Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 49 563
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • София
През REZZO не можеш да запазиш толкова голяма бройка.

# 346
  • София
ахаха, Ани, уби ме с тая история - човекът си има снимка на личната карта.. добре, че я е намерил, ужас просто. Здрава бъди, честит ти имен ден с известно закъснение!

Boel - мноого весело я описа екскурзията, моето, уви тази година не иска да ходи, защото общо взето повтарят тази, на която беше. А за сходен вариант със самолет нещо не се нави.

Светкавице, дано се навие мъжо ти да го пусне. Каквито и да са емоциите, ще е супер.

Спункич, като рече мандаринено - аз в периода на цитрусите, особено с наближаването на Коледа, докато чета нещо работно (при нас много закони и регламенти и чудесии), та докато чета и си режа мандаринково-портокалчени кори във формата на звездички, сърчица и си ги редя по бюрото. Хем ухае всичко, хем симпатично си стоят. Та значи и на мен ми е мандаринено.

# 347
  • София
През REZZO не можеш да запазиш толкова голяма бройка.
Ееее, чак пък толкова голяма бройка - 15 до 20 души. Какво ни пречи да я направим на 3 резервации по 6 човека?
Все едно де, нека първо се преброим и изберем мястото. Все ще намерим начин.

# 348
  • София
Нали може да седнем от обед?ММ е рожденик тогава и да мога да разделя вниманието.

# 349
И аз съм за по-обеден час - може да е от 14:00 часа. Точно няма да има навалица и ще ни е светло и спокойно.

# 350
  • София
Така де, и без това го раздаваме Пепеляшки и всяка бърза метрото да не се превърне в тиква Simple Smile
Скрит текст:
С майките от нашето училище планираме някаква среща в Мърфис този петък, ще се осведомя как е била резервацията и дали има капаро. Подозирам, че има и там и затова организаторите държат на сравнителна точност в бройката. Иначе и лятото бяхме там и беше много добре.

# 351
За дата 28 ли говорим …? Няма ли да работите тогава…или всички са в почивка? И аз мислех да пусна предложение : едно сравнително ново място над х-л Хемус ок 50тина метра - водят го португалски ресторант Фиш & Шиш - не съм ходила, но изглежда много симпатично на снимки, ценово и меню.. Ако някой минава наблизо може да даде отзиви. Има и метро, а мисля и паркинг.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 10:18 от saffron

# 352
  • нейде там, където ....
За дата 28 ли говорим …? Няма ли да работите тогава…или всички са в почивка? И аз мислех да пусна предложение : едно сравнително ново място над х-л Хемус ок 50тина метра - водят го португалски ресторант Фиш & Шиш - не съм ходила, но изглежда много симпатично на снимки, ценово и меню.. Ако някой минава наблизо може да даде отзиви. Има и метро, а мисля и паркинг.

Това не съм пробвала, но не много далеч от там е ресторант "Водната кула". Бързо обслужване, вкусно - това, което сме опитвали, двуцифрено капаро сме оставяли, като дори не съм сигурна дали е било задължително.

Снощи с колеги бяхме в Младост 1, "Веранда", до 125-то ... Малко бавно обслужване, но има отделна зала, вляво от входа, която ще ни побере.... мисля. Резервацията направихме по телефон, без капаро. Само искат нещо да се поръча предварително, та да не стоим на празна маса, докато се събираме. Имаше готини плата с разни панирани нещица.

# 353
  • София
saffron, 28ми е почивен ден, 29 и 30 само са работни.

# 354
Ами да -аз гледам  ‘23 г 😁 Е, тогава и аз съм за по-ранна среща.

# 355
  • София
Аз не съм на работа на 28ми. Ако кажете и към 10 сутринта можем да се съберем. Ще започнем с мекици и плавно ще прелеем нататък. Innocent

# 356
Има едни заведения Мекици и кафе Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 357
  • нейде там, където ....

Тези https://mekitsa-and-coffee.business.site/#details затварят много рано. Стават за подгряване. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 358

Тези https://mekitsa-and-coffee.business.site/#details затварят много рано. Стават за подгряване. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се със Спунк.
Бтв  близо до мекиците в Стрелбище има един много готин Сръбски ресторант Кафана.

# 359
Здравейте, група,

Имам питане за малко помощ, съвет или идеи по следния казус - дъщеря ми, която завърши тази година училище, нещо рязко взе да иска да е повече финансово независима, сама да си изкарва пари за личните нужди, пътувания и т.н. (достатъчно е обезпечена финансово от родителското тяло, но явно това е израстването на 19-годишния й Аз-ът). Лошо няма, но съчетано със студентството, малко се изкривява фокуса на какво трябва да набляга. Започна някои дейности, които са Ок - преподава на един шестокласник уроци по математика, правеше по едно време преводи на английски....и други дейности, които не одобрявам - нощна работа на смени.

Идеята ми е да й намеря почасова работа, съобразена с програмата в университета, лекции и упражнения. Накратко, завърши тази година СМГ, профил математика и информатика, сега е 1ви курс в Софийския университет, ФМИ, специалност Компютърни науки, отличен английски, добър немски. Търся й всякакъв вид гъвкава почасова работа, която да й позволява да се покрива финансовите нужди и да не й пречи на следването.

Би било чудесно, ако й намеря работа тип стажантски програми за студенти във фирми от ИТ сектора, мернах една такава обява в jobs.bg. Но каквото и друго да намеря, пак е 1000% за предпочитане пред нощните смени.

Ще съм благодарен за идеи или още по-добре за предложения.

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт