КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Вила Великула
Добро утро. Обаждам се на бързо, че приготвям багажа за утре. Тази вечер ще спя в къщи в София.
Бройте ме и мен за подаръците. Само който прави списъците да се обади да дам нов адрес.

# 436

Хайде да ми направите компания за следобедното кафе! Yum
                       Свърших си днешните задачки и сега чакам куриерската служба да ми донесе конвектора.Много гадно,защото има две дати - днес или утре и така ми съсипват и двата дена.За сега вести няма от тях.
                       В КПП-то си свърших работата даже и кремче направих на бебето у дома.Разбирай ММ.Ей,няма такъв човек,който да обича толкова много кремчета.Трябва да купя отново стевия,че вече свърши.
                       Ще се пробвам да си догледам вчерашния филм,че тъкмо започна да гледам и някой се появява та нищо не догледаах.

# 437
  • София
Здравейте, красавици!
АЙША, добре си си дошла. Не ти е било скучно пътуването. Погрижил се е господинът от предната седалка. Преди много години - 44 и нещо, пътувам от Москва за София с дъщеричката ми. Беше на 10 месеца.  Самолетът пълен с офицери, които се връщаха от някакво обучение. Стюардесите ми дадоха люлка, офицерите скочиха да ми помогнат да я закачат над мястото ми, голямо ухажване беше. Ами приятно е така.
ГЪБКЕ, по градината винаги има работа. Може би само през зимата е спокойно. Кой знае, ти ще кажеш.
КЛЕЧИЦЕ, какъв ти е проблема, че трябва да се праща подаръчето по Еконт или Спиди? Мисля, че няма проблем.
МАМСИ, списъкът набъбва. Ще ти създадем работа. Когато написах предложението да ходим на оперета си помислих, че можем да заведем внучетата на някое детско представление в Оперетата или в Кукления театър. как мислиш? Моята внучка вчера ме попита, кога ще има пак среща на бабите. Иска и тя да дойде. Може да ги запознаем.
ЯНЕ, браво на Анжелка, че избира хуманитарните предмети. Каква ли професия ще си избере?
ДИДИА, браво и на Неда. Моята внучка се е записала в някаква училищна рок банда, но до сега не са се събирали. Тя не става за певица, та може и да си остане само с желанието. И един ангажимент по-малко за мен.Stuck Out Tongue Winking Eye Знам синята черквичка, знам и блока ти. Наистина бях на разкрач от теб. Присядам  и хайде, да ни е сладко. Simple Smile След кафето, малко почивка и хайде, яхвам метлата и политам към Люлин.

# 438
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, как каква - учителка като баба си, по биология и химия. Имат един предмет Развитие на детето с педагогическа насоченост. Там е любимка на госпожата Stuck Out Tongue Winking Eye Ноо само Господ знае!

# 439
  • в сърцата на любимите ми хора
ФЛО, никакъв проблем не сте ми създали с подаръците. Радвам се, че се увеличава дружината.
Никак няма да е лошо да ги заведем на някое детско представление. Алекс го водихме преди пандемията на детска оперета, беше във Военна академия. Много му хареса. Малката също ще остане впечатлена. Трябва да погледнем програмата, дано има нещо подходящо.
ЯНЕ, браво на момичето ти. Ще стане достойна заместничка на баба. И то в странство, ако не мисли да се връща в родината /което би било прекрасно!/.
ДИДИА, Неда не я мисля - тя си е родена с таланта, но и много труд полага, затова има такива успехи. Късмет й пожелавам и много да е успешна!
АИША, ама верно ли ти се падна такава кукувица в самолета?!? Много са ми чудни такива екземпляри, които мислят, че са център на вселената и всички трябва да се съобразяват с тях. С теб, обаче, определено е ударила на камък Simple Smile
Аз го закъсах с кръста за пореден път. От нищото дойде болката, ей така - седя си на диванчето, опитвам се да стана и опаааа. Сега се движа бавно и с приклякване. Дано не се влоша, че ще го закъсаме с бабината градина. Пия обезболяващи, но почти не помагат. Не знам с какво да се лекувам. Някоя колежка да сподели как се бори с такива болежки, моля.

Обновявам списъка:
Фло
Янето
Диди
Мамси
Клечица
Гъбката
Пипилота

# 440
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на внучетата на Айша и Мамси! Щастливо детство!

# 441
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВНУЧЕТАТА НА МАМСИ И НА АЙША. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, СИЛНИ, СМЕЛИ! ДА ИМАТ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
МАМСИ, радвам се, че прояви интерес към предложението. Ще изчакам да обявят програмата и ще изберем нещо за децата.
ЯНЕ, радвам се за избора на Анжелка. До 9 клас бях решила да ставам учителка. В 10 реших да е медицина и това остана. Важното е да обича това, което ще работи, да я удовлетворява.

# 442
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВНУЧЕТАТА НА МАМСИ И НА АЙША - живи и здрави,много щастливи и обичани!
                  Фло,моите внуци вече не стават за детски представления! Мина и замина този период! Сега сами си ходят където си искат.Ран и Неда са фенове на театъра и постоянно са някъде.Концертите - също,ама не искат да ходим с тях.Само ги прибираме когато е до по-късно или ги придружава някой когато са в чужбина.Виж на опера или оперета биха дошли с нас,че много от приятелите им няма да са компания в тоя случай.
                  Янче,браво на Анжелка,че толкова рано знае какво иска.
                  Мамси,като чета голям сладур е малката калпазанка.Винаги съм имала слабост към такива деца!
                  Изчезвам,че някой звъни.

# 443
За подаръците ме сложете и мен. Някакви условия имаме ли или кой каквото измисли ?

# 444
  • Вила Великула
Да се обадя докато чакам да ме приемат в болницата. Май ще се уредя в самостоятелна стая, но тоалетните са общи. Rage
За културните мероприятия аз ще гледам за декември кога ще има Лешникотрошачката в Операта за да заведа Вики. Преди години съм гледала постановката и бях доста впечатлена.

# 445
  • София

Да споделя за операта. Едно време водих децата от Детската градина на "Петя и вълка". Беше по времето когато ремонтираха голямата сцена. Разведоха ни на сцената, в залите за репетиции. Качиха ни на сцената да видят декорите. Представлението беше на последният етаж в малка зала /заради ремонта/ За децата беше запомнящо се преживяване. Та ми се иска да заведа внуците. Ако е заедно с вас ще е още по добре. Записвам се.
Фло
Янето
Диди
Мамси
Клечица
Гъбката
Пипилота
Maя

# 446
  • Вила Великула
Да се обадя. Вече съм в болничната стая. Имах късмет, че преди малко се освободи вип стаята и ме настаниха. Сама съм и имам баня, тоалетна и телевизия.  Утре ще ми включат система и ще ми правят изследвания.

# 447
  • Кубрат/ Пишурка
Видях списъка при Мая и мисля, че и Деборанка изяви желание. Някой да я прибави.
Пипи, дано бързо минават дните и всичко да е на 6!

# 448
  • в сърцата на любимите ми хора
Фло
Янето
Диди
Мамси
Клечица
Гъбката
Пипилота
Maя
Деборана

Няма никакви условия за подаръка - само да е от сърце Simple Smile

# 449
  • София
Днес е Св. Екатерина. Да ни е жива и здрава нашата внучка. Св. Екатерина да я закриля. Да сбъдва мечтите си, да има добри приятели.

Много се радвам, че компанията за новогодишните подаръци се увеличава.  
Моля, добавете в списъка и ДАЯ Говорихме, добре е, обикаля по страната, а няма компютър. Ще се прибере след Новата година. Изпраща ви поздрави!

ПИПИЛОТА, виж, че нещата се подредиха точно както ти ги искаше. Приеми, че си на курорт. От нас стиснатите палчета, от докторите - другото. На теб ти остава да се забавляваш и накрая да си тръгнеш удовлетворена. После те чака Германия с Коледните украси, настроение и базари.
МАЙЧЕ, значи групата на внучетата се увеличава също. Трябва да огледаме и програмата на Операта, освен Оперетата. Вярвам, че ще изберем нещо подходящо.
ДИДИА и моята внучка не е вече за детските представления, но с удоволствие ходи на балет. Ще видим какво ще представи Операта. Малката все още се интересува и от куклените представления, и от другите постановки за деца.
Изоставям ви, време ми е да поемам към Люлин. По-късно пак ще се включа!

Общи условия

Активация на акаунт