Професионални серии за коса - тема 157

• 69 857
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
литър и половина от любимия ми ш-н инфорсър е 60.50 лв. днес в нотино, има и подарък
вчера беше 75.50   

Скрит текст:

балсамът също е на добра цена - 750 мл е почти като 500 мл
но от него имам запаси и пропуснах

Скрит текст:

# 241
Здравейте,
Реших да пиша, за да дам отчет какво се случва с ''изгорената" ми коса. По препоръка на Melisande редувам шампоан KerastaseТherapiste+ маската с кератин на Kallos и шампоан  Joico moisture recovery+ маската на Мароканойл с кафявата капачка. Термозащитата ми е нектар термик на керастасе и коприната на Чи. Подстигах се доста. Косата изглежда доста по-добре сега, но имам проблем със скалпа след шампоана KerastaseТherapiste- сърби, появи се силен пърхут и лющене. Искам да продължа да го ползвам, но не зная как по друг начин да се справя с проблема, освен да се откажа от него. Моля давайте съвети:)

# 242
Нахлувам с питане за Grow Gorgeous
Имам серум Intense, както шампоан и балсам. Доволна съм, когато на всеки три-четири измивания сменям, защото ми натрупва и косата се омазнява по-бързо (небоядисвана коса с тънък косъм, чуплива).

От Ланза съм ползвала само хидратацията и ще си я поръчам пак. За моята коса става.

# 243
Момичета, дали правилно съм разбрала:
Щом продуктите с ниско PH затварят косъма, то след маската JOICO K-Pak Hydrator Intense Treatment, който е с ПХ 3,5 не е необходимо да се запечатва с балсам. Самият Хидратор затваря косъма. Или бъркам?
И още нещо - след шампоан Керастас Терапист ок ли е да се ползва балсам Керастас Генезис?

# 244
Bubanka лови ли го кода от 20% този шампоан?
Нали сега в приложението има - 20% отстъпка на всичко в Нотино, та да попитам дали и това намалява цената Simple Smile

# 245
поръчах от десктопа без код
влизах в приложението, част от цените са в български лв, други са в друга валута, а в кошницата ш-нът в тази разфосовка влиза на цена от 714 (!!!) лв.

скрийншотът с поръчката ми горе е от десктопа, има доставка и наложен платеж, но те са стандартните

Дамяни се е справила, браво

# 246
  • София
Аз днес направих поръчка през приложението,направи отстъпка от 20% и на вече намалени продукти.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:05 от ♥ Димяни ♥

# 247
Момичета, някой има ли опит с тази терапия на Оуей? Имам и единия концентрат. Как точно в ползвате?
https://www.arlen.bg/product/15877/vazstanovyavasht-serum-za-uvr … mnFpCkWJ1t9FUqRhw

# 248
Здравейте, момичета! От известно време си търся балансиран шампоан с превес на хидратация и съм пред дилема между Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Moisturizing Shampoo и Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth. Използвах търсачката но без особени успехи. Косата ми е с много дебел и грапав косъм, не е особено увредена (не използвам топлина, боядисвала съм с oway веднъж), но има склонност към фриз. Досега използвах синия OGX с арган (extra strength) и съм що-годе доволна, но ми се иска нещо с повече протеин и повече аромат. Ще се развам на отзиви за горните два шампоана или сериите им кат цяло

# 249
Kapulleti защо изобщо са ти нужни двата шампоана? Косата от корена ли е изгорена,пропуснала съм историята...
Керастазките шампоани не се ползват редовно,много малко скалпове носят на тях,а и не е нужно.Джойко също са доста силни.Ако косата е изгорена от корена или много гъста с много дебел и непокорен косъм,то тогава може да се ползват често,иначе е безсмислено.Маските и на двете марки са достатъчно добри и ремонтират изгорени дължини,за скалпа си купи нещо щадящо.

Живанка няма нужда да ползваш нищо след Хидратора.Както и името му подсказва,той запечатва,друго след него е хабене на продукти.
Теоретично,на мен Б Генезис след Ш Терапист би ми докарал бухнали дължини и замазани корени.Обратният вариант по ми допада-Терапист след Генезис(плътната опаковка).
На теб обаче не ти пречи да пробваш,няма рецепта,която да действа на всеки по един и същ начин.

# 250
Здравейте, момичета! Доста неща прочетох от предишните теми, прочетох и конкретно темата с акцент за растеж и косопад. Ориентирах се да взема Биокленз на Меди, но между Нуминокс спрей и Селаген спрей, нещо не мога са избера. Прочетох, че Нуминокс е по-силен, но друга разлика не разбрах да има между двата. Може ли синтезирано някой да ми помогне кой от двата да избера - косата ми не е боядисвана, ще боря сезонен неинтензивен в момента косопад, но искам и сгъстяване, ако е възможно.

# 251
Целаген е насочен при проблеми, свързани с хормонални промени при жените, особено в менопауза.Поне това помня.Има описание В Златна рибка.

# 252
Здравейте, някой пробвал ли е тази серия на Шварцкопф

Като видях смокиня и без да мисля го натиках в кошницата, но предвид всичко що изкупих напоследък, се отрезвих и реших все пак да попитам 😄

# 253
Нектар термик на Керастаз , кой всички тук харесвате от серията Нутритив ли е ? Продължавам да разглеждам за продукт за дължините….
Ванеса , казваш, че и Джойко и Керастаз са силни шампоани и не са подходящи за често ползване - в момента ползвам Архитект и Moistur recovery като ги редувам, а след Медисютикъл скалпът ми стана сух и чувствителен. Това означава ли да включа друг продукт и например кой би препоръчала като протеин и хидратация , за да не ескалират нещата Simple Smile Благодаря!

# 254
На мен скалпа ми се дразни жестоко от терапист ,преди години беше същото с цимента.
 Поръчах маска и серум Терапист ,но шампоан за блондинки.

Общи условия

Активация на акаунт