В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 737
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Точно 30 дена след боледуване сложих поредния бустер. Всички осоло мен да с по два бустера. Девойката е с 1.

# 556
  • София
Здравейте, какви документи се дават за стипендия и какъв успех гледат?

# 557
Документите ги дава класната, или ще ви прати в канцеларията. А за успеха и стойноста, пак си зависи от училището. Има училища които не дават, заради бюджета. В града има училище, което дава и за успех 4 - ка, 60лв., но може сумата да падне, ако децата са повече. Всичко си зависи от самото училище. Затова най - добре, децата да си питат, ако все още нищо не са им казали. В краен случай, се свързвате с класният ръководител и той ще ви каже.

# 558
  • Бургас
Ние сме подали всички документи за стипендиите.
Нашата паралелка била защитена и целият клас ще я получава. За другите -по доход и за успех,който покрива изискванията,ще получи и тях.
Набора ме ядосва от сутринта. Школото ни работи яко. Даже и то ме ядоса. Получил е 2 на входното по география... Мързел.

# 559
60 лв., уау, при нас май са 25.
И само няколко деца ще взимат първия срок, критериите така и не станаха ясни. Та се разминахме с ваденето на дебитна карта засега.
Иначе пропуснах да пиша, но Школото ми се смени на новата година самО преди известно време. Но явно има някакъв проблем, защото излиза, че имам 3 деца в ЕГ Joy А си е само едно. И няма никакви оценки, май и при тях не работи нещо.

# 560
  • Бургас
И при нас,тавана е 60лева.

# 561
Няма никакви оценки, иначе статистиката щеше да ги хване.
Все си мисля, че тази статистика в Школо нещо не е наред. И в момента ми показва, че училището има 2 оценки, класа има две и синът ми и той две (които са ср.аритметично от 4 оценки по два предмета).
А ходи разбери сега. Иначе на целия клас са нанесени.

# 562
Все си мисля, че тази статистика в Школо нещо не е наред. И в момента ми показва, че училището има 2 оценки, класа има две и синът ми и той две (които са ср.аритметично от 4 оценки по два предмета).
А ходи разбери сега. Иначе на целия клас са нанесени.
В такъв случай явно има някакъв проблем, защото миналата година си работеше перфектно.

# 563
  • около Варна
Школо нещо има проблем със статистиките. При мен излязоха със закъснение, няколко дни след оценките. Друг е въпросът, че по-добре да не бяха излизали 😁

# 564
Статистиките май се преопресняват/преизчисляват на някакъв интервал от време, който не е ден за ден, поне така помня  година. Между първото и второто отваряне днес имаше разлика в статистиката с 8 места напред. Ако го отворя още веднъж, дали ще дръпне с още 8? Stuck Out Tongue
Към момента не съм сигурна, че ваксината има смисъл- вариантите мутират, а ваксината слеедва с голямо закъснение. Кел файда да се ваксинирам за вариант, който е циркулирал лани? Като противогрипна ваксина за ланските щамове.

Допълвам се- върнах се да видя статистиките- ми верно са грешни! Има 4 оценки, оценка по оценка е на позиции 9,12, 1,18 в класа, а средно аритметичното е на 20 позиция. Нещо съвсем не е така. Отделно, че средният успех  на класа е нагоре с 0,2-0,35, а тя е на 9 и 12 място? Или всички над нея са с 6,00, та дръпва статистиката нагоре?

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 16:43 от ra2

# 565
И аз бих искала учебника на Просвета по мат. в пдф,ако е удобно!Благодаря предварително!

# 566
При мен школо само отсъствия показва 😁😆 Младежа изпусна всички входни и се очакваше днес да ги прави накуп. Ще разбера по-късно вечерта.

Ние ще се бустерираме с новите ваксини. Само чакам ЛЛ да даде знак, че се пристигнали.

На родителската среща, класната каза: "За стипендиите декември!". Тогава помислих, че тогава ще се подават документи, сега се чудя дали пък не означава, че тогава ще ги дават. Дано не изпуснем нещо с тези отсъствия миналата седмица.

# 567
Днес бяхме до банката да и сменим картата, за да си се води вече изцяло на нейно име. По едно време ме пита - а стипендия ще получава ли?, ми а ся де. Аз като не знам, тя класната два три пъти спомена, и до там. Пълна мъгла.
Аз на школо не му вярвам много, актуализация на следващия ден, и то ако е работен. Днес са правили тест, в петък мисля беше, пак щели да правят, не искала да им ги дава двато наведнъж.

Карз, ич дъ не ти пука. Туй да не е компютър, че да знае и помни  всичко. Ще я оправи, тези от входните хич не ги брой. Важни са след туй. Моята си видяла теста, не е успяла да го снима, трябвало да се подпише и да го върне. До колкото е успяла да види, май точка две не са и стигнали, да се докопа поне за 4 - ка. Ама на кой му дреме.

Бобси, то хубаво съ нареди на опашката, ама поне аз от това дето се рових, открих всичко друго, но не и на просвета, какъвто и да било учебник. Отделни страници има, но не и целият. Ще се поровя още малко, ако го открия, веднага ви го пращам.

# 568
  • Майничка
Момата е заковала петици на всички входни, само ИТ не са върнали. По езика пак средно около 5 гравитира от досегашните оценки. Нямам идея как са в класа.

# 569
Ееее, Гериии, значи на наборката, рам и ром памета е запазила инфото от мин. уч. година. То може и с малко да не и е стигнало за шестици, но и петиците са екстра.
На останалите, с ниския успех, като моето например, ще се надяваме през годината да сложат нещо, и то да не изхвърчи до следващата година.

Моето днес се оплакваше, че не и е добре, ама то с туй време, дет нъ лъжи, и многото болни деца, а и не само, какво да очаквам. Детето дето беше болно, и днес са го включили онлайн, от утре се връща на училище. Днес пак е имало отсъстващи.

Общи условия

Активация на акаунт