Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 597
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Честито Рождество Христово! Желая на всички ви здраве, сплотеност и достатъчно време с любимите хора!

# 376
  • София
Весела Коледа и от мен! Здраве, душевно спокойствие и любов в сърцата ви пожелавам!

За съжалние най-вероятно няма да мога да се класирам за срещата, но ви полжелавам да си прекарате чудесно както винаги!

# 377
  • София
Честита Коледа и тук!

28ми, 14ч, Бурата на ул.Шипка

# 378
  • София
Честита Коледа! Дано празничните дни забавят ритъма, обърнат погледите навътре и дарят с мир и топлина сърцата. Желая ви весело посрещане на здрава и относително спокойна нова година с повече предвидимост и благополучие в истинските истории на живота 🤗

# 379
Включвам се. Запознахме се реално, а сега и виртуално, че много хора ме питаха какъв ми е никът. Пък аз поне 5 пъти съм го сменяла за 18-те години, плюс, че изтрих профила и съм с нов.

# 380
Чудно беше вчера, момичета, благодаря ви 😊 Специални благодарности на Спунк и Fair Lady за перфектната организация! Разделихме се с уговорката за скорошна, може би пролетна среща. Пожелавам ви оставащите дни от ваканцията да бъдат дълги и приятни 🥳

# 381
Честита Нова година! Желая на всички ни здраве, щастие, любов и щастливи и успешни деца, които много да ни радват и ядосват /по-скоро първото/. :beer

# 382
  • София
Честита Нова Година!
Да бъде здрава,щастлива и благодатна за всички ни!

Да се присъединя към думите на maman_ours,че срещата беше много хубава.Предлагам да не чакаме пролетта за ново виждане.

# 383
Честита нова година!
Да сте здрави и щастливи! Christmas Tree

Пропуснах срещата за съжаление, появи ми се ангажимент в последния момент.
Ще чакам следващата. Hug

# 384
  • нейде там, където ....
Честита и успешна да е 2023-та година! Да е здрава и щастлива, мирна и спокойна!

# 385
Здрава, красива, щастлива и успешна нова година!

И аз пропуснах срещата, защото не бях в София. А нова кога? Wink

# 386
  • София
За много години и от мен! Здраве пожелавам на вас и вашите близки хора!

# 387
  • София
Привет на всички!!! Нека 2023 г. бъде здрава и успешна във всяко едно отношение Heart

Прекрасен имен ден на всички именици днес!!!

# 388
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Привет, девойки и младежи,
голямо затишие е настанало в темичката ни.

Как я карат наборчетата? Йоана хич и не й виждам очите. Кога става, кога ляга, училище, работа, уроци.... как се справя тя си знае. Иначе оценките се въртят около 5 и мисля, че е добре.

Скрит текст:
Ние с ММ ги зарязахме децата да се гледат сами и от 4 до 9 ходихме в Словения - Поклюка да гледаме биатлон. За един такъв фен като мен невероятно изживявяне.

И накрая за разкош, да почерпя, че днес се включвам в отбора на 40-годишните! Sweat Smile

# 389
ninab, да си здрава, обичана и успешна.Flowers Rose Birthday Wine Glass
Моят "набор" изкара преди ваканцията, че и част от нея един ужасен и продължителен грип. И аз не му виждам очите, но училищната програма като разположение във времето е много странна. Не се е утрепал да учи, обмисляме като едва ли не ангажимент номер 1 шофьорски курс през лятото. Ако мога да му намеря и работа, (че миналата година една уж сигурна оферта пропадна), ще му е "пълноценно" лятото.
Имат избрано заведение за бала вече, а други набори(ФЕГ, Варна) имат и дата. Не съм свикнала толкова напред да мисля, ама ето, случва се.

Общи условия

Активация на акаунт