Чувствам се съсипана.

• 11 858
  • 243
  •   1
Отговори
# 60
Имала по - хубаво тяло. Че всичко до тялото ли опира?
Аз като съм 70 кг кво? Има много други причини поради, които може да те зареже. Трудно е, но не е невъзможно. Един човек си тръгва, но рано или късно се появява някой много по - добър.

# 61
Продължи напред и щастието все някога ще ти се усмихне...
Щом живота те е разделил с този човек дали с добро или лошо е било за твое добро 🤗
Следвай съдбата си просто и го забрави.

# 62
Ох, момиче, домъчня ми за теб ! Много страдаш и се тормозиш. Съжалявам, но няма какво да направиш, няма шанс, този е бита карта. Пий си антидепресантите и нещата постепенно ще се успокоят. Нямаш друг изход. Колкото по-скоро го приемеш, толкова по-бързо ще се възстановиш.
(Тя може и да е по-грозна, но той се е влюбил в нея. А и ти, ако си му вдигала панаири......)

# 63
На 27 години съм... Мисля, че просто го бях приела за даденост, че, каквото и да направя той ще е там, удряла съм го и то пред приятели, тогава ми прости, карали сме се за битовизми, че е разхвърляно, че много съм излизала, не съм готвила, не съм чистела, всичко той правел, мен ме интересували само купони (това са негови думи). Последния път, който беше и финален го обидих, че не прави нищо и не е никакъв мъж,  нещата ескалираха много и той удари стената, стана и си тръгна, на следващия ден си събра и багажа и това беше.

# 64
Това е насилие, и не само този мъж.. никой мъж няма и не трябва да стои в подобна връзка.
Същото се отнася и за жените.

Потърси помощ от специалист, с това отношение никога няма да създадеш връзка с никой. Много време те е изтърпял.

# 65
  • София
Ще се наложи да разбереш, че никой мъж няма да търпи това, както и никоя жена.
Не, това не е любов, а изкривената представа за нея.

# 66
Ами ето ти отговора - другата може да няма тЕло, но чисти, готви и не го излага пред приятелите му.

# 67
Мислиш още за него,защото си се надявала да се осъзнае и да се върне при теб. Да види как е сгрешил и че друга няма да го търпи като теб, и че с друга няма да му е по-добре отколкото с теб. Че ще съжалява че не е с теб. Права ли съм?!  Знам,че малко грубо звучи, но бъди честна със себе си. Дали са чувства или женското его незнам, може би е комбинирано, ти си знаеш. Искала си да му е гадно, че сте се разделили, а той е продължил - това те мачка. Как се преодолява незнам, всеки си намира своя си начин. Въпроса е да осъзнаеш, че няма да се върне и да ти се моли, напротив продължил е. Опитай се и ти,трудно е, не са малко години, но връзката ви не е била от най-здравите, така че рано или късно е щяло да се случи. Опитай да се отърсиш, намери начин. Не се съсипвай повече, не си струва особено и  когато отсреща не те искат.

# 68
А ти защо го удари? Без причина ли ?
Помисли за ситуациите, в които те е вбесявал, че чак и до крайности си стигала.
Едва ли е Идеалният, че да не можеш да го преодолееш.
Ако си по-творческа натура, а не - послушна домакиня, това е фундаментално разминаване в двойката.
Намерил си е покорна грознила, нека се слушат. Крайно време е да излезеш от позата на самосъжаление, поначало не сте били един за друг. Самообвиненията не ти помагат.

# 69
Въобще не разбирам какво сте я зажалили авторката. Единственото хубаво е, че човекът се е отървал и си е намерил нормална жена. Любов няма от страна на авторката и не е имало. Звучи като разглезено дете, на което са взели играчката. Авторке, за теб също само позитиви виждам - осъзнала си как си се държала и в другата си връзка ще го имаш предвид. Този човек го забрави и престани да му следиш живота като някакъв психопат. Иди на терапия и продължавай напред.

# 70
Ами не е грозила и там е проблема, при много от караниците ни точно това съм му казвала, че е вече стар и никоя няма да го вземе. Не е и дебела, просто слаба, аз спортувам много и от тази гледна точка моето тяло е по-хубаво.

# 71
На 27 години съм... Мисля, че просто го бях приела за даденост, че, каквото и да направя той ще е там, удряла съм го и то пред приятели, тогава ми прости, карали сме се за битовизми, че е разхвърляно, че много съм излизала, не съм готвила, не съм чистела, всичко той правел, мен ме интересували само купони (това са негови думи). Последния път, който беше и финален го обидих, че не прави нищо и не е никакъв мъж,  нещата ескалираха много и той удари стената, стана и си тръгна, на следващия ден си събра и багажа и това беше.
Не му е било весело в тази връзка...
Хубавото в тази ситуация е, че си видяла кое НЕ създава връзка.
Може би ще размислиш и следващият път да се получи.
А той нека е щастлив, нали така? Нищо лошо не е направил на никого. Нека си живее с високата жена, тя сигурно го цени. А ти виж как да си продължиш твоя живот.

# 72
Ами не е грозила и там е проблема, при много от караниците ни точно това съм му казвала, че е вече стар и никоя няма да го вземе. Не е и дебела, просто слаба, аз спортувам много и от тази гледна точка моето тяло е по-хубаво.
Остави тези физически сравнения със съперницата, по-скоро те питах защо го удари, имало ли е ситуации, в които да те е вбесявал, дали са били основателни. Важно е защо си реагирала агресивно, може той да е предизвиквал това. Излез от позата на жертва, грозила ми беше най- незначителният акцент в коментара, ти точно за това се хвана.

# 73
Ако насилникът беше мъж, щяхте ли да питате какво е направила, че да я удари?!

Държала се е с него, като с втора ръка човек, вярвала е, че няма да си тръгне каквото и да му сервира, а сега дошла да се оплаква, че другата не била по-хубава?! Явно е хубава където трябва, щом вече има пръстен на ръката.

Не знам тролиш ли, авторке, но ти си един нарцис, и като всеки нарцис, сега си понасяш последиците. Никоя нямало да го вземе... Е, намери се коя да го вземе.

# 74
Скрит текст:
Остави тези физически сравнения със съперницата, по-скоро те питах защо го удари, имало ли е ситуации, в които да те е вбесявал, дали са били основателни. Важно е защо си реагирала агресивно, може той да е предизвиквал това. Излез от позата на жертва, грозила ми беше най- незначителният акцент в коментара, ти точно за това се хвана.
Не помня много честно казано, бях пийнала малко повече, но беше, че той искаше да си ходим, аз не и нещо се карахме и го ударих.

Общи условия

Активация на акаунт