Отговори
# 615
Мерси за инфото , дружки Heart
Онур полицай ли ще играе ? Просто така ми хрумна ...
сайт = място , явно гугъл преводача се шегува Grinning , но разбрахме смисъла , криминален трилър май ще бъде . Но понеже е на платформа , няма скоро да го видим . Обаче ще го очакваме Simple Smile

# 616

Снимки от партито за нова година, давано от Енгин и Хандан. Качени от Гюляй Камаз/Gulay Kamaz.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 16:02 от stasha_s

# 617
Благодаря ви за снимките,инфото и коментарите от днес! Hug Flowers Bouquet

хаштагът за 159 еп е #boşandagel - разведи се и ела

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-izlemek
https://canlitv.center/foxtv-canli-yayin
https://www.canlitv.me/fox-canli-kesintisiz-hd

# 618
# 619
Привет, дружки!

Благодаря на всички вас за споделеното!

Отново е денят на „Ябълката” и аз вече съм в киносалона. Чака ни забавна и надявам се интересна серия.
Току що изгледах предишната с руски субтитри и се позабавлявах с нашите герои и съм готова за нова порция смях.

За последния спойлер…
И това ли ще й причинят на Зейно , да тича след някой мъж, който спи с една, а се задява с друга...
Визуално си подхождат, но може изобщо да не е вярно. Май по-добре Зейно да остане с Енгин, отколкото да се включва в онзи любовен четириъгълник.
Иначе това, ако е вярно би породло нови интриги и противопоставяне.
Кумру пак ще преживее любовен неуспех, но този път положи наистина много усилия и ще й е още по-гадно. И сигурно ще отмъщава, за което Джано ще й помага. Да се вземат двамата и да се свършва сагата им, ама не щат.

Според рускините, спойлера май идва от арабките, които са все много информирани, не знам как го правят. Та според тях Зейнеп и Селим снимали сцени заедно и оттам са решили, че ще бъдат двойка, тоест обикновено предположение. Бирсена обаче писа, само че третата жена, имаща интерес към Селим няма да е Йълдъз, без да каже коя е. Освен това има инфо, че една от сценаристките ще участва с малка роля, та може да е тя въпросната жена, влюбена в Селим. То това едва ли ще е нещо сериозно. Ще завъртят една дребна интрига в рамките на серия-две.

Доан пък напоследък се държи като невменяем. Боли го, сърби го, драго му е. Като толкова много обича Йълдъз и не я дава на друг, вместо да става за смях, нека първо да разкара Ендера от живота си, а не да се натиска с нея по терасите, за да ядоса комшийката, а после да се чуди защо тя не го ще.  Йълдъзка пък се гушка с манекени, абе лудница са. И приятеля на Доан му каза същото, ама той не вдява.
Кумруто ще видим как ще приеме тайната приятелката на докторчето /маман/ и дали изобщо ще й се наложи да обяснява всичките си лъжи пред него, или ще се утешава и ближе рани в прегръдките на другарчето си в белите Джано.

Приятно гледане и безпроблемен нет! Flowers Hibiscus

# 620
Нищичко не им разбирам от езика ...
Ендер разбра ,че Емир е идвал в болницата и вероятно Йълдъз е намесена във фалшивата бременност . Извика Доаан и му показа видеото от камерите , натопи Йълдъз .
Доаан  и се накара .
После Доаан отиде с бебка на  люлки . Йълдъз се качи в кола , от задната седалка се вижкаха мъжки обувки . Доаан се вкисна , прати  шофьора си да ги следи , но той ги изпусна .
Бебка се разрева и Доаан се обади на Йълдъз , сега са заедно тримата в някакво ресторантче .
Ендер напипа  Емир и му се кара , той се извива /в негов стил/.

Защо имам чувството ,че всичко това са го давали ? Да не повтарят предишния епизод ? Чак пък толкова много  промо-епизодчета да съм гледала ....

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 19:51 от Ели-ТАЛ

# 621
Като писа Дъга, че Йълдъз се натиска с манекена, се сетих, че гледах едно видео, в което с ръката на манекена бие Седай. Не знам как да кача видео, затова снимки

# 622
Сташа, това с ръката  наманекена беше много яко. Като ги подбра Йълдъзка, бая тупаници отнесоха двамата глупаци. Един истински мъж не можаха да й осигурят, че да накара Доан да ревнува и си го получиха.

Смешно беше и как Джано наричаше Кумруто Пинокио заради многото лъжи на докторчето.

Ели, това е още озета. Доан не можа да се справи с капризите на малката и с голямо удоволствие извика майка й, а тя му нарече всичко, за което му е набрала и накрая си тръгна.
И аз така правя разказ по картинки, защото малко неща разбирам, та половината си го измислям, но е забавно.

# 623
Дъга, личи си, че не сме гледали епизода от миналия понеделник 🙂. Чакам си аз превод.

# 624
Здравейте!

И аз успях следобед да изгледам епизода с руски субт..Така,че да съм наясно със случващото!

Започва!Приятно гледане! Hug

-Коя е Езги?
-Приятелка!

# 625
# 626
Кумру се обади на Джанер и му каза за Селим.Не бил на работа,не вдигал телефона.
А Джанер й каза за Емир,че не му говори.
Хандан реши за партито.Каза на помощника си да разбере коя е Езги.Той отиде в болницата и заразпитва за д-р Селим и Езги,която работела в болницата.Разбра от една мед. сестра,че Езги е била пациентка.А разминаха се в болницата в момента.Остави цветята и срещна Селим пред асансьора.Когато се върна Езги разбра,че са я търсили.Хандан разбра от помощника си какво е разбрал за Езги.Всичко било готово за партито.

# 627
# 628
Ендер разглеждаше места за почивка или за Нова година.В коридора срещна секр. на Доаан и поразпита.Каза й нещо за Йълдъз.Ендер отиде при Доаан и му каза за почивката.Той отказа,имал работа.

Сестрите са на йога терапия.Някои започнаха да плачат и те си тръгнаха.

Хандан е при брат си..каза му за партито..кой да поканят..той каза за Зейнеп..Емир..тя не беше съгласна,но нямаше как...

# 629
Двете сестрички Йълдъз и Зейно са на йога. Там всички реват, не разбрах защо, само нашите се хилят. Инструктора естествено обърна специално внимание на Йълдъзка, но двете скоропостижно си тръгнаха.

Хандан се подмазва на брат си, разказва му за партито.
Май ще е в дома на Енгин и той нещо обяснява, че Зейнеп му е жена и тя трябва да  е домакиня.
Хандан май е против Йълдъз да приссътва на партито, но той обяснява, че и тя и Асуман и Емир са семейството на жена му  и не може без тях.

Общи условия

Активация на акаунт