Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 893
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Ооо, почакай, има какво да се види от Синан тепърва.

# 91
Ооо, почакай, има какво да се види от Синан тепърва.

Но пък е красавец голям, има италианска красота.

# 92
Честит празник, момичета! Hands V

Минавам да споделя само, че зарязах тийнейджърските за насилието. Бяха ми интересни в началото, но вече хем са скучни, хем психопатията ми дойде в повече.
От младежките си оставам с Братчетата. Този сезон започна интересно-  поне на мен ми допада, засега. Blush Пепелче, нали и ти го гледаше,  ако си се разколебала- пробвай, не е лош сезона. Има нови герои, нови конфликти. Е, друг баща на Омер очаквах, но нейсе. Grinning
Лъча светлина малко ми поизостана, но ще наваксам.
За Шербета нищо не се чува.
И май този сезон ще си остана без исторически. Flushed Нищо не се задава на хоризонта, поне не такова, което да ме заинтригува.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:08 от oncee

# 93
Онче, 😍 гледам ги кардешлерчетата, но вече взех с глас да се смея като ги видя за пореден път с куфарите ( т. е. полупразните раници) на улицата или излъгани от поредния шмекер.
То бива лош късмет, ама и сценаристите прекалиха. 😂
Но нали са ми слабост тези деца, ще ги държа под око.
Ученическите прекалиха наистина.

Предателство има вече и субтитри в тюркру. тв и днес му е ред. 😂

Виждам нови фенки на Синан /Алп, но е запазен да си знаете!! 😉 😜

# 94
Ерхан Алпай ще участва в сериала “Децата на Дженет”.

# 95
Днес Чачи празнува РД . Времето си лети кога беше на 20 и стана красив голям мъж . 

ЧРД Ми Амор !:heart:Tada Birthday  З2 год. Да е здрав  и още по успешен да прави това което го удоволетворява .

Поздрав от колежката Селин Шекерджи

Чаатай Улусой  свири на китара по време на почивка от снимките на Йешилчам . Видео, споделено от #ElifKarpuzoglu в нейните истории в Instagram. 😍😍😍😍😍

Ехааа ,свири на китара . Това ме зарадва. Искам муз. проект като Делибал да снима . Какво като го е правил вече , той си Обича музиката .
https://twitter.com/oanaenache15/status/1573255533364391936

Heart Eyes

# 96
  • София
Честит рожден ден и от ман на чаровния и много талантлив актьор Чаатай Улусой!
Жив и здрав да е и много още да ни радва с успешни и незабравими роли.

# 97
Честит да е! Нека да е жив и здрав, и много щастлив!
В понеделник от 15:00 часа по БТВ започва повторение на Огледален свят.

# 98
ОС трябваше да започне днес в петък , хубаво съвпадение но преместиха датата  

Нинче:hugs: спешъл за теб китариста .

това от Туитър чок ми хареса. Има още много такива пожелания.
https://twitter.com/HazCagForever/status/1573170110361214978?cxt

Това е пример за преодоляване, работа и смирение. Честит рожден ден кралю! 🥳🎂 Нека щастието никога не те напуска. Винаги се усмихвай, нека успехът винаги те намира. Обичам те 🤍
 #ÇağatayUlusoy

„Честит рожден ден, красавецо мой“
От ИГ сторито на  аркадаша и колегата Бора Акаш

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 21:20 от femmi2

# 99
Честит, здрав и успешен да е Чаатай! 👌🍀

Момичета, някоя от Вас изгледа ли първа серия на "Предателство" - да изкаже мнение....Гледам, рейтинга не е много висок..

# 100
Аз изгледах серията до половината, че беше вече късно през нощта, тази вечер, ако мога, ще изгледам оставащия 1 час. За толкова малко гледане и ориентиране кой какъв е, каква би могла да бъде идеята, как ще се развие - не знам. Мисля, че има някакъв потенциал - мен ме интересуват логиката на сценария, истинността на случващото се спрямо реалния живот, да не е само "стори", а да се замислиш за постъпките на главните герои. Ще му дам шанс за 2-3 епизода, ако покрива това, което ми е важно не като "бла-бла", ще реша.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 01:42 от jfjallen

# 101
Гледах 2 серия на "Лъч светлина".
Харесва ми, историята е интересна. Обаче направо ми се иска да намеря сценаристката и да я помоля да намали сцените на Дила! Head Band Много  трудно я понасям, а и отделят доста екранно време. Иска ми се да разказват основната история. Ясно, че трябва да видим завръзката, но много ми идва тази особа. И актрисата, макар и красива, ми е неприятна.  За героинята да не говорим, истериите и ме отблъскват. Да, ясно- детска травма, но някак  не поражда жал в мене, а обикновено все ги окайвам травмираните герои.  Сигурно е от актрисата, не знам...
Дано в следващите серии сцените с нея намалеят.

# 102
Аз изгледах серията до половината, че беше вече късно през нощта, тази вечер, ако мога, ще изгледам оставащия 1 час. За толкова малко гледане и ориентиране кой какъв е, каква би могла да бъде идеята, как ще се развие - не знам. Мисля, че има някакъв потенциал - мен ме интересуват логиката на сценария, истинността на случващото се спрямо реалния живот, да не е само "стори", а да се замислиш за постъпките на главните герои. Ще му дам шанс за 2-3 епизода, ако покрива това, което ми е важно не като "бла-бла", ще реша.
Самоцитирим се, защото тук пишем за различни сериали който които следи. Догледах 1-та серия на "Предателство" и бих казала, че началото е много интересно и обещава много интересни развои на събитията, лични реакции на главните герои, интриги, но някак си могат да се обобщят по-общо човешки, принципни, морални. Заслужава си да се изгледа тази серия, а след това всеки може да си реши по лични предпочитания дали му харесва или не.

# 103
Аз сякаш очаквах повече от Предателство.
Това с двуженството ми е малко.... тъпо ( исках да се изразя по- интелигентно, но защо ли), гадно и на всичко отгоре скучно.
При децата нищо интересно и необичайно  - разглезени отрочета на властна майка и неморален баща.
Искам да харесам съдийката, но и това не става.
Само един герой ми харесва, но той се появи за 5 мин. с книжка в ръка. Романтик! ❤️
Дано излезе на преден план по-нататък, че да внесе малко светлина.
Ще дам втори шанс на сериала само заради Вахиде П. и Ерджан Кесал, но не съм сигурна, че ще излезе нещо велико от тази история.

# 104
Днес рожден ден празнува Джемре Гюмели (Джансу от Не пускай ръката ми, Дениз от Мистър грешен).

Тя навършва 29 години.

Общи условия

Активация на акаунт