Отговори
# 585
Не знам какво прави Онур , но надникнах в Инста на ''снахата '' - рекламира Сваровски .
Очаквам сериала на Онур и нов проект за хубавицата , да се уверим дали става за актриса или е само актриса за украса Stuck Out Tongue Winking Eye
Как сте , дружки Heart Eyes

# 586
Привет !
Аз с нетърпение този път очаквам  новия епизод на ЗЯ . Промото  много ме развесели . Май Йълдъзка  ще успее да се дръпне на Доаан , а той ще си остане с мерака Joy /без целувка/.
Весело ще е и с докторчето - как само се беше наточил с букета . Дано само Кумру да не се скрие .

На Онур си се кефя в "Доктор Чудо" - получава му се добре там .

# 587
Здравейте! Hug

Забранената ябълка 157 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/4149743127102
https://cloud.mail.ru/public/f1SR/R2ZUsg2N4
https://videa.hu/videok/film-animacio/157-bg.mp4-8Mt..
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288

Благодаря много на екипа! Flowers Hibiscus

# 588
Благодаря, Злати.
Аз защо ли имам усещане, че Алихан ще се появи да си вземе обратно Зейнеп? Все още не е започнал новия проект и е идеално време да вземе участие в 1 епизод. Simple Smile
Зейнеп е като присадена, по цял ден на канапето и гледа простотиите на родата. Много ми се иска Алиханчо да си я прибере….

# 589
Благодаря и аз за превода.
Някъде бях чела, че Севда ще е до края на сезона.

# 590
Благодаря, Злати.
Аз защо ли имам усещане, че Алихан ще се появи да си вземе обратно Зейнеп? Все още не е започнал новия проект и е идеално време да вземе участие в 1 епизод. Simple Smile
Зейнеп е като присадена, по цял ден на канапето и гледа простотиите на родата. Много ми се иска Алиханчо да си я прибере….

Аз също очаквам с нетърпение Алихан да си вземе Зейнебчето😁😉. Чудя се какво ли са замислили сценаристите за нея. Мисля, че не я върнаха в сериала да седи на канапето.

# 591
Добро утро,момичета!

15 декември е международен ден на чая! Tea
Топло и ароматно утро с чашка от вълшебната напитка!
Нека ви е усмихнато на лицата и радостно на душата!

Благодаря ви за коментарите! Hug Хубаво е Онур да се върне за няколко епизода,но не мисля че ще стане.Щеше да изтече информация от някъде.А и той вече се подготвя за новия сериал.Очакват само възстановяването на Бурчин Терзиоолу и започват снимките.

Сташа пусна инфо и снимка онзи ден,че Еда е болна.

Какво ни е пуснала Еда снощи...
🆕💫Актуализация на историите на Edosh.
Момичето ни е болно и си е вкъщи. Пожелаваме Ви бързо възстановяване.

Hasta bakıcım/Моята медицинска сестра

https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240646%2Fa624d26a679f9b532e
https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240647%2F05857042619b69d7be

от вчера
🆕Актуализация от официалния акаунт в Instagram на нашия сериал" Красотата на Ендер е невероятна''

🆕Актуализация от официалния акаунт на нашата поредица в Instagram "най-красивите кадри на света''

🆕🍎Сценаристката Зейнеп Гюр на нашия сериал ще се появи в новия сериал.
 Преди това тя се появи веднъж в сезон 3 като журналист.

🆕 🆕 Ново от снимките 🎬

🆕💥Краят на новия епизод от сериала ''Забранната ябълка''  разгневи публиката!
Феновете на проекта смятаха за ненормално, че млад мъж прекара нощта с много по-възрастна от него жена, която освен това се оказа майка на момиче, с което той също флиртува. Сцената на Хандан и Селим в хотела набира все повече негативни отзиви в социалните мрежи! Flowers AppleNature Fire

Желая ви приятен ден!

# 592
# 593
Аз отдавна предложих ( и предположих )  в края на участието на Севда като Зейнеп , да си дойде Алихан да си я вземе - няколко минути само роля за Онур , ама все си мисля ,че той не би приел . Не знам защо си бях въобразила ,че да напуснат след сезон 2 беше негова идея ...
Здравейте дружки Revolving Hearts
спомени от сезон 1 Grinning , все едно беше вчера ...

# 594
# 595
От Злати :  "  🆕💥Краят на новия епизод от сериала ''Забранната ябълка''  разгневи публиката!
Феновете на проекта смятаха за ненормално, че млад мъж прекара нощта с много по-възрастна от него жена, която освен това се оказа майка на момиче, с което той също флиртува. Сцената на Хандан и Селим в хотела набира все повече негативни отзиви в социалните мрежи! Flowers AppleNature Fire  "

Ама че избирателни моралисти !
Шест сезона  комплектоват  Йълдъзка с разни чичаци и нищо !
Това с доктора и Хандан го приемам само от  комичната му страна  заради  предстоящите  отношения с Кумру .
А в чест на истината  Хандан изглежда 100 пъти по-добре от "другарчетата" на Йълдъз .Joy

# 596
Добро утро,момичета!

"Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени.
 Подсладете го с днешните радостни надежди."
CoffeeSparkling Heart

Благодаря ви за всичко споделено! HugTwo Hearts

Доаанчик, можеш ли да направиш лицето си по-просто? Joy Nature Boom

-Най-накрая в живота ми се появи достоен мъж. Благодаря ти за молитвите ти, мамо! JoyNature Fire
(На Доаан веднага се измени изражението на лицето му.Да го беше видяла Ендер! Joy
А тя си мисли,че той се е влюбил в нея!)

- Къде отиваш?
- Имам среща! Nature Fire

Йълдъз и Ендер за миг забравиха,че са във вражда! Grinning

Приятен и успешен ден ви желая!

# 597
Ей тези ''моралисти '' , все по често през последните години ( разбирайте - управлението на Ердоган , много от спонсорите и поддържниците му са доста радикални мюсюлмани  ) женят деца и малолетни момичета за зрели мъже , които правят секс с невръстните си съпруги , а сега  един комедийно - пародиен сериал им пречи . Що , какво и е на Хандан , свободна жена , а и не е знаела ,че щерка и го познава , спестили са на ''моралистите '' по голям сеир , да е знаела . Няма лоша реклама , най много някоя глоба

===============================================================================================
Moмичета , понеже колежките ми гледат ЗЯ по бтв - наистина ли е умряла , забравила съм кога Несрин напуска сериала . Припомнете ми , плийз 

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 13:32 от Phillipine

# 598

Несрин напуска на края на сезона, убиват я на парти.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 15:28 от stasha_s

# 599
Не е умряла прави се , за да си върнат акциите с Ендер. Хасан Али мисли, че я е убил.

Общи условия

Активация на акаунт