Професионални серии за коса - тема 157

• 69 343
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
За тази марка боя има много добри отзиви и е супер щадяща косата

# 661
Аз съм много доволна от покривностт и трайността й, но не ми направи хубав пепелен нюанс (боядисвам се 7.1).

# 662
Момичета, какви дълбоко почистващи шампоани използвате?

# 663
Момичета, в makeup има Олаплекс №3 250мл на 82лв.
Другите номера също са намалени и мисля да се възползвам.
Много благодаря! Поръчах и аз, както и Redken acidic терапията преди шампоан и термозащитния крем. Какво е мнението ви за тази серия на редкен?

# 664
Аз ползвам на Медисютикълс. Доволна съм.

# 665
По принцип не харесвам марката, но техният шампоан е много добър
https://www.zlatnaribka.com/dalbokopochistvasht-shampoan-lakme-e … e-cleanse-300-ml/

# 666
  • София

Аз ползвам тоИ на Label M и съм много доволна

# 667
ползвала съм на Лейбъл М, сега съм с Шу. Еднакви са ми.

# 668
И аз съм с Лейбъл М, единствено не ми харесва, че пластмасата на опаковката е твърда и  трудно изстисквам съдържанието. Следващия път ще взема най-вероятно Лакме.

# 669
  • Варна
Цената на салонния сет на Олаплекс в момента е без аналог в Макеъп.  Стиснах очи и поръчах маската 4 в1 аз Grinning.

ДПШ от години ползвам Шу предимно,но от време на време ползвам и тоя на Меди.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:24 от prinzesata

# 670
Скрит текст:
Цитат
Аз съм много доволна от покривностт и трайността й, но не ми направи хубав пепелен нюанс (боядисвам се 7.1).
Аз също съм ползвала 7.1 на Altissima и съм доволна. Чудя се дали да  мина един тон по-светло, например 8.1 обаче го нямат "Извести ме при наличност", а с 9.1 вече мисля, че ще ми е много. И да похваля маслото на Морканоил, в момента ползвам Light като финиш.

# 671
Момичета, моля тези от вас, които са поддръжници на Олаплекс да ме посъветват от кой сайт да купя.
За сега намерих големия комплект 1 и 2 в Нотино, ПарфИмо и Елинор. Предвид, че доста се коментира качеството на тази марка, закупена от различни места, моля дайте насоки

# 672
# 673
Аз използвам дпш на Кевин Мърфи и съм много доволна. Преди съм имала на Лейбъл М и на Лакме, но настоящият ми харесва най-много.

# 674
  • София
https://www.google.com/search?q=amhetist+maska&client=ms-android … rc=EfIGPom9pgM5cM
Може ли мнение за тази маска?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт