Чувствам се съсипана.

• 11 849
  • 243
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Стар бил....

# 76
Дет вика Фрауто лекувай се.
И  най- грозната е, за предпочитане пред благият ти характер.

# 77
Отвратително си се държала и заслужено ти е бил шута. Само с хубаво тяло не става.

# 78
Мдаммм... Хубавото тяло е до време, ама характерчето – за цял живот. С годините все по-проклето ще става.
Отървал се е човекът навреме.

Остави тези физически сравнения със съперницата, по-скоро те питах защо го удари, имало ли е ситуации, в които да те е вбесявал, дали са били основателни. Важно е защо си реагирала агресивно, може той да е предизвиквал това.

Ти сериозно ли питаш това? Всеки, който е бит, е виновен, защото е предизвикал насилника си?
Не мога да повярвам на очите си...

# 79
  • СИ
На 27 години съм... Мисля, че просто го бях приела за даденост, че, каквото и да направя той ще е там, удряла съм го и то пред приятели, тогава ми прости, карали сме се за битовизми, че е разхвърляно, че много съм излизала, не съм готвила, не съм чистела, всичко той правел, мен ме интересували само купони (това са негови думи). Последния път, който беше и финален го обидих, че не прави нищо и не е никакъв мъж,  нещата ескалираха много и той удари стената, стана и си тръгна, на следващия ден си събра и багажа и това беше.

Пак стигнахме дотам, че когато има подръка добър и разбран мъж, жената го приема за даденост. И съотвено е смятан за смотаняк и мухльо. Седнала си да ни обясняваш за тялото си... По-хубаво било. Ми добре. Имай си го и си го стискай между кълките. На 27 си... Не са много, но като се знаеш и ти каква си, май друго няма да намериш.
Товят (бившия) сега къде ли си казва: Що не се отървах по-рано от оня вампир...?!            Smile

# 80
Мдаммм... Хубавото тяло е до време, ама характерчето – за цял живот. С годините все по-проклето ще става.
Отървал се е човекът навреме.

Остави тези физически сравнения със съперницата, по-скоро те питах защо го удари, имало ли е ситуации, в които да те е вбесявал, дали са били основателни. Важно е защо си реагирала агресивно, може той да е предизвиквал това.

Ти сериозно ли питаш това? Всеки, който е бит, е виновен, защото е предизвикал насилника си?
Не мога да повярвам на очите си...
Понякога физическото насилие е провокирано от тежко и системно психическо.
Има сериозни нюанси.
След като тя изясни защо, очевидно става, че не е имала основание.

А и заклеймяването на момичето , при положение, че сама осъзнава грешките си, не и помага да се справи с проблема си. Само извисява съфорумките в собствените им представи, че са непогрешими и вездесъщи.

Правим анализ на ситуация, а не на автора. И то с агресивни обиди колко е виновна.

# 81
Сама осъзнава грешките си?
Тя сега разбра, че външният вид няма никакво значение, щом удряш и унижаваш партньора си, и всеки, който не го прави, е за предпочитане, както и да изглежда....

Много е далеч от осъзнаване и приемане, че не може да се държи като прасе, ако иска да има връзка.

# 82
Както сами разбирате, за да бъдем толкова време заедно не съм чак толкова ужасна. Иначе за какво да е бил 6 години с мен? Друго нещо, за които много се разминавахме е, че аз обичам да излизам, да съм навън, докато той предпочита да си стои вкъщи.

# 83
Както сами разбирате, за да бъдем толкова време заедно не съм чак толкова ужасна. Иначе за какво да е бил 6 години с мен? Друго нещо, за които много се разминавахме е, че аз обичам да излизам, да съм навън, докато той предпочита да си стои вкъщи.
Затова ти написах, че имате фундаментални разлики.
Щом е домошар, а теб те влече навън, той ще си намери къщовница, ти ще си намериш някой сходен вихър. Иначе е мъка и за двамата.
Ако някой обича да е навън и да купонясва, да направи компромис да стои у дома, е обезличаване.
Ако някой иска вкъщи, а се насилва заради партньора си да е навън, е също толкова тежък компромис.
Не сте били един за друг. Хайде по-бодро.

# 84
Правим анализ на ситуация, а не на автора. И то с агресивни обиди колко е виновна.

Агресивна обида ли е да кажеш на някого, че е агресор?
Защото тя е точно такава, при това сама се описа.

Но понеже впечатленията ми са, че такъв тип личности рядко си осъзнават грешките и си признават деянията, обикновено се опитват да се изкарат света вода ненапита и да прехвърлят вината на другия, силно се съмнявам разказът да е истина. „Аз го тормозех, аз го обиждах, аз го унижавах пред приятелите му, даже му посягах, а той ме остави. Защоооооо???“.
Пързалят ни пак.

# 85
Наистина сте много различни и това, че единия е домошар,  а другия все иска да излиза ,в един момент си оказва влиянието. Не сте един за друг, очевидно е. А и всеки човек има някакви граници и праг на търпимост, които явно си прекрачила отдавна.

# 86
  • СИ

Тъкмо... Сега излизай и стой навън колкото искаш. Ако по чалготеките не откриеш принца, къде другаде?

# 87
  • София
Малко темата ми е - черен джип е с предимство.

Не вярвам особен принос в осъзнаването да дадем.

# 88
А истината е,че човекът в теб не е видял стабилна жена и е предпочел удобството с друга. Няма смисъл от сравнение в случая.
Не си била жената създаваща му уют вкъщи.

# 89
Недей да се сравняваш в новата жена, това е минало за теб и трябва да продължиш напред! Ще срещнеш своята половинка и после даже ще се радваш,че с бившия сте се разделили! Женското его е наранено, разбирам това,но ако не спреш да мислиш за него и новата му,няма да продължиш наред и няма да се чувстваш добре. Новата любов идва,когато преодолеем стара и оставим всичко в миналото! Аз имах подобна случка, колкото и тъпо да звучи, написах едно писмо за него, прости му и го изгорих. След време намерих и моя си човек и даже се радвам,че стана така! Успех и горе главата, живота продължава!!!

Общи условия

Активация на акаунт