Отговори
# 90
Здравейте,момичета!

Дари Hug Фили Hug Азисия Hug

за Ябълката...

🆕 Flowers AppleАктуализация от официалния Instagram акаунт на нашия сериал

🆕 :apple:MedYapim пусна официалното приложение - #ForbiddenFruit
Събирайте ябълки, които след това можете да обменяте за награди (въпреки че все още не е много ясно как работи това за потребители извън Турция)
Също така, всички потребители, които изтеглят приложението, ще могат да участват в тегленето на тениски с любимите си герои.

Биран Дамла Йълмаз на корицата на списание ALEM 📸

Нови от Несрин Джавадзаде

Скрит текст:

Скрит текст:

за Затворник...

🆕 Nature FireГорещи сериални новини!
 Сериалът ''Затворник'' може да приключи предсрочно, ако създателите му не успеят да върнат интереса на зрителите към проекта през следващите седмици!FOX TV вече има нови сериали, които да го заменят! Hands Ok Hand

и Севда

Желая ви спокойна неделя!

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 10:05 от Zlatina3

# 91
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Момичета, срам ме е да си призная, но от седмица съм почнала първия епизод на „Затворника” за сезона и още не съм го довършила. Пускам си го вечер и все заспивам. Не знам защо сценаристите си мислят, че ни се гледат такива мрачни картинки. Ами вече не ми е интересно да гледам как Баръш си развява байрака както си иска, писна ми от ехидната му усмивка и не ми се гледа как настройва хората да отмъщават и убиват.  Пак да си играе на гоненица с Фърат и властта, да е отново всесилен и да смята, че може да постигне всичко, което поиска. Това се изтърка, тр да измислят нещо ралично.

Бюге ми е симпатична, но  хич не я възприемам като бяла и добра, защото тя доста дълго време си мълчеше и прикриваше многобройните престъпления на Баръш. Сигурно се е разкаяла, а може сега Фърат разчита на нея да се погрижи за дъщеря му, ако той пак си изгуби паметта, знам ли, но…
Очевидно е , че и турската публика не е очарована от видяното и рейтинга е убийствено нисък, което е много тъжно и е направо обидно за такива  добри актьори. Не съм се отказала, ще продължа да гледам засега заради Синеочко, но го няма онова удоволствие и очакване какво ще се случи нататък.
А Онур и Исмаил дали харесват историята във втори сезон, как мислите? А те трябва и да я играят.
Та ние да не се оплакваме…:grinning:

Много ми липсва Севдичка, нека си почине момичето и да се позабавлява, но дано скоро да я видим в нов проект, в който да има повече късмет…

Все още гледам с голямо удоволствие и на един дъх "Малък Лъч светлина" с Берк и Серай.
Страхотна история и завладяващо разказана. Дано така да продължат.
И "Присъда" започна ударно, ето така се прави.

В понеделник не гледах цялата серия на „Ябълката”, а рускините ни измъчиха като не пуснаха нито озвучка, нито превод тази седмица.  Но пък момичетата от нашия преводачески екип са страхотни и ни зарадваха с превод и ще имаме достатъчно време да му се насладим в почивния ден.
Сърдечни благодарности на тях, че ни доставят удоволствие с труди си вече повече от четири години.

Ето го и озета за 149 епизод.

Смъртта на Мурат, дясната ръка на Доан, благодарение на усилията на Хилял ще внесе паника в редиците на Ендер, Йълдъз и Хандан.
Докато Хилял продължи да се занимава с Йълдъз, няма да мине много време докато тя разбере, че Доан все още изпитва чувства към Йълдъз.
Доан определя наказание за Йълдъз, Ендер и Хандан за това, което са сторили във фирмата в негово отсъствие.

Сядам да си гледам „Ябълката” с голямо удоволствие, а после ще довърша и „Затворника”, че ме е срам от самата мен...

Приятна неделя, дружки!Flowers Hibiscus

# 92
Дъгичка Hug , миоля те дай ми линк за Малък лъч светлина , пак го изгубих , не съм гледала последните 2 епизода . И аз като теб със Затворника ми е нещо тегаво и не ми се гледа .Язък за талантливите актьори !
Злати , Дари , Ню, Асизия Revolving Hearts

# 93
Фили, аз гледам "Лъча" на Турк Ру.
Има го и с озвучка и със субтитри.
Хубавото е, че веднага го превеждат.

https://turkru.tv/luchik-sveta25/

# 94
Здравейте в понеделник!

Да ви е сладко кафенцето, усмихнат деня, добро настроението
 и успешни начинанията! Спорна нова седмица!
Flowers Maple LeafCoffeeFlowers Fallen Leaf

Благодаря за споделеното от вчера!

Днес отново е денят на ''Забранената ябълка''! Flowers AppleFlowers Green Apple
Да видим какво ще е наказанието за трите ''приятелки'' в момента-Йълдъз,Ендер и Хандан? Thinking
И за смъртта на Мурат какво ще кажат? Thinking

Нова от Еда Едже,пусната вчера следобед

Еда с майка си,мисля че снимката е стара и е пускана,но се появи отново във ВК сутринта...

🆕 Flowers AppleАктуализация от официалния акаунт на нашия сериал в инстаграм:
 -Помислете, помислете как ще оцелеете в тази ситуация!

🆕 Nature Dizzy Родителите на малката Гюнеш са споделили нейни нови снимки

Скрит текст:

Скрит текст:

за ''Затворник''
Четох,че една от групите,които превеждаха на руски ез. епизодите май ще спрат.И ще остане само на АвеТурк.
Скрит текст:
TurkishTuz | Заключённый |
Перевод сериала #Заключенный ЗАКРЫТ ИЗ-ЗА ОТСУТСТВИЯ СПОНСИРОВАНИЯ

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 95
Бирсен пише, че Севда ще се завърне за кратко в ЗЯ, като разведена и женена за друг.

По групите пише, че има рд днес.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 12:00 от stasha_s

# 96
Да е жива , здрава , успешна и щастлива нашата миниатюрна хубавица Севда! Heart  Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Да , има шанс да се появи в ЗЯ , защото е без проект , НО за какъв дявол ще я развеждат с Алихан Rage Imp , нека си останат прекрасната двойка с много фенове
Дано не я разведат .

# 97
Честита да е! Нека да е жива и здрава, и всичко най-добро!

# 98
Не ми харесва новината, че Зейнеп ще е разведена. Защо не запазиха двойката с Алихан, която е любима на милиони?
Хубаво ще я върнат, но ако я вкарат в интригите ще ѝ съсипят реномето.

# 99
Здравейте Благодаря за новостите

Честит рожден ден на Севдичка Да е жива и здрава
Ако спрат сериала на Онур няма за какво да ги развеждат

https://twitter.com/OnurTunaNews/status/1576879333830168577

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 16:15 от dterziiska

# 100
Дари Hug , същото си помислих и аз Stuck Out Tongue Winking Eye , но не виждам Онур как би дошъл в ЗЯ отново

# 101
И аз си го помислих. Да идва да си я връща отново.

# 102
Здравейте! Hug
Честита да е Севда!
С пожелание за здраве,щастие,любов и творчески успехи! TadaBirthdayWine Glass
И аз не искам да развеждат Зейнеп с Алихан,но кой ли ни пита! Wink

хаштагът за новия епизод тази вечер е #herşeyyeniden - всичко отново

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://youtu.be/pav6oZ7ZtoU
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-hd-izle
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

🆕Актуализация от официалния акаунт на Fox в инстаграм:
-Хилял се опитва да впечатли Доаан!

# 103
Привет, дружки!

Честита да е нашата скъпа Севдичка!
Да е здрава, щастлива и успешна и в живота и в професията!

Много бих се радвала да я видя отново в „Ябълката”, но не и разведена с Алихан, че и женена за друг. Чак не ми се вярва от екипа така да разочароват зрителите си, които бяха луди по тази двойка през първите два сезона и много трудно преживяха напускането им.  Тя Бирсена не винаги е права, така че докато не видим, не вярваме. Grinning

Изгледах вчера „Ябълката”, написах пост и уж щях да публикувам, но съм се отнесла, та сега ще го направя.

Дамите от тройката Ендер/Йълдъз/Хандан също много се паникьосаха като разбраха, че Доан е вече свободен. Всяка по различна причина. Йълдъз е притеснена главно за детето, а Хандан е направо смешна в паниката си. Трябвало да иде няколко пъти за го посети в затвора, за да го заблуди, че е на негова страна, или пък да се скара с Йълдъз и Ендер, ама Джемал каза, че не става.  Ама тия трите наистина ли са си мислели, Доан до живот ще е в затвора, това е наивно. Две години са си живели спокойно и сега пак беда на главата им. Оказа се, че на Ендер положението е най- сериозно. Ама как да не е , като в затвора е обещала на Доан да излъже пред властите и да набеди Йълдъз за катастрофата, а не го е изпълнила. В замяна е получила акции от Доан и сега ще трябва да си плати сметката, както се казва. Доста наивна постъпка като за нея. Обикновено тя предвижда нещата с няколко хода напред. Ето затова са заплахите по телефона, които получава.

Хич не ми харесват жените с тия екстеншъни. От екипа са решили съвсем без коса да я оставят, но това са рисковете на професията. Миналия сезон прическата й ми допадаше повече. Но сега са удължили косите на всички актриси – Йълдъз, Кумру, че даже и Асуманката развява букли.Grinning

Адвокатката Хилял е повече от напориста, направо си е нагла, но в същото време и много неуверена в присъствието на Доан. Уж годежа им не е истински и  само договорка между тях, но тя храни надежда наистина да се оженят и му семеси в живота. Ужасно се дразни от присъствието на Йълдъз наблизо. Гледа отвисоко всички и крои планове, които по всяка вероятност ще излязат криви.

В озета за епизода тази вечер пише, че на Хилял щяло да й светне, че Доан все още е влюбен в жена си. Дамата е доста наперена, но дали пък няма в един момент да си даде сметка, че Доан само я  е използвал, за да го извади от затвора и да натрие носа на бившата, а после да я зареже. Тогава тя ще се настрои против него. Хилял изглежда доста безкомпромисна и хич не си поплюва и ако са намесени и чувства, може да стане като луд с картечница. Една пренебрегнатата, че е използвана жена съвсем не е за подценяване. На Доан поне ще му е интересен живота с толкова много жени около него.

На Кумру никак не й хареса новината и поиска обяснение на баща си. Всъщност тя никоя жена до него не би одобрила, така ми се струва. Това е малко егоистично, но както и да е. Хилял се държи като господарка, и Алтай набързо препита какъв е що е и му даде да разбере, че не й харесва да се навърта около Кумру. Тая се опитва да се намесва в живота на всички, а Доан просто я използва. Между другото, на Хилял хич не й отиват толкова къси поли. Нито задника, нито краката й са за такова щедро показване. И Хандан ходи с подобни модели и доста я разголват, но тя е толкова красива жена, че й е простено. Пък  на нея й отива.

Асуман пак роди крилата фраза. Каза, че пътят към сърцето на мъжа минавал през задника. Риташ ги мъжете, мачкаш ги, а после в сърцето им си на първо място. По този повод Йълдъз я нарече жена –философ. И двете са гении на мисълта, но поне са забавни.
Йълдъзка пък разказа на майка си че новата на Доан е истинска змия. А после каза, че много змии са имали досега в живота си, но всичките са ги отпратили, та и с тази ще стане така накрая.

Ендер вярно е уплашена за бъдещето си, щом има намерение да купи таксиметрова фирма, за да има повод да се обърне за помощ към шофьора Енгин. Избива ме на смях като си представя жена като нея да се увърта около мъж като Енгин и да го ухажва. Започна добре, зовът за помощ е приет, даже има уговорка за вечеря… Ендер пусна в действие целия си чар.

Джанерко /който според кака си е много сгоден ерген/, колкото и да се съпротивлява на идеята й да се сближава с Кумру, накрая се предаде. А тя е една бизнесменка, ум да ти зайде. Пусна й една-две идеи за новата колекция на измислените й чанти и тя го покани на вечеря у тях. Голяма забава ще е и с тях двамата.

Доан започна отмъщението си към трите дами от заверата, като една по една им представи сметката за стореното през двете години.
Първа беше Хандан, наказа я  за големите харчове като й взе най-милото – двата автомобила. Умрях си от смях, когато тя обикаляше паркинга, за да търси новата си кола, изпратена от Доан. Оказа се стара червена бричка за скраб.
Втора поред беше Ендер. Мурат й обясни, че е похарчила твърде много пари за хотела, на който сега Доан е съсобственик.
Дойде реда на Йълдъзка, нейното наказание е най-голямо. Доан иска попечителство над малката.  Хилял веднага си предложи услугите сама да я уведоми като негов адвокат.

Оказа се, че оная харпия Хилял не е сипала отрова или лекарство в храната на детето, а орехи, към които то е алергично, но това изобщо не я оправдава, защото детето е много мъничко, а това може да има опасни последствия. Да не говоря за тъпата болница, в която ги отведе Мурат. Луда гъба е тая, а въвлече и Мурат с лъжи и заплахи. Като нищо новата змия, захапала ябълката – Хилял може да има нещо общо със смъртта на Метин. Така хем ще се разправи с него, ако се е разкаял за стореното с детето и иска да я издаде, хем ще обвини някоя от трите дами, които й се мотаят в краката докато се стреми към целта си – Доан.

Момичета, тази вечер имам едно мероприятие и няма да мога да гледам, ще разчитам на вас да драснете някой ред, ако разберете какво става.

Приятно гледане! Flowers Hibiscus

# 104
Наминавам да понапиша основното....

До колкото разбрах за Мурат казаха,че е получил сърдечен удар и така е катастрофирал.Явно някой му е дал лекарство на капки,което не се открива при аутопсия.Предплагам,че е Хилял след като й видях доволната физиономия.

Йълдъз,Ендер и Хандан изказаха съболезнование на Доаан на др.ден

Кумру заведе Алтай при баща си във фирмата.Доаан го нае и май ще отговаря за финансите.Хилял не остана доволна.

По телевизията някаква жена говореше в магазинно предаване не разбрах какво.Йълдъз я гледаМай е нещо за певеца тъй като говореше с помощничката или мениджърката.

Йълдъз поспори с Хилял в офиса...за Йълдъз Су

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:40 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт