Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 447
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Светкавица, твоят син не учи ли ЧЕП АЕ (чужд език по професията) в 11 и 12 клас? Повечето професионални са така. Не съм сигурна обаче дали не е само при тези с РИЧЕ или и ИИЧЕ.

# 121
Светкавица, твоят син не учи ли ЧЕП АЕ (чужд език по професията) в 11 и 12 клас? Повечето професионални са така. Не съм сигурна обаче дали не е само при тези с РИЧЕ или и ИИЧЕ.
Да, това учи ЧЕП(много смешно ми изглеждаше, като го видях в школото)Като изучаването е ИИЧЕ. Нямат учебник, госпожата е казала да не купуват, но е дала конспект, в края на който пише :"Материалите са от..." и изброени 5-6 учебника и помагала.
Затова се чудя, поне едно-две  основни да купя, но кои?

# 122
  • у дома с любимите си хора
Ради, Ани, честити да са ви децата! Здраве и късмет им пожелавам.

Светкавичке,не мога да помогна с приложенията по БЕЛ.Бяха с учебници на Булвест и Просвета.

Моля,тези от вас, чийто деца са с немски да ми препоръчате добър речник и граматика по езика.Спешно ми е.

# 123
Светкавичка - по БГ учебник е дъщеря ми - като я видя ще пиша на лични зяа начин на прехвърляне на приложението - снимано на тел. или няа ксерокс.

Силвър, пиша ти на лични.

# 124
  • Sofia
Светкавица, няма учебници по ЧЕП-овете. Ровим нет-а за материали, правим си темите. Ето тук бяха набелязала няколко учебника, които щях да поръчам заради отделни теми в тях, свързани с професиите в нашето училище, но дадоха часовете на друг колега, който не знам как ще се оправя (, а съвети не приема Wink). Предполагам, че и вашата учителка ще скалъпява нещо. Иначе програми за ЧЕП МОН са дали, по тях ви е конспектът най-вероятно.

Вилиан, по немски онлайн или на хартия търсиш? Каква е целта, дай насоки!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 15:48 от aniK

# 125
  • у дома с любимите си хора
Ани,писах ти на лично.

# 126
  • София
Сега се замислих, че и моята ще изучава ЧЕП (тя е в НТБГ). Понеже са бизнес специалност, учителката е намерила учебник по Business English и им го е изпратила в pdf формат. От мен се иска да го изпринтя и подвържа със спирала. Отделно каза, че ще им праща материали по бизнес английски.

# 127
  • София
Здравейте, имам два въпроса.
В 9 и 10 клас по БЕЛ се ползваха учебниците на БГ учебник, които съдържаха малки безплатни приложения с тестове. По мое мнение, тестовете бяха много добри и реалистични, за разлика от някои преднамерено и изкуствено усложнени на други издателства. Но тази година училището е избрало други учебници по БЕЛ и няма приложения. Въпросът ми, съзнавам, че звучи нахално, но ако някой е на БГ учебник, би ли ми преснимал малките приложения. Ще ги потърся и за купуване, но се съмнявам да ги продава някой отделно.

Светкавица, понеже щерката е на друго издателство, открих ето тези 35 теста по БЕЛ и литература, ако смяташ, че може да са ти полезни

# 128
  • София
aniK и г-жа Рада
Честит рожден ден и от мен на децата с малко закъснение! Да са здрави най-вече! Purple Heart

Лейди, мерси за линка. Мислех си днес дали да не взема някакви материали за допълнителна подготовка. То не знам дали някой ще ги отвори, освен ако не го повторя поне 100 пъти...но пък надеждата умира последна...

Иначе срещата беше чудесна наистина. Както всеки път Flowers Hibiscus

# 129
  • София
Светкавичка - по БГ учебник е дъщеря ми - като я видя ще пиша на лични зяа начин на прехвърляне на приложението - снимано на тел. или няа ксерокс.

Шарлот, не се мъчи с копиране. Имам скенер. Ще ги сканирам и ще ги кача за ползване от желаещите.

# 130
Благодаря, вече имам предложение за съдействие от отзивчива съфорумка!

# 131
И синът ми е с ЧЕП АЕ. Те така и не си харесаха електронен дневник... В 8 клас onebook, 9 и 10 школо тази година Админ + обаче не се знае кога ще са им готови акаунтите... та не се знае изобщо кога какво ще видим тази година. За догодина е вероятно изобщо да откажат дневниците... както е тръгнало.

# 132
  • София
...Аз съм с адско главоболие втори ден, търся парти апартамент или къща за рд. на наборката, бая скъпи ми се виждат или пише, че не може музика.
Някаква препоръка, ако сте ползвали нещо такова?
Синът ми е празнувал тук, но бяха двама или трима рожденика. Не помня много, защото не съм се занимавала с организацията, само финансирах. Не беше малка сума, но пък и те бяха бая дечурлига. Не помня колко е било за наем и колко за консумация.

# 133
  • София
Честит празни!
Всичко живо у дома, освен нас с кучето,  спи. Станахме, разходихме се, напазарувахме, направихме закуска и никой не помръдва. 🤨

# 134
  • София
Честит празник и от мен!
Спунк не си сама.Аз моите ги раздигах след 10.30.

Общи условия

Активация на акаунт