В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 720
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Ахаааа, големи спестовници си имате. Моето каквото има, до дупка ще изхарчи, ако, евентуално и артисат, ще дойде даже да се хвали.  И аз съм от харчещите, но пък ги давам предимно за неща, които ще ми вършат работа вкъщи.

Ра, ай дано мине и замине, много се влачи това при децата. Горките, как издържат, не знам. Я кажи, мина ли процедурата, как мина, всичко наред ли е.

Ние бяхме на преглед одеве. Уж се подобрява, до неделя да си пиела хаповете. Обаче мен пък ме насоли, защо съм се мъкнела с нея. Завчера пак така, и ми вика другите деца, ходели сами. Ма чакай малко, до вчера ми пееше друга песен,как трябвало да съм там, че някой трябвало да се подписва, днес ми пее, сама да ходела. Ми диването също не ще само да ходи, а и аз кво, да си седя в невидение, да чакам да ми се обади, за да разбера какво и е. Тая нашата ( ЛЛ ), много обича да си противоречи. Ша мъ побърка. Ама важното е да и пише правилното лечение, пък да плямпа квот си ще. Ама ха.

# 646
Ей, болните! Имате срок до неделя да се оправите.
Ще чакаме отчет.
Стиснатите деца май идват като коректив при широкопръсти родители.

# 647
Стиснатите деца май идват като коректив при широкопръсти родители.
И обратно, и обратно

# 648
Ей, болните! Имате срок до неделя да се оправите.
Дано спазим срока.
Вливането вървяло, аз не съм там, стоя надалеч в изолация.

# 649
Прегръщам виртуално всички болни! И всички други, които имат нужда от прегръдка!
А децата, децата... да са ни живи и здрави! Моето днес ми мрънкаше, че било по-добре да си остане в старото училище, в което от техния клас остана само едно момче.
Не мога повече!!! Ще го преместя най - накрая да видим после какво дъно още ще търси да заоре.
Някои се стремят към висини, други гледат към земята...

# 650
Ра, щом върви, и всичко е точно, туй е добре.

Анра, върни го, щом смята, че там ще му е ок. Пък после, ако и там не му хареса, пак ще го преместиш. Цяла година срок имате, да си играете на - тук искам, там искам.

# 651
  • Пловдив
И ние се опитахме да де разболеем, но се разминахме. Малко гърло и хрема. Доста болни в класа има.
Боксии, не е стиснато детето, а разумно. Цената е сериозна. Да, разбирам че са приятни емоции и забавление, но 3 бона на човек си е цифра. И не опира до това да си скръндза, а до прагматичност.

# 652
renydent ,съгласна съм определено е разумен за възраста си.Сума е да ,но той като цяло е много притеснителен и тих и ще е голям опит за него да посети нови страни и да види други култури.Все пак иска по напред да продължи образованието си в чужбина.

# 653
Хайде всички болни да оздравяват и в понеделник да са на линия!
Започваме с новите уроци и с първо контролно от тях,та по този повод да помоля,ако имате урок по мат -Комбинации от учебник на Просвета да ми щракнете една снимка🤔.
Спестовен ми е,само когато не е гладен,иначе...

# 654
  • Пловдив
Да, ще помогне за контакта с децата. Друг плюс не виждам. Особено, ако страната е една. Наборката и обиколила половин Европа. За част от страните няма ясен спомен и бърка кое къде е видяла. Същата сума ще стигне за трима без храна.

# 655
Болните, оправяй те се и никой да не се разболява вече. Харесвам спестовните набори, мойто събира пести и хоп нова игра, нов плейстейшън. Дет се вика нищо съществено не си купува. От сега пресмята за ноември  рождения му ден, кой колко ще му даде да ги прибави до събираните от лятото и пак игри футболни естествено. Те пък тези игри всяка година нова излиза.

# 656
  • в очите на дъщеря ми
Сигурна съм, че прекрасната не знае за съществуването на думата "спестяване" Sweat Smile

# 657
И моя младеж е от спестовните. Събира си парите и нищо не си и купува с тях. Аз го ръчкам, от време на време. Последно му взех ергономичен стол. То там малко го преметнах де. Взех ги уж на заем и накрая му казах, че те са си за неговия стол 😜🤣

За екскурзия в нашето училище изобЩо не очаквам дори да се помисли, точно пък в 8ми клас.

# 658
  • Пловдив
Естествено като малки всички спестяват, но като разберат, че наистина разполагат със събраните пари, ситуацията се променя Simple Smile Моята сега ако нещо много го иска, е склонна да даде повече пари. Казва, че добрият вкус си има цена и ще си я плаща 😆Колекционерски неща, мърчове, скъпи издания на албуми, неща, които носят удоволствие. Не е особено практично, но се опитвам да го разбера, защото е типично за възрастта. Има време да бъдат практични.

# 659
По онлайн продукта на ЦГМ - както писах, регистрирах се в онлайн портала и поръчах пластика на ученика (удобно е, защото снимка може да се направи на момента или да се прикачи от галерия). Сега отидохме до пункт, където по телефона намериха регистрацията и ни дадоха персонализираната пластика със снимка (срещу 3 лева - не ми даде опция да ги платя в портала), заредих за месец. Обаче, питам: сега мога ли нататък онлайн да зареждам - дамата ме посъветва да си ходя в пункт, че било по-лесно. Порталът правел някакви неща, но и те не знаели точко кое как. Трябвало да имам регистрация при тях (което било различно от регистрация в Портала, провериха ме по ЕГН - няма ме Smiley). За целта - да попълня формуляр и да нося снимка Thinking Рекох си, може пък вярно да не знаят какво се прави в този портал и отварям с надежда, че в моята регистрация ще виждам картата на детето - няма я. Сега може би трябва да си поръчам една карта за мен през портала, като прикача снимка някаква (че чак на хартия нямам Smile). Обаче после, едва ли не, трябва да си я взема тази пластика, нищо че към момента не ползвам градски транспорт, освен инцидентно, когато пък плащам с банкова карта директно.
Приемам съвети по това тайнство на зареждане на картата на ученика онлайн Laughing

Общи условия

Активация на акаунт