Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 439
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на децата! След година няма да можем да ги наречем така! Да са живи и здрави в последната официална година от детството!

# 106
  • София
Честити рожденици, aniK и Госпожо Рада,!
Да са здрави, смело да преследват мечтите си и да ги сбъдват!
Онзиденшната среща беше много хубава - разтоварваща и приятелска. Винаги е успокоително да разбереш, че не си сама на тийнейджърския огън.
Отсега да кажа, че мисля за октомврийска среща. И не е ли време да ги направим ежемесечни?

# 107
  • някъде ... тук ...
Здрави и успешни да са рождениците!

Надявам се за следващата среща да се появя. Много ми се идваше и сега, ама селската къща си иска своето.

# 108
  • София
Живи, здрави, усмихнати, успешни и с куп верни приятели да са рождениците! Наздраве мамчета!

# 109
Честит празник aniK, Госпожо Рада!

# 110
  • София
Ради, Ани, да са ви здрави и много щастливи децата!

# 111
  • В средата на времето
Ани, Ради, честит рожден ден на децата ви! 🎉🎂Да са здрави, щастливи, с добри приятели около себе си и нека имат късмет във всичко! 😊

# 112
  • София
Всичко беше супер на срещата, а случката след нея беше страшно комична.
Ама нека ако може #silver pearl да разкаже.
Честито на рождениците! Здраве и много щастие пожелавам!

# 113
  • София
Денят почти свърши, но не мога да не изпратя най-добри пожелания на рождениците и майките им.
Да са ви живи, здрави и щастливи децата, момичета!

# 114
  • София
И аз чакам Перличката да разкаже.Да се посмеем отново.Ветоятно са ни чули до Оборище. 😂
Лейди според мен естествено ще си дойдат ежемесечните срещи,стига ситуацията да не се промени драстично.
Но за октомврийска среща може да се помисли отсега.

# 115
Ама гледайте този път да не е на празник, че не успях да се откача (имах сутрешно кафе, следобеден брънч и вечерно парти) Hug

# 116
  • София
Честито на рождениците! Да бъдат здрави, усмихнати, успешни и щастливи деца!

# 117
Здрави, щастливи и успешни да са ни рождениците! 
Аз съм и за по-ранна среща Simple Smile.  15-и октомври изглежда прекрасна дата за следващата.

# 118
Здравейте, имам два въпроса.
В 9 и 10 клас по БЕЛ се ползваха учебниците на БГ учебник, които съдържаха малки безплатни приложения с тестове. По мое мнение, тестовете бяха много добри и реалистични, за разлика от някои преднамерено и изкуствено усложнени на други издателства. Но тази година училището е избрало други учебници по БЕЛ и няма приложения. Въпросът ми, съзнавам, че звучи нахално, но ако някой е на БГ учебник, би ли ми преснимал малките приложения. Ще ги потърся и за купуване, но се съмнявам да ги продава някой отделно.
Втори въпрос-Учениците от професионални паралелки по какъв учебник ще изучават АЕ(не съм сигурна има ли значение ИИЧЕ или РИЧЕ, синът ми е с ИИЧЕ) Госпожата по АЕ им е дала конспект за годишен изпит, в който фигурират 5-6 учебника и помагала, но изрично е казала да не се купува нищо. Аз все пак искам нещо базово да закупя, но не мога да се ориентирам. А да купя всичките няма особен смисъл, така и не се "заобичаха" с този език, на този етап амбиции за сертификат няма.

# 119
Да направим скоро нова среща е добра идея, да има нови поводи за смях.
Ще вземе да се окаже някоя четяща тук дамата от случката  и да се засегне, като се видим ще се посмеем пак. Flowers Hibiscus

Аз съм с адско главоболие втори ден, търся парти апартамент или къща за рд. на наборката, бая скъпи ми се виждат или пише, че не може музика.
Някаква препоръка, ако сте ползвали нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт