Чувствам се съсипана.

• 11 924
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не по врат, а по шия.

# 121
И едва ли някой може да вземе сериозно тези обяснения. Не си била домакиня, защото не си искала да бъдеш. Просто е.
А и това ти е най-малкият проблем в случая.

# 122
С маникюристката ми винаги си говорим кой какво има да прави. Редовно е доста изморена, наистина не е лесно. Обаче тя има и две малки деца, къща и на село, която също изисква поддръжка. Ама никога не е мрънкала, както ти правиш. И участва в домакинската работа, и за децата се грижи, че даже и време за излизания намира. Няма лесна работа. Всичко има плюсове и минуси. Виждаш повече реализация в това, ами супер, ама то ще трябва да дадеш малко и от себе си, за да успееш. И между другото, жената започва работа в 7-8.

# 123
Всички сме домакини и професионалисти, не е геройство. Като живееш сама кой ще ти чисти и готви? Правиш го за себе си. Защо като си във връзка да не го правиш за теб и мъжа ти. Моя отговор е, че си мързелива, нахална и безпардонна. Улучила си кротък мъж някога и си решила, че търпението му е даденост. Не знаеш колко мъже има, които след като им посегнеш ще ти отвърнат. И колко ще бягат още ма шестия месец, ако не си гледаш дома. Щом си съсипана е време да се погледнеш в огледалото и да си извадиш поуките. Ако направиш стъпки да се промениш и порастнеш, ще те чакат много добри дни. Ако планираш само да се оправдаваш и да осъждаш всички освен теб, бих ти препоръчала котка, ама изискват грижи.

# 124
Благодаря, имам котка. Знам, че не съм перфектна, то е очевидно и още в началото казах, че го бях приела за даденост и сега за това ми е толкова гадно, защото изпуснах мъж, който в днешно време е трудно да срещне човек.

# 125
  • sofia
А той на колко години е?

# 126
# 127
Благодаря, имам котка. Знам, че не съм перфектна, то е очевидно и още в началото казах, че го бях приела за даденост и сега за това ми е толкова гадно, защото изпуснах мъж, който в днешно време е трудно да срещне човек.
Сега какво излиза - че котката е останала при теб след съвместното съжителство, а приятелите - при него. Защо не я взе и нея?

# 128
  • София
Пак ти казвам. Имай малко самоуважение. Който не те иска, не те иска.

# 129
Сутрин от 6 до 8.30 три гозби можеш да наготвиш.  и В 9 пак да си на работа.

# 130
Какво забихте в готвене и чистене. Не я е зарязал заради това. Пък и време за чистене няма, ама за клубове се намира. Ми не става така.

# 131
В началото е бил влюбен, после му се е наложило да бъде и търпелив, но явно със старостта (на 34, при раздялата на достолепните 32) явно е дошла и мъдростта и си е хванал живота в ръце. Има едни неща, и базовите неща в домакинстването са твърдо сред тях, които е тотално разхищение на нерви и енергия, когато са предмет на ежедневно обсъждане и конфликти в двойката. Ако трябва плащайте на чистачка, ако трябва останете на един футон, подова прахосмукачка и разклонител за лаптопите, няма значение, важното е да се намери работещо решение за чистотата вкъщи. Но обяснения и оправдания как не стигат часовете в денонощието, дето за всички са еднакви, са детински, търси решения.
Цирковете пред приятели напълно обясняват тяхната реакция.

# 132
На 34 стар? Хаха! Че той е в най-хубавата възраст за мъж!
Странно ми е, че изобщо изтъкваш като аргумент евентуалното ти физическо превъзходство, а си на 27! На тази възраст би трябвало вече да знаеш, че само външен вид не е достатъчен, защото навън е море от спортуващи и хубави момичета. А това, че си мърла никаква работа не може да оправдае. Да не говорим, че сте били двама работещи, дори не може да нацапате кой знае колко много. И как намираш време да излизаш, а не можеш да си изчистиш собствената кочина?Да живееш в чиста и подредена къща е въпрос на самоуважение, не е слугинаж.
И да ти кажа, приятелката ми с най-голям успех сред мъжете, далеч не е най-хубавата и с най-хубавото тяло. Притежава други качества, които се ценят много повече от плочките на корема.
А това, че си го ударила пред приятелите му…нямам думи. Даже късно ти е бил шута

# 133
  • София
Авторката като каза  че е престарял реших, че гони 50...

# 134
  • София
Никакъв усет в манипулациите, всичко на базово ниво, чак обидно да ти стане.
Аз съм хубава, аз знам, всичко знам, по-добра от мен няма да намериш, къде си тръгнал бла бла...

Общи условия

Активация на акаунт