237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 22 867
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Коки, ти сега последно в стария Кьолн ли си или в новия? Питам, защото мислех, че си комшия. Няма да пращам торти с Хермес.

JVA Aachen, разбира се! От декември, обаче Simple Smile Утре отивам да си харесам стая и легло - дано да ми позволят да занеса нов матрак.

# 646
Тихо!Почва ми филма
🤣🤣

# 647
Тук е по- интересно от филм.

# 648
Кво триене, кви пет лева, пак нищо не разбрах.
И ти, Коктейлски що ше чиниш у пандиза? Open Mouth Казвай от сега - цигари, пиенье, какво да носим?
И да не забравя - наздраве с любимото ми тъмно!

# 649
Кво триене, кви пет лева, пак нищо не разбрах.

И аз! Имам ясна идея за основното, но изтървах важни детайли.

Днес почнах да нареждам така наречената зимна градина с цветя. По едно време сложих масичка и стол. И като седнах разбрах. Това не е зимна градина, а местенце за усамотено пийване докато си във форума. 🤣

# 650
Ако цветята не ти бъркат в оЧото,значи е такова каквото си написала.🤩😂
Борба за втори стол няма ли?Аз моя го прибирам и чак пролетта "приемам"гости на балкона.🤣

# 651
Нареждам така наречената зимна градина с цветя. По едно време сложих масичка и стол. И като седнах разбрах. Това не е зимна градина, а местенце за усамотено пийване докато си във форума. 🤣

Давай адрес и ключ, де. Аз съм все у форума, имам нужда къде да пийвам, далеч от вкъщи, но пак да съм у форума! Grinning

# 652
  • в сърцето на един мъж...
Софт, ама това е много важно нещо Simple Smile

# 653
Направо след бирата ще мина и аз на твърдо.
Не очаквах, че и мой коментар ще мине в коша.
Аман от недоклатени лелки, дето сочат с пръст - Другарко, изядоха ми десерта с вилица!
Такива детинщини ме карат да спра да пиша тук съвсем.

# 654
Дами, не се косете. Сипете си по едно и ич да не ви дреме. Нека трият, ние пак ще пишем. Laughing
Софт, аз зимна градина нямам, но си имам любимо диванче на терасата, откъдето всичките ми цветя са ми в полезрението. Чудя се кога да бодна кокичетата, а и едни ранункули купих.

# 655
Нищо не е станало и никоя не е сгрешила с нищо. bouquet

Вината е моя, че го раздухах из темата - трябваше на "4 очи".

Извинявам ви се и сипвам още едно уискенце, за ваше здраве!

# 656
Аз пак съм изтървала всичко, но поне за пиенето се включвам с един местен дорнфелдер от Südpfalz. Харесвам и български, и немски, и френски, и испански, и италиански вина, няма снобизъм, пия всичко, само да не е сладко или халбтрокен. Имам няколко бутилки от Мезек, които пазя за специални случай, друго вино вкъщи не отлежава 😆

# 657
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, здравеца върви ли?

# 658
Здравеца баш сега е супер. Лятото му бяха нажълтели листата, понеже терасата ми е слънчева. Все го криех, но не можех да го опазя от слънцето напълно. Сега е полудял направо!

# 659
  • München, Deutschland
Дами, не се косете. Сипете си по едно и ич да не ви дреме. Нека трият, ние пак ще пишем. Laughing
Чудя се кога да бодна кокичетата, а и едни ранункули купих.
При мен другите пролетни цветя станаха, но точно кокиченца - не. Sad Но по отношение на времето - вече е ок, според мен. Може и ноември, общо взето когато смогна слагам аз.

Ранункели си купих през април за първи път, 3-4 пъти цъфтяха досега, последно се раззелениха преди около 2 седмици, ако не беше такъв студ, нищо чудно да бяха цъфнали пак.

Общи условия

Активация на акаунт