КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 157
  • 743
  •   1
Отговори
# 360

Фло,и аз няма да мога да дойда.Все още съм на компот от дренки и пазя дивана.Включи и мен за венеца.
                       Спокоен ден,момичата!

# 361
  • София
Привет, момичета!
Не се безпокойте. Който може ще отиде. Болничките да се възстановяват. Аз ще мога да отида. Мая също ще дойде. Ще почетем нашето бойно момиче, нашата ХУЛИ. По-късно ще ви пиша.

# 362
  • Вила Великула
Добро утро, пия сутрешния чай и ви чета.
При нас така хубаво е изпекло слънцето, че като гледам от вътре имам чувството, че е лято. След малко излизам по двора и ще видя как е.
Фло, ще се чуем по-късно, за да се разберем кога да се видим за да ти дам пари за венеца за Хули.

# 363
Здравейте.
Седя си в ,,изолатора'' т.е. кухнята сам-саминка - нервно ми е, тъпо ми е, но това е положението ...
М.М. е с положителен тест за Ковид от сряда, той лежи в стаята, аз съм болногледачката и обслужвашия персонал... Извън кухнята ходя с маска, защото ,,сега и с това ли ще ме мъчиш, не стига, че съм болен''... и се надявам да не се заразя, че хич не ми е момента И за това...
Оххх, измрънках си, ще ми прощавате, но наистина на моменти всичко ми е в повече и ми иде да хвана гората...

Пипи, я пусни малко Слънце и към наше село, че от три дни е депресиращо мрачно...

Дидиа, стягай се, и се оправяй, толкова хора разчитат на теб...

Танитка, душко, мисля те тези дни, но все не не смея да зънна да не преча.... Пази се, да ти е ползотворно и приятно  на почивката и ДС да се опрвя и да преключвате с болестите, че празници идват...

Фло,  разбрахме се за участието за цветята за нашата Хули, като се видим, ще дам моят дял.
Бог да я прости, жената,  царство и небесно!
Всичко с хора става, благодаря на теб и тези, които ще могат да отидат поне за малко да засвидетелстват уважението ни.   Много ми е тъжно, едни мисли ми кръжат из полурусата главица....  Ако не е нескромно, мога ли да си  поискам песен, когато дойде време да ме споменавате - , която и да е за Цветанките, правят ме толкова специална....

# 364
# 365
  • София
Момичета, както обещах, ще напиша няколко реда.
Изпратихме с МАЯ нашата БАЙРАКТАРКА. Поднесохме венец от розови гербери и други цветя от името на КГБ. Момичетата на ХУЛИ ни благодариха и казаха, че за тях е много важна нашата подкрепа. Миличката, до последно е говорила за нас. Освен това до последно е казвала, че ще се оправи и този път...
От тук нататък остават спомени...

# 366

За теб,Хули,от всички нас! Почивай в мир!

# 367
Лек да е небесният път на Хули

# 368
# 369
  • София
За мен остана ли кафе? Ще си го пия студено, та да не се сбръчкам. Тенкю, ДИДИА!
Аз днес слагам зелето. Закъсняхме тази година. Винаги го слагаме на 7 или 8 ноември. В тези дни имахме гости и за това го отложихме. Времето е хубаво и вярвам, че за Коледа и Нова година ще стане. За пръв път аз се разправям с тази дейност, но нали си пазя гаджето, та затова аз ще съм му майстора. После ще ви кажа как се е получило.
Хайде, до после. Сега малко почивка и тръгвам за Люлин.

# 370
Аз ще изпия кафето на Диди като следобедно.

Фло,има време до Коледа.
И ние не сме правили още.
Вашето поне е купено,а нашето е още на пазарЯ.
Да кажа,как правим нашето.
Може да послужи на някого.
Реди се зелето.Пълня с вода до горе с бутилки от 10л и си ги броя,даже записвам.После на всеки литър по 37-38 г морска сол,която слагам в платнена торбичка,може и бял чорап,изпран разбира се😜
След като е готово слагам хрян.
Скоро изхвърлихме едно забравено бидонче с две зелки (голяма домакиня съм)та зелките си бяха здрави без едно,две горни листенца.

Полягам,че ще подхващам китки да прибирам.Всичко е още навън.

# 371
Сега влизам и прочетох.
Да почива в мир Хули.Съболезнования на близките🙏

# 372
Здравейте, прекрасни хора!
Едва днес успявам да ви намеря и изкажа огромната си признателност от мен и сестра ми /децата на Хули/ , за вашето уважение и жест към нашата майка. Дори , когато тя вече беше в кома, чувахме - Искам при приятелките....Сигурна съм, че визираше вас, знаех го, заради голямото си вълнение при последната ви среща. Фло, ти си уникален човек, а и всички вие. Благодарим ви!

# 373
Вики,приеми  още веднъж  моите  съболезнования!Да почива в мир  майчицата ви!

# 374
Добро утро!
И днес е мръчкаво и мъгливо, но е с тенденция ( уж) да се разсветли по някое време ....
Дали ни се иска или не, зимата с миши стъпчици полекичка се прокрадва- с късното съмване и ранното мръкване, със сутрешните ( засега, че има и по-лошо - целодневни) мъгли, с постепенното понижаване на температурите - засега до мах 15, но другата седмица и мах температури стават едноцифрено число, и те така ...

Прочетох ви.
Не ви се говори, разбираемо е - всеки се е вглъбил и в ежедневието си, и в мислите си...)
И при мен е така, докато кажа ,,писна ми, не издържам'' и вземе, че стане още по - непоносимо. Важното е че сме живи и ( не съвсем здрави)  всичко е променимо... .. ,,, И това ще мине''' с това се успокоявам, и чакам да се подредят нещата, така, че да ми харесат и да ми е спокойно и приятно...

Хубав ден ви желая.
Всеки да свърши, което е запланувал, да ни е спокойно и ако има изненади, то те да са приятни...
Обаждайте се, момичета, аз лично имам нужда от общуването ни, нищо, че е само на хартия...

Общи условия

Активация на акаунт