Отговори
# 360
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за поста! HugОчаквах някой да пише за да се включа и аз на сутринта! Wink

🆕 Бекир Аксой бе забелязан със сина си в района на Нишанташъ. Актьорът призна,
че е шокиран от трагедията в Истанбул.

⛔ Приятели, много съм разстроен от терористичната атака на Таксим. Бог да пази турския народ.
Аз и жена ми Назифе също бяхме там този ден. Бяхме на съседната улица в едно кафене,
когато стана експлозията. Мога да кажа, че го видяхме с очите си. Ние сме дълбоко натъжени
от случилото се. Можеше и ние да сме там.

https://twitter.com/SamiyyJ12/status/1593552628599898113

Приятен слънчев есенен ден!

# 361
https://vijti.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BD%D0 … KMKYQXqKxXkIcxas4
Попадна ми това интервю на Джавадзаде. Може да е малко старо. Хубава вечер!

# 362
Добро неделно утро, момичета!

Много смях падна в 154 еп. Снощи го изгледах с най-голям интерес и без да заспя. Това си е постижение за мен.
Не разбрах 155 еп. излъчен ли е вече, или в понеделник ще го излъчват?

# 363
Здравейте,момичета!

Цитат
Не разбрах 155 еп. излъчен ли е вече, или в понеделник ще го излъчват?
Ню Hug,в понеделника/14.11.,който мина трябваше да го излъчат,но заради атентата в последния
момент не го пуснаха,а имаше повторение на 154 еп.!Така,че утре вечер/21.11. ще го гледаме онлайн!

🆕  Nature Boom Според журналистът Сина Колоолу след партньорството между Med Yapim и арабската интернет платформа MBC Group е заснета адаптация на сериала "Войната на розите"!
Снимките продължават 8,5 месеца и се провеждат в Истанбул и Бейрут. Следващата адаптация за платформата ще бъде сериалът "Неверният"
След като тези две драми започнат да се излъчват, MBC ще започне да снима римейк на ''Забранената ябълка''.

Преди дни бях пуснала снимки от ТТ, на които Еда Едже присъстваше на погребение.
Помислих,че е на някой загинал при атентата!Вчера/снощи е излязло инфо във ВК!
🆕 Еда Едже беше забелязана на погребението на Dilek Ertek/Дилек Еркек на 16 ноември.
Вниманието на журналистите беше привлечено от появата на актрисата, която дойде на
прощалната церемония в къса пола.

Името Дилек Еркек не ми беше познато за актриса и за това сега се разрових в нета!Оказа се,че жената е бижутерен магнат на Тифани в Турция и е пътувала на круизен кораб.Паднала на разсъмване от него.
Тялото не е намерено.Повече инфо ако желаете...статия пусната чрез гугъл на бълг.език
https://www-nationalworld-com.translate.goog/news/dilek-ertek-wh … l=bg&_x_tr_pto=sc
Скрит текст:

Явно Севда и Биран Дамла покрай снимките в ''ЗЯ'' са станали приятелки,тъй като преди не са ги давали заедно.
🆕 Приятелки Биран Дамла Йълмаз и Севда Ергинджи в обектива на Мелиса Доуу!

Снимките са 10 за това ги пускам на този линк:
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma§ion=search&w=wall-61185313_25209

„Историята едва започва!''
© Yildyz Yilmaz-Argun-Kuyucu-Yildirim 🔥🐍

От днес светът е футбол.И аз като негова фенка ще бъда пред екрана! Wink

Желая ви приятна неделя!

# 364

Еда с малката Гюнеш на снимачната площадка.

И новата актриса Сейхан Оз е на сета, за която още не знаем каква точно роля ще играе.

Още ме е яд, че не събраха Кая и Йълдъз като двойка, но пък сега се наслаждавам на Баръш в "Боровинковия шербет".

# 365
Добро утро,момичета!

Честито Въведение Богородично -Ден на християнското семейство!
 Обичайте и бъдете обичани, бъдете здрави и задружни!
HeartFlowers Four Leaf Clover

....Ето,че днес отново е нашия ден за Flowers AppleFlowers Green Apple

...от вчера...нова от Еда...

...с Гюнеш по-отблизо....

Вчера са пуснали БГ превода на 28 еп. на ''Затворник''
Благодаря на екипа за превода! Flowers Hibiscus

Затворник - еп. 28 #затворник
👉 https://mixdrop.co/f/qlwr9kxxix8kzr4
👉 https://videa.hu/videok/film-animacio/.-28-Z6TBNNAerV..
👉 линк за сваляне: https://upfiles.com/FWmOkqp
И в групата "Магията на Босфора - сериали с превод"
👉 https://www.facebook.com/groups/384979049901358

Скрит текст:

Приятен ден и лека седмица!

# 366
Добро утро, момичета,
Злати - както винаги ни посреща с усмивка и полезно инфо - благодаря за което.
Имам питане - 28 епизод на Заворника последен ли е за поредицата ?

# 367
Момичета, здравейте!
Yura65, не, последен епизод на Затворник е 31.

# 368
Здравейте! Two Hearts

Юра Hug,мислех сега да ти отворя след като вляза да пусна хаштага! Но Сташа Hug вече ти е отговорила!

хаштагът за тази вечер е Simple Smile #yılanakademisi - змийска академия

линкове за онлайн гледане
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-75
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

🆕💥Актуализация от официалния акаунт на MedYapim в Instagram:''Завърших змийския факултет, става ли?
 Аз прекрасно им знам навиците и как да се справя с тях!''

Пускам ви и интервюто взето от Серкан Руткай Айкоз за Fox Tv

още снимки на Серкан...
Скрит текст:

и интервюто на руски ез.
Скрит текст:
🆕🍎Предлагаем вам поближе познакомиться с одним из главных актёров нашего сериала» новое интервью Серкана Руткая Айкоза для телеканала Fox Tv
Перевод специально для нашего сообщества ⛔

✔Вы сеимаетесь в сериале, который уже шесть сезонов пользуется большой популярностью. Что для вас значит роль в этом проекте?
— Роль в этом сериале стала для меня домом. Ощущение приезда в свой второй дом на каждом старте в течение шести сезонов — это чувство, с которым я вряд ли столкнусь снова. Кроме того, нахождение в составе, способном подшучивать над собой, даёт большую свободу в игре.

✔«Запретный плод» пережил множество изменений с момента своего основания, но одно остается неизменным — интрига! Как вы думаете, это основная причина популярности сериала?
— Конечно, одна из главных причин, по которой этот сериал любят — это интрига, но, на мой взгляд, присутствие комедии и увеличение её дозы по ходу сезона очень эффективно повлияло на принятие сериала у людей. Пока наши зрители смотрят на нас, они освобождают голову, отвлекаются от повседневной жизни и немного дышат. Нам это очень дорого.

✔Порекомендовали бы вы кому-то, кто никогда не смотрел «Запретный плод», посмотреть его с самого начала и почему?
— Да, я рекомендую смотреть его с самого начала, потому что по мере прохождения сезонов все персонажи разблокируются и остаются в совершенно разных ситуациях и событиях. В любом случае, сериал нужно смотреть с самого начала, чтобы установить дерево взаимоотношений.

✔Есть актёры, с которыми вы годами жили в одном касте, фактически вы стали очень большой семьей. С кем вы больше всего ладите на съёмочной площадке и что бы вы хотели сказать о семье «Запретного плода»?
— Мы с Барышем Айтачем учились вместе в одной школе. Мелиса Догу тоже из нашей школы, и присутствие этих людей, когда я впервые пришел сюда, заставило меня чувствовать себя очень комфортно. На протяжении многих лет у нас всегда были хорошие воспоминания об Эде, Шевваль, Севде, Онуре и бессчетном количестве друзей-актёров. Но так как мы всегда вместе, я могу сказать, что больше всего сцен я провожу с Барышем.

✔Персонаж Эмира, которого вы играете в сериале, на самом деле друг детства Йылдыз из Бурсы. Он был её главным сторонником в течение шести сезонов и был рядом в любых условиях. Ты такой же дружелюбный в реальной жизни?
— В реальной жизни я всегда поддерживаю людей, которых знаю как друзей. Мне повезло, что они всегда со мной. Я рад, что они существуют, потому что они моя избранная семья.

✔«ЭМИР БОЛЬШЕ МНЕ НРАВИТСЯ; НИЧЕГО БОЛЬШЕ НЕ УДИВЛЯЕТ»
Как, по-вашему, изменился Эмир с первых серий?
— Когда Эмир впервые приехал, он был немного кокетливым, наивным и забавным молодым человеком из Бурсы. Могу сказать, что сейчас он более трезв, извлёк из всей этой интриги за долгие годы большие уроки. И что мне больше всего нравится, так это то, что он уже почти ничему не удивляется. Должно быть, потому что нет ничего, чего бы он не видел.

✔Эмир и Джанер — легендарный дуэт «Запретного плода»
Как вы оцениваете их дружбу?
— Это отношения Карагёз-Хадживат, и мы движемся, черпая силу друг у друга. Это отношения, требующие взаимного уважения на сцене, которые не могут быть уловлены всеми. Могу сказать, что их дружба стала непоколебимой и превратилась в братство, крепнув с годами. На самом деле, в предыдущих эпизодах я использовал фразу, которую Метин Акпынар сказал Зеки Аласии и себе: «Мы делили все, кроме щеки завтрашнего дня». Это моё чувство, моё мнение об этой дружбе.

✔«НА САМОМ ДЕЛЕ ЭТО БОЛЬШЕ, ЧЕМ СПОСОБНОСТЬ, ЭТО ДЕЛАЕТ ТАЛАНТ, КОТОРЫЙ У ВАС ЕСТЬ»
Вы окончили театральный факультет Государственной консерватории имени Мимара Синана. Считаете ли вы необходимым, чтобы люди, которые хотят стать актерами, имели образование? Что важнее: талант, образование или вообще удача?
— Я думаю, что есть много факторов, когда дело доходит до школы. Гармония между вами и вашими одноклассниками вместе формирует приключение на 4-5 лет. Я думаю, что для актерского мастерства достаточно школы или нескольких многолетних мастер-классов. На самом деле, всё дело в том, чтобы развивать и учиться использовать талант, который у вас есть. Для этого нужен взгляд со стороны. Я думаю, что было бы полезнее выполнять эту работу с таким настроем, чем быть саркастичным или заученным. На мой взгляд, удача — это то, что увеличивается и уменьшается в зависимости от того, насколько вы всегда готовы к ситуациям, которые происходят с вами. Он игрок, который должен быть готов и в форме, чтобы всегда быть открытым для удачи. Если он раскроет собственное существование, удача будет с ним, но самое главное верить в себя и настаивать, не заботясь ни о ком.
✔Играя одного персонажа на протяжении многих лет, есть ли у вас совершенно другой персонаж, о котором вы мечтали? Какого человека вы хотели бы сыграть в своих следующих проектах?
— Да, очевидно есть персонажи, о которых я очень мечтаю. Первый из них — антигерой или злодей, который очень темный, бродит по границам, даже пересекает их, осознаёт и получает удовольствие от их пересечения. У меня всегда была слабость к персонажам, которые вызывают у зрителей любовь и ненависть одновременно.

✔1 ноября прошлого года было важным днём для вас . Ваш театральный спектакль «Узники» впервые встретился со зрителями в Moda Sahnesi. Довольны ли вы первоначальными отзывами?
— Да, 1 ноября прошлого года было очень важно для T1 Yapım Sanat, и мы наконец-то сделали нашу премьеру. Для нас очень ценно реализовать работу, над которой мы работали очень долгое время (с моими одноклассниками из школы Юнусом Эмре Терзиоглу, Догачем Йылдызом и Танилом Метод, и это было нашей мечтой, когда нам было по 20 лет). Мы получили хорошие отзывы от людей, особенно о глубине каждого персонажа, продолжительности и ритме игры, а также реальности отношений между нами.

✔Итак, что же ждет зрителей, которые пойдут в театр? В каком образе они последуют за вами?
— Смена 5 разных персонажей, отношения между ними, почему они попали в тюрьму, сожаления и самые сокровенные тайны ждут зрителей, которые придут посмотреть спектакль. Все это время веселье между заключенными уравновешивает тон игры. Мой персонаж самый доминирующий и жесткий среди них. Его зовут Озгюр. Ждем продолжения, без спойлеров.

✔Афиша спектакля тоже очень интересная. Какое сообщение в нем содержится?
— Плакат был разработан художником граффити Furkan Nuka Birgün. Сам директор тюрьмы подготовил плакат на основе прозвища, которое они дали женщине. Мне нравится, что это имеет больше смысла после просмотра игры. Четки на шее насекомого принадлежат моему персонажу Озгюру, а трубки, видимые внутри его тела, принадлежат трубочному барабану, инструменту, который мы используем в игре.

✔Какой театральный спектакль вы смотрели, который повлиял на вас и какой игрок понравился вам больше всего?
— Есть много спектаклей, но я думаю, что больше всего меня впечатлила игра Беркуна Оя под названием «Хорошие дела на нашей стороне». Я до сих пор помню некоторые его тирады и реплики. Я долго думал об игре после его выхода.

✔«НЕБОЛЬШИЕ ПРОМЕЖУТОЧНЫЕ ПРАЗДНИКИ ОСВЕЖАЮТ МЕНЯ».
Остается ли у вас время от телевизора и театра на себя? Чем ты занимаешься в свободное время?
— Свободное время стало оставаться с окончанием моих репетиций. Меня также интересует репертуар театра, более поздние пьесы и даже фильмы. Поскольку я веду бизнес со своими друзьями, мы можем развлекаться и работать одновременно. Также, если у меня есть время, я люблю путешествовать и куда-то съездить. Эти маленькие перерывы полностью освежают меня.

✔Наконец, приближаясь к Новому году, мы хотели бы услышать ваши самые большие пожелания и цели на Новый год.
— Я хочу мира, справедливости, понимания, любви и уважения для всех в Новом году.

# 369

Интервюто със Серкан го видях на български във ФБ. Мога да го копирам от там, ако някой не ползва ФБ.

ПП върнах да прегледам последните две страници, дано не повтарям някоя снимка, че последната седмица, че и повече ми се губи.

# 370
Привет, дружки в нашия ден!

Ще гледам да съм на линия тази вечер.

Благодаря за всичко споделено!

Злати е донесла много интересни неща, както винаги.

Напълно съм съгласна с Серкан/Емир за тайната на успеха на сериала. Интриги и забавление, което е глътка свеж въздух за нас в напрегнатото ежедневие.

Нашите мили кучки верно могат да открият змийска академия. За шест сезона станаха истински професионалисти в интригите и отмъщенията, гарнирани с обилна доза забавление.
Винаги съм се чудила как сериал с такъв сюжет е толкова харесван в Турция. Мъжете тук не са показани в особено добра светлина. Повечето не се задържат много време и са главно инструмент за интриги в ръцете на жените.

Чакам с нетърпение да видя реакцията на Доан на това, че Ендер го преметна.
Нека му, а да видим дали ще го залъже пак, или ще й бие шута. Залагам на първото.
Любопитно ще е също да видим как мис Претенция - Кумру ще се прави на бедна.
Това трябва да се види. Всъщност тя е права.
Образът на богатото глезено момче на тати очевидно не й носи положителни емоции и трябва да смени плочата. Така че новата й тактика ще бъде интересна.
Да видим как ще се справи. Може пък докторчето да не я познава и да се влюби в нея преди да разбере коя е всъщност.

Приятно гледане и безпроблемен нет! Flowers Hibiscus

# 371
Започна.....

Доаан е бесен на Ендер и стана....

Един шофьор на такси доведе Кумру.Появи се новия лекар.Назначи томография.

Ендер започна да говори какво е знаела.Йълдъз благодари на Енген.Дават как Йълдъз уговаря Зейно.

# 372
Докторчето чудесно изглежда. Май си беше тръгнал, но се върна д-р Селим.

Ха, ха, Доан е бесен, но и Ендера е нагла. Пак нещо обвинява Йълдъз. Май не вярва в годежа на Зейно и Енгин.

# 373
Ендер говори с Джанер,че всичко е лъжа и ще го разкрие.

-Сега аз ли съм ти виновна?

Кумру е виждала лекарят по телевизията,как се грижи за деца!
Кумру се представи с името Езги!
Първата поява на д-р Селим

# 374
Хайде, Кумруто се сети, че е гледала репортаж за д-р Селим, който е лекувал деца в Африка.

Сети се и да идеята, която сподели с баща си да не съобщава фамилията си и се започна. Представи се като Езги.
‐--------------------
Мнимата Езги и д-р Селим отиват да хапнат шкембе чорба. Кумру е отвратена от идеята, но се съгласи. Преди това май нарочно спомена пред сестрата, че няма пари да си плати в болницата, а тя веднага предаде на доктора. Да видим как ще се жертва да хапне от шкембето. Дано е с много чесън. Гюзел била, ха ха.
.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:40 от * Дъга

Общи условия

Активация на акаунт