Гъбче, вярно е ,че трайността на тази майонеза е по-малка - до 5 дни в хладилник,но при нас не остава дори за следващия ден! Правя обикновено съотношение 200/300 получава се едно бурканче и след това използваме за различни неща - баница,салати,който каквато иска,сосове и т.н.От вчерашната няма и следа вече.Правя когато ми трябва за конкретно нещо,а не да има.Млякото ми е домашно и става супер.
Сега с голямата пием кафе и сме на тема командировани,които утре трябва да се върнат.Цвети има РД в понеделник и се чудя каква торта да направя,че няколко модела ми харесват.За една ,много ми харесва,ми трябват пресни ягоди,а то и замразени няма на магазина.Видях замразени череши и реших да сменя,но се оказа,че това са вишни и пак не става.Ще мисля до утре!
Клечице,аз не съм пробвала да правя крем карамел в уредчето,че у нас от години се прави в тава или форма за кекс.Тия малките чашки хич не ни устройват.Много сме феновете на крема,та количествата са промишлени когато се прави.

Пипи,ще потърся в Лидл кроасаните,че и у нас ги обичат.Не съм обърнала внимание,че предлагат.
Слънчев и спокоен ден от мен!
.