Чувствам се съсипана.

• 11 994
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Едно не мога да разбера защо ме е търпял тогава толкова време щом съм толкова ужасна? Аз си знам минусите, овен съм искам всичко винаги да е на моята. Питала съм го след като се разделихме отговори ми, че мислел, че ще порасна и ще надживея тези неща, това отговор ли е?

# 91
  • София
Да, съвсем адекватен при това.

# 92
Сигурно не си била ужасна... в началото, когато още не си била сигурна в него. Малко по малко си започнала да си показваш истинското лице, той се е чудил какво става и е вярвал, че нещата могат да се променят и да бъдат като в началото.

Хората изкарват и десетилетия с такива заблудени вярвания. Пак добре, че се е усетил сравнително навреме.

# 93
А, ясно. Били сте мега различни и в началото. Той просто е смятал, че ще се наиграеш и ще се кротнеш. Но някои хора си следват една и съща динамика цял живот. Явно ти си от тях и си оставате различни. Това в един момент води до отдалечаване, започват дразненията от другия, задълбочават се различията и следва разочарование за единия или другия, или и за двамата.
Карай напред и остави човека да си върви по своя път.

# 94
Ако бях мъж, и аз щях да избягам. След раздялата ви той те е блокирал от всякъде, но ти отново си намерила начин да го следиш, да се информираш какво става с него и дори как изглежда годеницата му. Наистина ли мислиш, че това е нормално? Ти си като дете, което не разбира защо му се е счупила играчката. Слез на земята, голям човек си, трябва вече да си видяла, че хората се разделят и нищо, нито подпис, нито 5 деца, не е способно да задържи някой, ако реши да си тръгне.

# 95
Едно не мога да разбера защо ме е търпял тогава толкова време щом съм толкова ужасна? Аз си знам минусите, овен съм искам всичко винаги да е на моята. Питала съм го след като се разделихме отговори ми, че мислел, че ще порасна и ще надживея тези неща, това отговор ли е?
Мислел е да те промени по свой образ и подобие.
Да го посрещаш в идеалния ви дом, с идеалната вечеря на свещи и с идеалните ви деца.
Примири се, че сте били много различни и това не е твоят човек. Внушил ти е чувство за вина, защото си това, което си.
Нямало е да ви се получи.
Да си живее с перфектната домакиня и да е щастлив.
Виждала съм млади двойки, които си вечерят с приятели навън, ами хармонични са.
Виждала съм и другия тип, обичат удобствата на дома, фоум офисът ги сплоти още повече.
Такъв домошар за тип като теб е лош вариант.
Не си виновна, просто сте с различни нагласи и очаквания. Като дойдат децата, всяка майка си сяда на дупарата и се гледа децата, сега е време да си живееш живота, а не да стоиш , как беше ....боса и бременна до печката.

# 96
Млада си, глупава си.Пък ако не омекнеш ще си останеш стара мома с три котки.

# 97
И защо перфектната домакиня се разбира като нещо лошо? Момичето може и да не е готвачка, може и да му пържи 2 яйца вечер на очи, ама пак да показва някакво желание поне. То всяка вечер на ресторант сигурно пак писва.

# 98
Търпял те е, защото е бил в зависимост. Първите няколко години сигурно те е обичал, може би и ти си била по-различна тогава. Самия факт, че не осъждаш себе си за държанието си, а ти е виновен той, че не те е напуснал по-рано, доказва, че си нарцис. Абсолютно естествен развой на събитията, след връзка с толкова тежък характер, е като намери нормална жена да не му избяга.
Насилието не е оправдано никога. А щом може да посегнеш, защото на половинката му се прибира, представям си на какво си способна, когато наистина са те ядосали. И това, което най ме дразни в хора като теб е че всички са виновни, но не и ти. Радвай се, че и толкова те е търпял, явно е добър човек. Но и явно не го обичаш, просто ти е наранено егото. Не знаеш кои са важните неща в живота, обсъждаш хората по външни белези, сякаш си на 13. Дай си време и порастни.

# 99
Точно, може да е нещо дребно, но да покаже, че я е грижа за него. А не демонстрираното навсякъде " от къде на къде ще му готвя, аз да не съм слугиня "...
Иначе другото е просто отвратително, никой не харесва постоянни истерии,  за боя пак е сдържан, друг би отвърнал и тогава става хептен грозно.
Авторката, научи се да се контролираш, подобно поведение ще убие всяка връзка.
А да, и възползвай се да купонясваш нон стоп, нали никой не те спира, или май се оказа, че не е толкова готино?

# 100
Абе, има нЕкои, които е хубаво да чувстват вина заради това, което са.

Авторке, има един плюс за теб в цялата работа. И той е, че със събраните знания и опит, имаш възможност да се промениш и да се държиш като човек. С него нямаше да се промениш, защото отдавна в очите ти и отношението ти е бил един мухльо, с който можеш да се държиш както си искаш.

Сега като знаеш, че никой не ти е сигурен, може би в следващата си връзка ще се държиш по-адекватно.

# 101
Той никога не ме е спирал да излизам, но не искаше да идва с мен.
Накрая даже ми каза, че се е радвал, когато съм излизала, защото щял да си почине.

# 102
Ох, скъпа, инфантилна и недорасла си. Това с " аз съм еди каква си зодия и затова съм еди каква си". Ти си това, което си на база възпитание, обща култура, образование, житейски опит, професия, а не от това каква си зодия... И разбери, че това какво тяло имаш, не означава какъв човек си, колкото и странно да звучи, мъжете не създават дом и семейство с "тяло", а с човек....

# 103
  • София
Стига рови като кокошка на боклука какви са причините да се разделите. Ти си насилник и се учудвам, че сте изкарали 6 години заедно. Само помисли как изглежда отстрани - малко пийнала и го ударила. А ако той пийне малко и те удари? Добре, че в стената е блъснал, а не в главата ти, преди да си тръгне, явно има някакви спирачки.

# 104
След уточнения от авторката, отношенията им изглеждат по-скоро като самотен баща-разтлезена тийнейджърка. Той - готви, чисти, пере, подрежда. Тя - излиза, купонясва, прави си нейните неща и не ѝ допада идеята да подрежда собствените си неща. Нито един от двамата е лош, просто сте напълно различни и не намирате как да преодолеете тези различия.
Обаче.... Да си позволяваш такова отношение, е заради това вече много те е търпял. Ако той те унижи така пред твоите приятелки, няма да е много яко, нали? Търпял е и му е писнало.
Новата му никаква вина няма. Че тя дори може да не знае, че съществуваш. Видели са се, харесали се, взели са се. Точка. Той си търси жена, която също да взима участие в домакинската работа - намерил я е. Ти търсиш някой, който да обича излизанията, колкото теб. Дай шанс на обожателите и ще го намериш. Търсиш някой сериозен като него - никой сериозен човек няма да предложи брак и да обещае, че винаги ще е до теб докато смъртта ви раздели на първа среща. Сериозните хора първо опознават другия. Достатъчно си се мъчила, спирай вече да го мислиш, той няма да се върне, а поеми по своя път.
И между другото - има далеч по - важни неща от това дали имаш плочки на корема - те не създават връзки и не решават проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт