КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро, красавици!
Днес съм по-ранобудна, но не съм скокнала веднага. Чета интересна книга. Още от началото ме грабна. Ще ми се да гледам и някой филм, но нещо времето ми е кът. Днес си посрещам щерката и малката внучка. Разходиха се през няколкото дни ваканция.
ШПУНЦИ, честита да е Михаела! Да е здрава и палава. Да ви радва!
КЛЕЧИЦЕ, визията ти е супер. Момичета, онзи ден я видях. Изглежда супер - пепеливо руса, с прическа. Бонбонче!
Хайде днес на срещата да обсъдим дали ще се получи една кратка забежка до Брезник. Прав е зет ти. Разбира се, че ще проверя дали ще пуснат парното в хотела. Ех, размечталас...
ГЪБКЕ, нищо, че не са маргаритки. Усмихна ме сега, като ги видях. Тенкю, миличка!
АЙША, препоръчай на Ани моя хранителен режим. Има ефект.
хайде, политам. Отивам до кабинета.
Гушкам ви!

ПП АЙША, изпревари ме. Моля, път на младите.

# 211

Привет и от мен!
                        Честит празник на будителите !
                        Клечице,всичко ще мине успешно и стискам палци!
                        Фло, при нас няма деца та няма и кой да минава за Хелуин.Нашите празнуваха РД на Неда и тя беше организирала тематичен "Хелуин".Сега съм прибрала един от аксесоарите за да го превърна в баница! Yum Само,че утре ,защото сега не ми се бърза.Аз видях само част от украсата,че нали бях на купон в Плевен със състудентите на ММ. 42 години от завършването.Чувствах се прекрасно независимо от това,че аз най-малко ги познавам.Само ние имахме деца и липсвахме от някои купони докато бяха студенти.В толкова топла,дружеска среда скоро не бях попадала.Беше чудесно,весело и уговорихме кой ще организира следваща среща.Всеки разказа за себе си и установихме,че само ние сме с толкова големи внуци.Даже един от колегите каза ,че  имаме реални шансове да видим правнуци.Той има внучка на 1 годинка.Та дано сме живи и здрави всички ,че по-голяма радост от деца и внуци няма.
                       Фло, и аз съм кандидат за Брезник! На срещата не бях и съм ходила там не си спомням преди колко години.За транспорт бих взела и гаджето,ако нямате нищо против.

Шпунц,да е честита Миша! Здраве,късмет и много успехи!

Спокоен и слънчев,есенен ден!

# 212
Честит рожден ден на Михаела!
Шпунци,да ви е здрава ,весела и успешна!
На светъл празник е родена!
Късмет!🍀🌸🌼🌺🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎂

# 213
Рупам ябълки на балкона, поглеждам ви и ще подканям гаджето за разходка. Когато ме пишман- софиянци имаме вдин задължителен 5-6 км маршрут и го ръчкам всекидневно да го изходим, колкото и да го мързи. За мен е твърде малко, но все е нещо.

Айша, във Вижън в Дружба ще ходя. В доктора не се съмнявам, в моя скапан организъм се съмнявам как ще реагира, но да мислим положително...

Адашке, мила моя Simple Smile, благодаря за милите думи, още повече благодаря за всичко останало, ти си знаеш Simple Smile.  Радвам се, че ме приемаш в обкръжението си въпреки чепатостта  ми.

Дидиа, Гъбка, благодаря за милите ви думи. Хич не обичам да натоварвам околните с проблемите си, всеки си има неговите, затова се въздържам понякога да споделям.

Честита да е Михаела!
Честито на цялото семейство, на баба Шпунци и на вуйчо и една прекрасна пораснала госпожица!
Да е здрава, да е щастлива , да има прекрасно детство и много късмет!

Приятна среща на всички, които могат да отидат днес.
Знам, че ще ви е весело и безгрижно както винаги.

# 214
  • тук, на мястото си
Шпунци,  честит рожден ден на Михаела!
Жива и здрава да е за радост на всички около нея!

# 215
Честит ден на  будителите!   Да се въздигне България! 

Прочетох ви.  Нямам  време за подробни коментари за което моля да ме извините.  Върнах се от кратка почивка. Бях с внучката в Хисаря за 3 дни.  Хотелът беше пълен  с родители, баби и дядовци с децата и внуците си.  Нали имаше есенна ваканция.  Изкарахме си чудесно. Времето е като лятно. По цял ден бяхме в басейните навън. 
От утре пак от същото  в големи количества.
Радвайте се на чудесното време и не се ядосвайте за нищо!

Клечка, операцията на очите да мине леко и сполучливо!

На всички да им се случват нещата, които са замислили! Лека нощ и  утре със здраве!

# 216
  • София
Честит празник на будителите! Да си помним историята, да не забравяме тези, които са се борили за запазване на българщината, за извоюване на свободата ни. Поздравления за нашите учителки в темата!

Момичета, както ви обещах днес на срещата, обадих се в Брезник. Казах, че сме група баби, които преди време сме били при тях и пак искаме да ги посетим. И оооо, небеса! Казаха, че ни помнят. Направо си глътнах мишката. Само малко им подсказах, че сме КГБ.
Та сега по същество. Имат възможност да ни приемат напр. от четвъртък на обяд до събота на обяд - ( 10 - 12 ноември). Отново проверих прогнозата и пак го дават слънчево с Т 8 градуса. Нощните Т са около 0, но не минусови. Казаха да се обадя на 5 - 6, да направя резервация и да ми кажат дали ще пуснат парното. Можем да си носим духалки за всеки случай.
Започвайте да мислите, ама мислете бързо. Имаме няколко дни за това. За сега стаи за 10 - 12 има. Цените са следните: Двойна стая за една нощ е Х 20 лв. на човек. Единична стая - 30 лв.
Сега по въпроса за пътуването. ПИПИ ще дойде в петък, а тези, които искат още в четвъртък да се насладят на брезнишкия въздух, на есенната красота на гората и на желязната вода ( не забравяйте, че която се топне в желязната водица, влиза баба, излиза девица ), може всички заедно да пътуват от автогара Овча купел. Мисля, че ще бъде весело. Автобуси има в 8.00 и в 15.00. Ако се пътува с този в 8.00, живи здрави  в Брезник в 9.20. Уредила съм извозването до хотела. Оказа се, че в Брезник няма таксита, но имам готини роднини. Simple Smile Обещават да ни настанят веднага. В събота ще ни свалят до града и от там с автобуса до София - тръгва в 14.30 и в София ще сме в 15.45.
Аз ще се присъединя към групата в петък, защото в Четвъртък голямата ми внучка става на 14 и за празника пристига Виенската филхармония. Не мога да не ги уважа.
За сега толкова. Очаквам да кажете колко народ ще се съберем. Поканата е валидна за всички, които желаят. Пишете тук, в дядовата ръкавичка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
  • София
Благодаря за хубавите пожелания към Миша. Днес беше със кака си на конна езда и е много щастлива.
Чакам да разкажете за срещата.
Сега видях и написаното от Фло. Много хубаво, но... няма да мога поради ред причини.

# 218
Привет,момичета!
                  От сутринта се моткам с превръщане на хелуинския аксесоар в баница.Направо ми писна.То белене,стържене и т.н.Чак сега се пече! Та реших да погледна докато отдъхвам.
                  Гледам няма интерес към екскурзията.Само Шпунц е казала мнението си.Може би четвъртъкът не е удобен  за много хора.Така,че май скоростната организация пропада поне за сега.ММ сряда и четвъртък не е в София и транспорт липсва.Така,че ако има желаещи мога да пътувам и с автобус,а може и да проверим желанията и да видим и друга дата.Що е време все е пред нас.
                 Спокоен ,слънчев,есенен ден!

# 219
  • София
Аз още на срещата казах, че няма да ходя в Брезник. Не мога да зарежда мрънчоците в края на престоя им.
Дидиа, нашият аксесоар ще го пека както е с кората следобед . И да препоръчам замразените тиквеници от Лидл. Щом Пламен ги одобри и все пита дали има. Е вече заредиха

# 220
Излизам от Вижан с чисто ново очо Simple Smile На следващата среща ще ви видя по- подробно какви красавици сте Wink.
Сега съм превръзка и трябва да почивам.
Не ме мислете.

# 221
Клечице,почивай си и не се напрягай.Скоро ще свалиш превръзката и ще забравиш притесненията!
                Айша,то е ясно,че мрънчовците са на първо място.Моите са големи и пак заради тях ще пропусна нещо,ако се налага.Да не коментирам,че чакам с нетърпение командированите! Стига да има желание за среща може да се отиде и по друго време удобно за всички и през зимата , и със снежец е хубаво независимо от това , че в последно време нещо все го няма.

# 222
Клечице, наистина ще ти е като ново  очонцето!😍
Сега е момента да ти шетат и поглезват 😉
Не се натоварвай!

Аз преди тиквения празник пекох тиква.Днес хапнах и изхвърлих остатъка.
Тази година тиквите са по-малко и малки като габарити.
Всяка година се "караме" с голямата щерка за най-малките тикви,които ползваме за есенна украса из дома 😀😉
Сега имаме предостатъчно за интериор😃😀🥱

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:19 от Gabkata

# 223
  • София
За Брезник аз няма да мога. Живот и здраве ще празнуваме РД на Дани в събота на обяд, защото се пада в средата на седмицата. Дано се осъществи поне за вас, предполагам ще е зареждащо.

# 224
  • Вила Великула
Ако има пътуване до Брезник, ще дойда в петък.

Общи условия

Активация на акаунт