Чувствам се съсипана.

• 11 878
  • 243
  •   1
Отговори
# 150
Да не сте Стела и Сандев. 😁

# 151
Ох с тия подробности май почваш да губиш от съчувствието ... Доста кофти се самоописа, дано да си се усетила за абсурдното си поведение. А това за загубените 6 години - е на 27 си споко, животът е пред теб.

# 152
Може и някой застаряващ бизнесмен да я "вземе" и нито ще готви, нито ще слугува. Ще му бъде бижу , само ще ражда и гувернатнтки да гледат децата.
Аха, само дето тая може и да му изпали един шамар на някоя бизнес среща пред съдружниците😆

Тази е тамън за някоя селска мутра, че кат го фрасне да разбере колко точно зъба са й останали в устата.
Тя таз нормален и възпитан мъж не ще оцени.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 15:28 от buttercake

# 153
Ама вижте какво, на мен работното ми време е от 10 до 18, прибирам се към 19 кога да готвя и чистя? Работя и събота. Признавам си, че по принцип не ми е любимо занимание, ама нямам и време. И другото, което е не ходя по чалготеки.

А кога тренираш?
Аз от тези които познавам че ходят на фитнес, времето за фитнес им отнема три-четири пъти повече време отколкото поддържането на жилището.

# 154
  • Terra incognita
Ужас...
На този мъж трябва медал да му връчат, че те е търпял 6г.
Вероятно и курбан е дал след раздялата.
На 27 години съм... Мисля, че просто го бях приела за даденост, че, каквото и да направя той ще е там, удряла съм го и то пред приятели, тогава ми прости, карали сме се за битовизми, че е разхвърляно, че много съм излизала, не съм готвила, не съм чистела, всичко той правел, мен ме интересували само купони (това са негови думи). Последния път, който беше и финален го обидих, че не прави нищо и не е никакъв мъж,  нещата ескалираха много и той удари стената, стана и си тръгна, на следващия ден си събра и багажа и това беше.

# 155
Много, дори прекалено добър или направо мекушав. 5 години да търпи истерии и на всичкото отгоре да домакинства, щото милото е изморено от фитнеса, права е авторката да се коси. Трудно ще намери такъв, или ще е някой хептен чехльо.

# 156
  • Terra incognita
Авторке, ти си егоцентрична, емоционално нестабилна, нарцистична и мързелива. Доста кофти комбинация.
Нормално е да страдаш по този мъж, пропиляла си си шанса, малко биха търпели да ги бият пред хората.

# 157
Една приятелка били у тях с гаджето й. И двамата са много симпатични, мили и стойностни хора. Били си и подпийнали.
Хубаво, обаче както си говорели, нещо се поскарали, после започнали да си викат и тогава тя се нахвърлила да го удря. В отговор и той беше започнал да я удря.
Видях нейна снимка след това. Беше я помлял, буквално.

Та, дами, леко с нахвърлянето. Това, дето жената го удря, а той не отговаря, е основно по филмите. Затова е измислено говоренето.

Ще кажете, мъжът е бил потенциален насилник. Може, но нямаше да стане кинетичен, ако тя не го беше атакувала.

# 158
Въобще не разбрах какво общо има с темата тази случка.

# 159
Четох, четох и не разбрах какво точно харесва авторката в бившия. Бил стар Grinning, не му се излизало вечер, искал подреден дом, който тя не иска да поддържа? Тя пък уморена за домакинстване, но не и за късни излизания, направила избор на професия заради парите. По - скоро ѝ липсва навика, че не е сама. Май трябва да си домакинства сама... Пък и с красиво тяло, а зарязана...😊

# 160
Тя и моята някой път налита на бой, понякога и отвръщам, понякога я усмирявам като я хвана  за ръцете. Е до сега не сме се изтрепали, ама като се замисля всичките ми гаджета са ме налагали, даже и някои дето са ми били само приятелки. Та явно не съм и аз много лесен, щом все така се получава Simple Smile

# 161
Сам се замисли за изборите си.

# 162
Не съм успявала да вдигна ръка ,не знам как го правят вашите жени, но преди да вдигна е хваната била. Чудни сте ми.

# 163
Въобще не разбрах какво общо има с темата тази случка.
Авторката е удряла приятеля си пред неговите приятели, била е изобилно почерпена.
По една случайност той не я е помлял. Следващият път може да не й се размине, със следващото гадже.
Какви са тези агресивни жени, аз пък съм хрисима душичка и само викам... Wink

# 164
Е, не мисля, че не я е помлял по случайност. Очевидно човекът е безкрайно търпелив и кротък. А и авторката си го знае, затова му е шибнала шамара. Ако беше някой, който да ѝ се зъби и мръщи, щеше бая да се замисли, преди да удари. И аз не знам каква е тази агресия, никога не ми се вдига ръката. За викането - случва се, но обикновено съскам, дудна или се цупя до безкрай...

Общи условия

Активация на акаунт