Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите, обсъждани във връзка с учебната година?
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от изразите на надежда в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите, обсъждани във връзка с учебната година?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от изразите на надежда в дискусията?
-
Какви са минималните изисквания за бал за специалност психология за жени в Софийския, Пловдивския и Великотърновския университет?
-
Какви са основните предимства на образованието в Холандия?

При нас има 5 вида английски и 6 вида математика, но на една РС, учителят по преводи АЕ ми каза, че неговата оценка ще е средно аритметично с другите оценки по езика. Ако е така очаквам оценки по 4-те профилиращи, БЕЛ, ГО, спорт и втория чужд език плюс един СИП. Но пък може общообразователната математика да е с отделна оценка от профилните.
А и на бабите му!
.
И какво ще правят после с нея?! (онова с чука по главата от старите емотки). ТОЙ днес е на някаква среща - поканен от г-жата по философия да говори за Албер Камю, 'щото го бил харесвал. В събота беше на олимпиада по БЕЛ. Като ми разказа какво е писал на есето, трябва да си с много голямо въображение, за да разбереш какво е искал да каже. Може аз да съм тесногръда. Готви се упорито за благотворителен концерт в петък - свири, пее... горките съседи.
Много щастие и любов ти пожелавам!!!