Днес съм по-ранобудна, но не съм скокнала веднага. Чета интересна книга. Още от началото ме грабна. Ще ми се да гледам и някой филм, но нещо времето ми е кът. Днес си посрещам щерката и малката внучка. Разходиха се през няколкото дни ваканция.
ШПУНЦИ, честита да е Михаела! Да е здрава и палава. Да ви радва!
КЛЕЧИЦЕ, визията ти е супер. Момичета, онзи ден я видях. Изглежда супер - пепеливо руса, с прическа. Бонбонче!
Хайде днес на срещата да обсъдим дали ще се получи една кратка забежка до Брезник. Прав е зет ти. Разбира се, че ще проверя дали ще пуснат парното в хотела. Ех, размечталас...
ГЪБКЕ, нищо, че не са маргаритки. Усмихна ме сега, като ги видях. Тенкю, миличка!
АЙША, препоръчай на Ани моя хранителен режим. Има ефект.
хайде, политам. Отивам до кабинета.
Гушкам ви!
ПП АЙША, изпревари ме. Моля, път на младите.

Само,че утре ,защото сега не ми се бърза.Аз видях само част от украсата,че нали бях на купон в Плевен със състудентите на ММ. 42 години от завършването.Чувствах се прекрасно независимо от това,че аз най-малко ги познавам.Само ние имахме деца и липсвахме от някои купони докато бяха студенти.В толкова топла,дружеска среда скоро не бях попадала.Беше чудесно,весело и уговорихме кой ще организира следваща среща.Всеки разказа за себе си и установихме,че само ние сме с толкова големи внуци.Даже един от колегите каза ,че имаме реални шансове да видим правнуци.Той има внучка на 1 годинка.Та дано сме живи и здрави всички ,че по-голяма радост от деца и внуци няма.
, благодаря за милите думи, още повече благодаря за всичко останало, ти си знаеш
.