Отговори
# 150
Здравейте!

Дари Hug,Фили Hug

хаштагът е #yüzleşmezamanı - време за лице (буквален превод) или време за среща очи в очи

линкове за Фокс тв.
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-hd-izle
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

Превод на озета на бълг.ез. чрез гугъл от турски ез.!На руски ез.не го намерих!
Фърат, който взема Баръш от полицията, за да го разпита по свой начин, го отвежда на уединено място. Започва най-голямата конфронтация на двамата врагове. Фърат, който отива да разреши цялата система на Баръш, идва с голям ход. Той ще я застреля от миналото на Бюге. Баръш наистина ли познава Бюге?
Изчезването на Фърат и Баръш тревожи всички, особено Бюге. Тревожността започва да ескалира с прекъсването на комуникацията. Как Фърат ще навреди на Баръш?
Докато Фърат си играе с вече разбитото психическо здраве на Баръш, той започва да го въвлича в неразривно настроение.

# 151

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 19:27 от dterziiska

# 152
Добро утро,момичета!

Виждаш и усещаш,че е есен,но искаш да е лято.Днес окончателно се сбогуваме с него.
Петковден е и се смята,че с този ден се слага край на лятото и започват зимните празници!
Да си пожелаем да сме здрави, а лято пак ще дойде!
Flowers Fallen LeafYellow HeartFlowers Maple Leaf

Благодаря за новата снимка и интервюто с актьорите от ''ЗЯ" Flowers Hibiscus

за Ябълката...

🆕 Гюленай Калкан публикува ново стори с Еда,от 12.10. е,но съм пропуснала да пусна снимката..

...Севда....
📲 | Sevda чрез Instagram история Nature Dizzy
Красива снимка, направена от обектива на фотографа📸 Erdem Şirin
Вид студио

кадри от фрагмана за 151 еп.

за ''Затворник''

Снощи гледах епизода онлайн на турски ез.!Не знам имало ли е озет,но когато пуснах Фокс тв. беше започнал новия епизод!Накрая Фърат получи главоболие,припадна и когато дойде на себе си не помнеше Хаджъ,тъй като го попита кой е!

29 еп. на турски ез.,ако искате да го погледнете...
https://turkru.tv/zaklyuchennyy-29-seriya.html#original

фрагмана за 30 еп.
Накрая Бюге  пита Фърат:
-Помниш ли ме?

https://youtu.be/Qf77bVQBKtI

Желая ви слънчев есенен ден!

# 153
Хайде ново 20 , пак без памет .Дано им помогне за рейта , поне да го завършат логично .
Аз съм само вече само фрагове , озети и отделни кадри . Koлкото и да обичам Онур , сериалът му ми стана безинтересен ...
Как сте дружки Hug
Злати Hug

# 154
# 155
Здравейте Благодаря за споделеното
Затворник приключва с 31 епизод

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/sok-karar-fox-o-diziyi-final/10324/

# 156
И аз току що прочетох във ВК че на 31 епизод Затворникът приключва.
Ще чакаме Онур в нови роли - не мисля че ще остане дълго без нов проект.
Можеха да изчакат в ЗЯ - да си ги върнат двамата със Зейнеб, ама....нас никой не ни пита....

# 157
Аз в някой от фрагманите на ЗЯ, гледах как Ендер казва на Зейнеб, че мъжът й, иска да се разведе с нея Simple Smile Надеждата остава последна.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:44 от stasha_s

# 158
Здравейте,момичета!

Благодаря за новите снимки и инфо! HugFlowers Hibiscus

За финала на ''Затворника'' се очакваше,въпреки че се отричаше до последно!С този рейтинг няма накъде.Изобщо не трябваше 2-ри сезон,защото още към края на 1-ви рейтингът падаше.А и започнаха нови  сериали този сезон,някои са с висок рейтинг,други-не!Така,че Фокс тв.са се подготвили предварително.Напред бях пуснала заглавията!

за Ябълката...

🆕 Nature DizzyГюнеш Унлу и Емир Каан зад кадър...
Сладури ...готови са за фотосесия....

🆕 Nature Boom Еда е обновила инстаграма си...
Освен тази,която е пуснала Сташа ,ето още две...

Да видим колко епизода ще остане Севда?За сега писаха-за три,но ще зависи от рейтинга.

-Зейнеп, съпругът ти иска да се разведе с теб.Той ни нае, за да подпишеш договора.

за ''Затворник''

Вече има превод на 27еп. с руски субт. от AveTurk
https://turkru.tv/zaklyuchennyy-27-seriya.html#subtitry_aveturk

и на 28 еп.
https://turkru.tv/zaklyuchennyy-28-seriya.html#subtitry_aveturk

Желая ви приятна есенна събота,макар при нас да е облачно!

# 159
Здравейте, момичета! Hug

Жалко за Онур, но той не стои дълго без работа. Севда поне на снимките никак не ми прилича на предишната Зейнеп, няма я скромната осанка, няма го непретенциозния външен вид. И Алихан беше бизнесмен, но с него не изглеждаше така. Ако се разведе и с този, ще тръгне по стъпките на сестра си и на Ендер.

Между другото, не можаха ли да намерят по-хубав мъж на Зейнеп? Не ми се вярва, че е заменила Алихан с този. Joy А Шушляка и с костюм пак ми изглежда нелепо. Weary Децата обаче са бонбончета! Kissing Face

Хубави почивни дни!

# 160
Добро утро,момичета!

Време е за кафе,релакс на душата и любими занимания!
Правете това, което ви носи радост и ви кара да се усмихвате!

за ''ЗЯ''

Днес очакваме БГ превода на 150 еп.!

Вчера се появи новината,че Еда Едже напуска сериала!Не знам дали е вярна или е за покачване на рейтинга!
Да не беше започвала в 6 сезон.Сега ли разбра,че се уморява от интензивните снимки!

🆕 Nature BoomЕда Едже напуска ''Забранената ябълка''
Лоша новина сполетя зрителите, които се събират в понеделник вечер, за да гледат сериала „Забранената ябълка''!
Според слуховете, които упорито се носят зад кулисите, главната актриса от "Забранената ябълка" е решила да напусне сериала. За зрителите, развълнувани от новия сезон, подобно решение за напускане може да бъде пагубно. Еда Едже, която играе ролята на Йълдъз в "Забранената ябълка", каза на продуцента Фатих Аксой, че иска да напусне сериала. Стана известно, че Еда решила да напусне, тъй като била много уморена заради интензивните снимки на сериала. Фатих Аксой пък упорито се опитва да убеди актрисата да остане.

🆕 Flowers AppleИнтересен факт, след като получил предложение да играе Джанер в телевизионния сериал ''Забранената ябълка'', Баръш Айтач имал съмнения дълго време. Първоначално актьорът не харесвал героя си, но след като научил, че Шеввал Сам ще играе сестра му, Баръш приел това предложение.

Снимки се провеждали в къщата, в която видяхме за първи път Доаан,т.е. в Тоскана...
 Какво ли се случва? Thinking Дали и Хилял е там?....

Скрит текст:

Кумру и Тарджан Nature Fire

за ''Затворник''

...кадри от 29 еп.

Желая ви щастлива неделя!

# 161
Здравейте, момичета!
Странна ми е тази новина за Еда.
Качила е стори в ИГ, пътува на някъде с Турските авиолинии.

ПП явно към Бейрут

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 11:41 от stasha_s

# 162
Привет, дружки!

Така ме е грабнал реала, че съм изостанала тотално.
Добре, че сте вие, че да съм в крак с новините.
Благодаря ви за всичко споделено!

Не съм гледала нищо от „Ябълката”. Така и не намерих време за озвучката, а днес се надявам да излезе превода на български. Серията ми се стори много интересна на онлайна в понеделник, имаше доста забавни моменти, но много не схванах историята с връщането на Зейнеп. Дано е не я замесят в големи интриги.

„Новината” за напускането на Еда ми е странна. Един месец снимки и е много уморена. Или е нечия измислица да си пълнят страниците, или както казва Злати , е за да си покачват рейтинга. То какво ще остане от сериала, ако я няма Йълдъз, която е душата на сериала и е извор на смях. Тя си е основната героиня от самото начало, дори с нея започна историята.
Еда дори си отложи реализацията на собствения проект, за да участва във финалния сезон на „Ябълката” и сега изведнъж, хоп – уморена била. Отказвам да повярвам… Grinning

За Затворника…
От уважение към актьорите ще догледам оставащите серии до финала, но като ги преведат момичетата. Може да е по-късно, и без това нямам много време сега. Интересен ми е единствено моментът със загубата на паметта на Фърат.  Продължава да ме е яд,че не спряха, когато трябва. Можеше да видим Онур в друг проект, а сега може да се наложи да чакаме. Вероятно няма да е дълго, въпросът е какви предложения ще получи и какво ще приеме да изиграе Онур. Докато е все още млад и красив искам да го гледаме влюбен, не че някой ме пита.
Или да се връща и и той при нас....

Аз отивам да се порадвам на слънчицето и хубавото време, докато го има.
И на вас пожелавам прекрасна неделя, дружки! Flowers Hibiscus

# 163
Момичета, излезе ли превода на 150 еп. на Ябълката?

# 164
Здравейте Благодаря за споделеното

Еда е в Ливан

https://www.instagram.com/p/Cjx8kYSjpkR/

Общи условия

Активация на акаунт