Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 935
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Хайде на звездопада от снимки Heart Eyes

Съвършена Хазалка . Нежност , красота , грация . Нежният розов цвят много и отива .
Смелост е като хамиле такава рокля .  Sparkling HeartFlowers Cherry BlossomHands Ok HandHands Nail Care
Фотографа  е добър .

Тази снимка с цигарата много ми хареса . Като фатална жена .  
В Прада ли е Облечена ?

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 20:28 от femmi2

# 166
В Прада ли е облечена ?
Не, в Ив Сен Лоран. Бижутата са Булгари, а останалото е Calzedonia Nerd

# 167
Florale,  веднага ще обясня за Балканска приспивна. Hug

1. Руски субтитри има за 1 и 2  епизод- в сайта, който Стела е писала.  Има ги и в други руски сайтове. Сега само един ще сложа, има и други.
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html

2. За автоматичните субтитри вече знаем, благодарение на момичетата тук в темата. Flowers Hibiscus Излизат няколко дни слез излъчването на серията.

3. Другата помощ за превода-  едно момиче във ВК прави преводи онлайн- в коментари към пост за онлайн гледане. Когато има възможност превежда,  2 серии липсват, но другите са там.. Може да ги погледнеш  от 3 серия нататък, сега ще ги публикувам. Изясняват се някои неща, ще видиш.  Не знам дали е открита групата, ако не можеш да влезеш, пиши, ще измислим нещо.

В този пост са линкове към преводите от 3 до 9 серия- https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_55398

11 серия- https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_57268

12 серия- https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_58015

Снощната 13 серия нямаше онлайн превод, явно момичето е нямало възможност. Аз гледах онлайн, търсих в Туитър постове и преводи и разбрах какво става. То не беше трудно, снощната серия беше голяма драма. Sunglasses Чакам превода в Youtube.

Извинете ме за дългата публикация, но - да помогна. Hug

# 168
Хайде на звездопада от снимки Heart Eyes

Съвършена Хазалка . Нежност , красота , грация . Нежният розов цвят много и отива .
Смелост е като хамиле такава рокля .  Sparkling HeartFlowers Cherry BlossomHands Ok HandHands Nail Care
Фотографа  е добър .

Тази снимка с цигарата много ми хареса . Като фатална жена .  
В Прада ли е Облечена ?

Харесвам изключително много, майки с коремчета в предстоящо щастливо събитие.
Хазал не съм я гледала, но от сърце й желая само радостни събития да пълнят душата й.
По същия повод поздравявам и Фахрие Евджен....
Всичко друго е суета....
А, харесвам и снимки, представящи Фаталната жена....Еми, кефят ме, защото зад всеки един такъв образ....има дълга история....която не е за пренебрегване!

# 169
Хубави  снимки. Blush

И аз да примъкна една. Blush

Боран Кузум и Алина Боз на снимките на комедията на Дисни+ "Новогодишна нощ". Blush

Дано излезе по-скоро, така обещават хората от екипа. Гледа ми се нещо весело, свежо. Темата е - новогодишна нощ по време на ковид пандемията, героят на Боран кани разни невероятни  и несъвместими хора на купон- съседи, с които не се познават добре и т. н.,  Иска да не разочарова жена си, която  се е подготвяла старателно. Нещо такова писаха за сюжета, допада ми.
Честно да ви кажа, омръзнаха ми проекти за насилие и психопати. И, между другото, като гледах фрагмана за 2 серия на Рибарчето, може да го зарежа, нещо неприятно ми стана.

# 170
Момичета, много благодаря за Балканската приспивна, много ми помогнахте! Първите три серии ще ги гледам с македонските субтитри, че е още по-забавно с тях и продължавам с вашите линкове. 
Скрит текст:
От македонките: "Вардар е новият Босфор"  Laughing

# 171
Оооо, Флорале, я ми прати македонските субтитри, и те ще са от полза. Hug

Скрит текст:
В сериала много хубаво се виждат грандиозните паметници в Скопие, голяма са смешка  с тази бутафория . Grinning

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:14 от oncee

# 172
Oncee, само първите 3 съм намерила:
https://ok.ru/video/c8572315

# 173
Florale, благодаря! Hug

Девойки, и в Шербета ще женят някого. Grinning Ето го промо афиша.

# 174
Онче , Тенкю за афиша на Шербета.Моя човек е най готин бе. Heart Eyes
Ще се женят младите нали семействата ще враждуват. Ще се влюбят и като се женят ще мислят че така ще приключи враждата но грешат. Тоя филм вече сме го гледали.

# 175
  • au bout du monde
В този плакат само едно ми боде очите - голокраката в ляво. Laughing Пълен контраст на забрадената в дясно.
Понякога прекаляват с тоалетите, все едно са по тв Планета. Стоят изкуствено и не на място.

# 176
Sparkling Heart Момичета Revolving Hearts, снощи започнах сериала с Алина Боз  и ....заспах. Simple Smile
Днес продължих, но не ми е интересен и чакам някоя от вас да каже, че трябва непременно да го довърша. Simple Smile
Като видя поредния баща търтей и тиранин, и не мога да се насиля да гледам.

Сега ще се прехвърля на Предателство (има руски субки на 2 еп. ) , а вие мислете как да ме мотивирате за Сказка феи .
Наложи се да проверя заглавието в сайта- вече гледам сериалите без да се интересувам как се казват и без това окапват половината Simple Smile.

# 177

Демет Йоздемир, Буура Гюлсой, Хафсанур Санджактутан, Метин Акдюлгер, Зеррин Текиндор и Мелиса Дьонгел

Не знам дали следите "Между света и мен", но за всеки случай пускам линка с трети преведен епизод.
Харесвам сериалчето и гледам с удоволствие. Демет и Хафсанур играят много добре. Първата е властна, силна, самоуверена, красива, богата и би трябвало да е влюбена. Втората е нежна, красива, наивна, объркана, страхлива, и много влюбена. Буура е великолепен (Толга) е известен, харизматичен, секси мъж, с комплекси за малоценост. Класически любовен триъгълник. Краят изглежда предизвестен, но очаквам изненада на финала. Grinning

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:41 от DeniAra

# 178
Здравейте!
pepel_ot_rozi,   не съм загледала тези сериали. Аз, досега гледах "Рибарчето" - втора серия.
DeniAra, Благодаря за линка на "Между теб и мен". Ще го погледна. Харесвам Хафсанур,  не съм гледала Демет.

# 179
  • au bout du monde
От снощи с най-висок рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт