Професионални серии за коса - тема 157

• 69 355
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Ако мога да попитам за препоръка за сешоар Парлукс, но ...обикновен Bowtie . Сега разгледах сайта Xpertbeauty и там има доста модели и не знам каква е разликата между тях. Затова моля вас за препоръка-аз искам просто да ми суши косата, нищо друго-не ползвам кръгла четка, не стилизирам със сешоар.....само сушА да не ми е мокра косата. И заслужава ли си в този случай?
Само за
сушене си вземи обикновен  сешоар с добри параметри- има такива.Аз имам на Валера, около 120лв. , ползвам го само за сушене също, не се научих да ползвам и четка.Така че виж ги като вариант.

# 646
  • София
Agent, доволна ли си от олиото на Шу?

Иначе моля за съвет. Искам да купя шампоан + балсам на Joico на моя приятелка за Kоледа, но тъй като косата и е съвсем различна от моята, не мога да преценя коя серия ще е най-добра.
Има мн бързо омазняващи се корени, никакъв обем, мн тънка коса и оплитащи се дължини.
След баня косата и става леко на топка.
Ползва дрогерийна козметика.
Мислех да и взема хидратиращия moisture recоvery но се чудя да не утежни. Предполагам че дрогерийните които позва са по протеинови (повечето repair серии) та да има хидратация
Чудя се и между този за обем и хидрасплаш.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 11:18 от Мélisande

# 647
  • Варна
Мélisande с риск да прозвуча като Юда Grinning да хубаво е олиото на Шу,но не е някаво чудо невиждано. За блондирана коса блондинското на Керастаз е в пъти по-хубаво.

# 648
Някоя от вас ползвала ли е това олио? Досега най- доволна съм от Gisou, но е скъпичко. Макар съставът му да е нищо особено, с него виждам голяма разлика, попива добре, косата става лъскава като огледало, но ми се иска да тествам и други. Пробвала съм на керастаз- леко ми е elixir ultime loriginal и не видях уау ефект, на морокан блондинскоро нищо не прави, другото ми стои отгоре и не попива, та особен смисъл не виждам,като кристали е.  на макадамия не ми харесва, на лореал про mythic oil е най- ужасното за мен и го подарих, олиосета също не ми хареса и подарих (с Камелия), на Лаутус ми харесваше. Косата ми е гъста, суха (скалп също), твърда е на допир природно, много обемна и от ниво 8 я правя с балеаж, та има нужда от подхранване.

# 649
  • Sofia
Привет, може ли мнение за четките за разресване на IKOO, от сериите Glamour Collection и Metallic Collection? Качествени ли са, разплитат ли добре косата, удобни ли са за държане в ръката? Може ли да се намери нещо по-добро на пазара? Мисля да си взема една IKOO от "Златна рибка", в случай че марката си я бива... Simple Smile

# 650
От златна рибка аз съм доволна от четката за коса на макадамия, любимата ми е. Иначе wet brush като ми е много заплетена косата, в комбинация с тази. На морокан плоската е супер за сешоар. Tangle teezer само на идеално разплетена коса ползвам. За Ikoo не бях намерила чуждестранни мнения от хора с подобен тип коса на моята и затова не поръчах, не бих и на този етап.

# 651
Melisande, препоръчвам серията за обем. Шампоана е без силикони, измива косата много добре, скърца от чистота, но не съм усетила да премива, и да ми изсушава и дразни скалпа. Балсама е лек, но ако косата е сравнително здрава е достатъчен. Разплита и омекотява. Резултатът е чиста, мека, обемна и блестяща коса. Чак се размислих дали да не си ги взема отново. ХидраСплаш за мен е голямо разочарование. Не дават достатъчно хидратация дори за тънка коса и здрава. Шампоана измива добре и балсама разплита под душа, но след това косата стои никаква. Сплескана и трудна за оформяне. Ползвала съм я когато косата ми е била в отличен баланс протеин/хидратация и пак не ми хареса.
kolobribaby, олиата на О'райт са много хубави. Аз съм ползвала това с кафе и с шипка за плътна коса. Попиват, не оставят мазен филм и моментално правят косата мека и гладка.

# 652
Някой ползвал ли е продуктът на Лалга за къдрици? Какво ви е мнението?

# 653

Иначе моля за съвет. Искам да купя шампоан + балсам на Joico на моя приятелка за Kоледа, но тъй като косата и е съвсем различна от моята, не мога да преценя коя серия ще е най-добра.
Има мн бързо омазняващи се корени, никакъв обем, мн тънка коса и оплитащи се дължини.
....

Аз съм доволна, но подкрепям Принцесата, че за тези пари и с това име поне някоя и друга магия трябваше да прави, освен базовите си функции. Но поне е супер икономично. След няколко опита и след като почти се бях отказала да му бая разбрах, че за мен работи най-добре на сухи дължини и краища. Слагам 1 помпа вечер и на другия ден крайчетата ми са меки, а дължините - пружиниращи. На влажна коса почти никакъв ефект не усещам от него (за разлика от други, които пък никога не слагам на суха коса!)

Melisande - виж този пост за приятелката ти ( и аз подкрепям Ш за обем) Simple Smile
https://www.joico.com/fine-hair-tricks-from-pro-stylists/

Ako по случайност освен тънка с мазни корени е и поизтощена от боядисване/обезцветяване бих предложила и тази серия:

(аз я ползвам през зимата!)

И разбира се, пусни и мухата за обратното миене, която коментирах в предишния си пост Simple Smile

# 654
Аз ли недовиждам нещо или не мога да се ориентирам за пепелни нюанси на новата боя в ЗР. Искам нещо от сорта на 7.1 но и по превод не виждам подобно. Иначе заредих кошницата и чакам да видя дали тази година ще има добри намаления.
Да попитам някой с рекламация към Експерта с Парлукс има ли? Връщат ли уред ако не се е харесал?

# 655
  • София
Има ли някой отзиви за Кератиновата серия на CHI?

# 656
Момичета, в makeup има Олаплекс №3 250мл на 82лв.
Другите номера също са намалени и мисля да се възползвам.

# 657
Искам да направя косата си или цвят синя слива  или цвят виолетово черно,  нещо като  цвят патладжан, обаче ми се иска да е читава марка, та  не зная имате ли отзиви за Loreal Casting Creme или Inoa или да e каквато и да е марка,  ама да има яко масла: макадамия, женшен, арган....авокадо, знам ли?

# 658
Искам да направя косата си или цвят синя слива  или цвят виолетово черно,  нещо като  цвят патладжан, обаче ми се иска да е читава марка, та  не зная имате ли отзиви за Loreal Casting Creme или Inoa или да e каквато и да е марка,  ама да има яко масла: макадамия, женшен, арган....авокадо, знам ли?
Аз от Кастинга съм много доволна, обаче аз нямам бели коси и се боядисвам руса. Моят цвят е светло кестеняв и бързо изсветлява, та ми се получава добре само с боя. Иначе, майка ми ползва тъмно кафяво, но казва, че се отмива бързо и веднага личат отгоре белите коси.

# 659
  • München, Deutschland

....

Аз съм доволна, но подкрепям Принцесата, че за тези пари и с това име поне някоя и друга магия трябваше да прави, освен базовите си функции. Но поне е супер икономично. След няколко опита и след като почти се бях отказала да му бая разбрах, че за мен работи най-добре на сухи дължини и краища. Слагам 1 помпа вечер и на другия ден крайчетата ми са меки, а дължините - пружиниращи. На влажна коса почти никакъв ефект не усещам от него (за разлика от други, които пък никога не слагам на суха коса!)

И аз съм много доволна от това на Xu с черен кимион, харесвам и миризмата, и краищата се овлажняват добре, без да стоят мазни. Също на суха или почти суха коса слагам.

Общи условия

Активация на акаунт