Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 24 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос

И едни клипче от следващия епизод

https://fb.watch/fGtOTb3zMw/

# 271
  • Варна
Защо друга актриса ще поема ролята на Ренира? Ще има скок във времето ли?

# 272
Защо друга актриса ще поема ролята на Ренира? Ще има скок във времето ли?
Да, 10 години.

# 273
  • Вестерос
Защото Ренира има сто деца, които по някое време ще са и тийнове и няма как да го играе досегашната. Алисант, Ленор също ще са сменени, сигурно и Лена.

# 274
Скрит текст:
На мен пък ми е чудно като стана мелето, Ренира беше с Деймън, после в следващия кадър видяхме как я блъснаха и тя извика Ленор. Не беше ли по-логично да разчита на чичо си отколкото на Ленор, който дори не беше до нея?
Според мен тя не търсеше помощ от Ленор, а се притесни за него, защото видя, че го блъскат и затова извика името му.

Оххх не мога, не ми харесва новата Ренира Sad Дано с играта я приема, както стана с малката.

Коя е новата Ренира - третата отляво надясно ли?
Това е малката Ренира Joy  А голямата/новата Ренира ще бъде първата актриса, от ляво на дясно.

# 275
Сега се сещам,че Гъбата щом не се е показал няма и да го видиме

# 276
Хора, интересно ми е какво мислите по един въпрос свързан с Харвин Стронг. Когато започна мелето, новата Ръка, баща му, му кимна да отиде и измъкне Ренира. Някои го приемат като когато Ото тласна Алисънт към Визерис. Аз съм на мнение, че бащата не беше с такива мисли, а по-скоро искаше от сина си просто да спаси Ренира. Ако това донесе допълнително благоволение на краля към семейството му, ще е добре дошло, но не и повече. Вие какво мислите?

От всичко дотук новата Ръка се е показал лоялен и мисля, че в ситуацията адекватно реагира, без задни мисли.
По въпроса дали трябва да бъде наказан Коул - от сватбата у Фрей цял Вестерос се погнуси, че е нарушил безпрецедентно правилото домакин да не посяга на гостите си под своя покрив. Ако тази традиция важи за господарите, то какво остава за техните подчинени! А това е самият кралски двор. Иначе в книгата събитието се случва на турнир и там няма как рицар да накажат, че е повалил друг рицар в игрите. За сватба в двореца вече е абсурдно да се размине без последици.

Да, в книгата събитието се случва на турнир. На турнирите е имало и "предизвикани случайности", като онзи "инцидент" на Лорас Тирел и Планината, или както Яркия Огън е потрошил сър Хъмфри (виж рицарят)...но за такива неща  няма как да се докаже, че е умишлено.
Правото на госта е свещено, а сватбата е повод за радост. Особено пък кралска сватба - това  тържествено събитие. Недомислено е точно на сватбата да има такава разправия. вижте че от сватбата на Джофри Бараетон, където той бе убит веднага започнаха да търсят виновник.

Едит - първата отляво на дясно? стига бе, че тя е много грозна.

# 277
Не ми е грозна, по -скоро както я описват в книгите, че след ражданията вече не е била толкова красива. Станала е по-грубовата да кажем.

# 278
и дебела, но това ще го икономисат във филма

# 279
Бе то и  Церсей като я прекарват гола на площада се усеща погрозняла с годините (пък и като си припомнята посещението при майги), но това не го дават

# 280
То и Визерис е дебел в книгите. Не е важно. Да го докарат откъм игра. На пръв поглед, новата Ренира ми изглежда солидна актриса (каква е в живота е друга работа), да видим.

# 281
Ема Дарси като Ренира е супер. Много ми харесва, не е красавица, но излъчва сила.
В реала не я гледам изобщо, даже неприятно изглежда.
То това е и магията на киното и талантът на актьора - да влезе в образ, независимо какъв е в действителност.

# 282
Ема Дарси като Ренира е супер. Много ми харесва, не е красавица, но излъчва сила.
В реала не я гледам изобщо, даже неприятно изглежда.
То това е и магията на киното и талантът на актьора - да влезе в образ, независимо какъв е в действителност.
Точно това идвах да напиша и аз. Актрисата не ми харесва, но в роля по снимките и в онази кратка сцена от 6-ти епизод много ми допада. Дано и чичо им се получи химията.

# 283
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз изгледох трейлъра на епизод 6.
Струва ми се, че монетата на Егон не е паднала от баш правилната страна.
Иначе Визерис много яко са го определили в това меме.

# 284
Според мен е много добър каста на порасналата Ренира. Тийнката също беше готина, хем симпатична, хем bitchy. В книгата Ренира е описана като не особено красива и фина, но със силно излъчване. Ако се замисли човек, всяка актриса, на която сложат мега яка платинено руса перука, добива интересно излъчване. Дано го докара откъм образ

Общи условия

Активация на акаунт