Отговори
# 465
# 466
  • На зелено
Добро утро, момичета!
Пиша веднага след изгледаната преведена серия. В тази връзка изключително много благодаря на екипа, който прави превода Heart
Започвам със звездата на серията Кумру. Много добре играе тази актриса. Обаче съм свикнала да я гледам в по-разкошната й версия. Обличат я в сериала с доста нестандартни и несъчетаеми по моя вкус дрехи, но й пасват отлично. А, Доктора...ами, страхотен е. Стига да не е толкова превзета истинската версия на Кумру и биха си паснали идеално, биха се балансирали взаимно.
Продължавам с Доаан. Определено не ми допада развитието на образа му. От уравновесен и мислещ го правят играчка в ръцете на Ендер. Малко издиша вече образа на манипулиращата всеки мъж. Става някак обидни за тези можещи и уж умни мъже. А може би искат именно това да ни покажат. Тази история с бремеността ще бъде интересна, но и да загатнат малко какъв им е брака - договор или истински. Едното изявено желание на Ендер не означава автоматично и съгласие от Доаан. А ако е истински, по-добре Йълдъз да си търси друг мъж, че са с такава любов...
Бих искала да видя ретроспекция на събитията с катастрофата на Чаатай. Да покажат в крайна сметка кой е виновният. Струва ми се наивно Йълдъз да прости на Доаан, ако той е поръчал повредата на колата и носи отговорността за смъртта му.
Хареса ми как се заиграха на 2 пъти с вталяването на Йълдъз. Доста шеговити и иронични реплики вкарват в речника й, като тази за гордостта на майката с двете й дъщери да сключените бракове. А за Севда дано измислят по-интересно събитие, което да вкара малко повече реплики и ум към образа й, защото в момента само сменя помещенията, в които седи. Старата Зейнеп я видяхме за кратък момент при разговора й с Доаан.

# 467
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното от вчера и днес ! Hug

Еда Едже от 1 серия на предаването „Детектив пред вашата врата''

Пореден спойлер...
🆕💥ОФИЦИАЛНО"
Вече в следващата серия зрителите на сериала ''Забранената ябълка'' да са в очакване на смърт! Nature Fire

Тъй като онзи ден се снимаха с полицията до къщите на Йълдъз и Доаан, както и сцената на Йълдъз в полицейското управление, най-вероятно Доаан може да е новата жертва.

Скрит текст:

...има и друг колаж с предполагаемите жертви-Хандан,Доаан или Енгин...

Севда

Имайте приятен и запомнящ се ден!

# 468
Кой знае тази новина, че и уж официално, от къде е. При арабите я виждам само.

# 469
Сташа Hug,досега  спойлерите,които са пускани излизаха верни,откъдето и да са!А и в други теми съм чела,че каквото пишат арабките излиза вярно! Simple Smile

Новите снимки за 157 еп.

и озета:
Кумру е сигурна, че Селим е любовта на живота й и продължава да го мами! Nature Fire
Йълдъз е решена да разруши брака на Доаан и Ендер, защото не могат да бъдат заедно и измисля идеалния план! Nature Boom

# 470

Някаква кукла-манекен беше публикувала в предните сторита, Еда.

# 471
Здравейте Шевал на наградите Златна пеперуда

Сина и Taro Emir is up next for the 'Pantene Yıldızı Parlayanları' award!

He shouts out his mom who is smiling from ear-to-ear in the audience.

https://twitter.com/M4trkiy/status/1599452291760721921

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 19:26 от dterziiska

# 472
Здравейте,момичета!

Благодаря за снимките,инфото и видеата от вчера! Hug

Днес отново е нашия ден за кино! Hands Plus1

Сутринта са пуснали 156 еп. с руски субт.!
линк-https://turkru.tv/zapretnyy-plod-156-seriya-1.html#subtitry_dizimania

🆕 Докато феновете на сериала ''Забранената ябълка'' продължават да се чудят кой ще ни напусне в днешния епизод Шебнем Донмез и Бекир Аксой, които играят Хандан и Енгин, продължават снимките в проекта.

🆕💫Еда  актуализира инстаграм ''когато се прибера от снимачната площадка, сменям Матилда и се грижа за децата й''

Скрит текст:

🆕💥Шеввал Сам получи наградата "Златна пеперуда" в номинацията "Най-добър изпълнител на народни песни".Да й е честита наградата!
(освен синът й Таро)

Приятен ден!Спорна и щастлива нова седмица!

# 473

Аз вчера с руска озвучка изгледах 156 еп., някъде четох да очакваме с бг превод към 7.12.

# 474
Здравейте! Hug

хаштагът за 157 еп. е #büyüksürpriz - голямата изненада
(Ендер да не обяви на РД,че е бременна) Simple Smile

🆕💥Актуализация от официалния акаунт в Instagram на Fox Tv:
''Какво ще се случи на рождения ден на Ендо?''

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-izlemek
https://canlitv.center/foxtv-canli-yayin
https://www.canlitv.me/fox-canli-kesintisiz-hd

Явно са в полицейското управление

🆕💥Снощи се състоя поредната церемония по връчването на наградите ''Златна пеперуда'', на която Шеввал Сам и нейният син Тарйк Емир Текин получиха статуетки. Известната актриса и певица произнесе много трогателна реч, която плени публиката.

— Това е третата пеперуда в колекцията ми, но тази вечер е специална и историческа за мен. Днес получих наградата в същия ден като сина ми, когото родих и отгледах. Това е голяма чест за мен. Много се гордея с него и го поздравявам.

# 475
# 476
Привет дружки в нашия ден!

Наредила съм се вече в салона на първия ред.
Нямам търпение да видя как Йълдъзка ще преметне Ендера, че вече много нагла стана.
Нямам идея кой ще умре, но като нищо може да е Доан. И без това му изпразниха образа от съдържание в този сезон и го превърнаха в играчка на жените. Не бих се учудила, ако Мурат Айген сам е пожелал да напусне.
Ама преди това да отсвири Ендера, че не ми се иска тя да го наследи. Макар, че това е невъзможно, защото подписаха предбрачен договор. Възможно е също тази смърт да е партенка, или някой да се престори на умрял, ще видим.

Браво на Шевал за Пеперудата. Много ги плюят тези награди през последните години, но все още се смятат за престижни. Сигурно е страхотно преживяване за Шевал това, че сина й е получил първата си значителна награда като актьор  на една сцена с нея.

Трите мацки са големи фоги с тези рокли като за циганска сватба.
А Хандан, която доста се дърпаше във фрага, накрая е облякла най-пищната.
Ще бъде забавно тази вечер.

Мисля си за Кумруто и д-р Селим. Дали е възможно той от самото начало не знае коя е и да се забавлява с лъжите й. Това би било доста интересно. Ето и той се оказа син на шефа на клиниката и може да прояви разбиране и да не й се сърди за лъжата. А Кумру определено хлътна по него.

Еда е голяма скица. Била си намерила идеалният партньор.
Малко й е нисичък, ама….

Приятно гледане! Flowers Hibiscus

# 477
Аз се чудя има ли някъде онлайн озвучка на руски? Пречупих се да слушам и на руски.
Ако някой ще умира, според мен няма да е този епизод.

# 478
Сташа, има озвучка, но е платена от години.
Аз бих платила, че вече и субтитрите късно ги пускат, ама не знам как и карам на картинки.
...............................................................
Сега се сетих, че сигурно питаш за вече излъчените серии. Ако е така, на турк ру я има, но аз там не я отварям и гледам тук.

https://turkish-tv-series.com/turkey-serials/20559-56-59-zapretn … e4/156-seria.html

Ето и линк към турк ру.

https://turkru.tv/zapretnyy-plod-2/

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 20:16 от * Дъга

# 479
Сташа,има руска озвучка,но е платена.Само когато започва нов сериал първите 3-4 епизоса са открити.После става закрита и платена!На другия ден е пускат за гледане!Аз я пускам в темата!

Хайде започна!Приятно гледане! Hug

Кумру стана и напусна залата за да не я види Селим.
Зейнеп да не иска да се върне в Америка.
Дойде Енгин и сега ще го уговарят.

Общи условия

Активация на акаунт