Чувствам се съсипана.

• 11 941
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
Ама вижте какво, на мен работното ми време е от 10 до 18, прибирам се към 19 кога да готвя и чистя? Работя и събота. Признавам си, че по принцип не ми е любимо занимание, ама нямам и време. И другото, което е не ходя по чалготеки.

# 106
  • София
Преди работа и след работа. Като всички нормални хора, които си гледат бита и дома.

# 107
Не знам защо форумът мисли, че всички потребители са от едно ниво нагоре,  ами не са ,всякакви си има тук, дори неграмотни всякак и емоционално  дори.

# 108
Ама те хората обикновено работят от 8 до 18. Кога се намира време за готвене и чистене и аз не знам. Свръхсили?

# 109
  • София
Домакински съвети ли даваме или псуваме оная, високата, дето е успяла да заклещи бившия?

То пък много сложно да поддържаш спретнат дом от двама възрастни.

# 110
  • СИ
Ама вижте какво, на мен работното ми време е от 10 до 18, прибирам се към 19 кога да готвя и чистя? Работя и събота. Признавам си, че по принцип не ми е любимо занимание, ама нямам и време. И другото, което е не ходя по чалготеки.

Вече няма да ти се налага да готвиш и чистиш. От какво си недоволна?

# 111
Ми прав е бившият- порасни.
Всички имаме такова работно време, че и деца гледаме.

# 112
Не е точно така, повечето работят до 17, това си е час отгоре, отделно работя в сферата на красотата и често оставам и след 18, за да довърша някоя клинетка. И не сме вечеряли само навън, поръчвали сме за вкъщи, понякога съм и готвела не е като да не съм сготвила и веднъж.

# 113
Пързалка ми е малко тая тема. Авторката хем се самоописва като непоносима, хем вика - той що не ме заряза по-рано. А най-странното ми е как се намират и тук съфорумки, дето да не виждат вина в нея, различни били, не знам си какво. От описаното, момчето е търпяло, търпяло свинщини, пък му е писнало. Много си е виновна авторката, редно е да си носи сега последствията. Които не са кой знае каква драма, пак казвам, че чувства не виждам тук, само глезотии.

# 114
Явно си овен не само по зодия , ами и по мозъчно състояние-  след 8 страници опити , назидания и напъни да ти покажем правилния път ти дори не насочваш поглед натам. Неспасяема си , тотална пренастройка ти трябва и започни с това да се научиш да се поставяш в обувките на другия.
Коментар за справяне с битовизми не смятам за нужно да правя, че са пренебрежими с липсите ти на друго ниво .

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 11:46 от ccvet

# 115
  • София
Няма значение какво е било, свършило е.

Пък ти си търси извинения, не ни пречиш, само ти се смеем.

# 116
Е някой накара ли те да работиш това? Ако не, то сама си го избрала, тъй че недей се оплаква. Да беше потърсила работа, където да свършват точно в 17 и нямаше да имаш проблеми. И не си на 17 че да мрънкаш, че излизаш само по 2 часа на ден, имаш си задължения вече, с които ти сама трябва да се занимаваш.

# 117
Вярно, къде къде е по трудно да скубеш косми или да лакираш нокти. Адвокати, учители и лекари как ли държат къщите си чисти?

Няма смисъл. Боряна е права.

# 118
  • София
Прав е бившия - не си дорасла ментално и емоционално, пък той явно е искал семейство и го е получил.

# 119
От скубането на вежди се вадят доста прилични пари, отколкото да съм някъде секретарка например. Никой не ме е карал на сила да работя това, аз това и исках, дори си прекъснах висшето, за да запиша курс по козметика, просто там виждах по-голяма реализация парично и не съжалявам, но не е толкова лесно, колкото мислите, за да имам клиенти и да вадя пари, трябва да стоя до по-късно, защото, както казахте повечето работят до 17/18. Не се оправдавам, просто обяснявам защо не съм била домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт