КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито  Рожден ден на Гъбката. Само хубави и щастливи преживявания да има!!
Фло, честита годишнина с гаджето!! Дълги години да сте заедно в любов и разбирателство!! /в една година сме се женили/
Внучетата са две за Лешникотрошачката.
Хубава неделя на всички!!

# 481
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на Гъбка! Бъди здрава и много щастлива с близки и приятели!
Честит празник на Фло и половинката й! Все така ръка за ръка да дочакате и правнуци!

# 482
  • в сърцата на любимите ми хора
ГЪБЧЕ, да си жива и здрава, много обичана и уважавана. Наздраве Birthday Gift
ФЛО, честита годишнина. Да се водите с гаджето поне още толкова години в разбирателство и любов Revolving Hearts
Току-що изпратих голямата щерка с домочадието - "нападението" беше внезапно и неочаквано Simple Smile Разбутаха цялата къща, пихме по кафе, хапнахме сладкиш и всеки удома си. Сега трябва да пооправя малко и мисля да полегна следобедно-неделно.
Пускам списъка отново. Ако има някой за добавяне - сега е моментът. Довечера ще изтегля другарчетата за размяна и ще ви ги изпратя на лични.
КЛЕЧИЦА пита за условията: ами нищо конкретно не сме се уточнявали, но си мисля, че сумата не трябва да надвишава 20-25 лв., за да не натежи на семейния бюджет. Ако имате някакви други предложения - пишете.

Фло
Янето
Диди
Мамси
Клечица
Гъбката
Пипилота
Maя
Деборана
Дая
Тану
Яжка

# 483
Гъбка,честит рожден ден!  Бъди здрава, обичана и обичаща!   Хубава празнична вечер!

Фло, честита годишнина!  Наздраве за ваше здраве  и още дълги години заедно!  

Мамси, добавих  се.
.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:07 от K.A.G.

# 484
  • София
Гъбке,честит рожден ден! Да си жива и здрава!Да младееш и хубавееш!Да те обичат и уважават семейство и приятели!1.
Фло,честита годишнина!Да сте здрави и сговорни с гаджето още мноого години! Да сте пример за децата и внуците

# 485
  • София
Габката, честит рожден ден с пожелания за здраве, щастие и по-малко работа по градината!
Фло, честита годишнина! Да сте здрави и да ожените внуците заедно!
Аз днес мързелувам, лежа да не си натоварвам крака. Дремах, нощес какво ли ще правя...

# 486
Добавям се.

Фло
Янето
Диди
Мамси
Клечица
Гъбката
Пипилота
Maя
Деборана
Дая
Тану
Яжка
КАГ

# 487
......../в една година сме се женили/.......

И аз съм с вас в същата година само,че през април! Yum

# 488
  • тук, на мястото си
Добър вечер!
Честити да са именниците на  Мамси, Айша и Фло!
Много здраве и много късмет им желая! 

Честит рожден ден на Гъбка!
Жива и здрава да си и скоро дъщерите с внучета да те зарадват! 

Честита годишнина на Фло!
Бъдете здрави и още много години заедно! 

# 489
  • София
Хей, момичета, благодаря ви за хубавите пожелания в темата и във ФБ - ПИПИЛОТА, ДИДИА, КЛЕЧИЦАТА, ГЪБКАТА, БОРЯНА, МАЯ, ЯНКА, МАМСИ, ГРЕТИ, ЯЖКА, АЙША, АЛФЕЯ и ДЕНИ. Пожелавате ми още 46. Аз съм скромна и се задоволявам с половината. На внука пожелах да ни направи прабаба и прадядо. Колко са още някакви си 10 - 15 години. Баба оптимистка съм, нали? Grinning Важното е да се подпираме рамо до рамо, бастун до бастун, още много години, да сме на крак и с акъла си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бракът е като една нагорещена ламарина. Които са отгоре, подскачат, защото им пари под краката, а тези, които гледат от страна, мислят, че тия дето са върху ламарината танцуват от радост...
МАЙЧЕ, ДИДИА, значи, че в една година сме се бракували. Blush
БОРЯНЧИЦЕ, тортата е супер! Знаех си аз, че няма да ме оставиш без нещо сладичко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отпразнувахме събитието на обяд. Показвахме снимки, разказвахме спомени. После с малката внучка бяхме в НДК на честване на 70 години Българска художествена гимнастика. Много добре беше направен спектакъла. Участваха гимнастички от всички градове, в които има клубове по гимнастика - Кюстендил, Благоевград, Сандански, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Добрич. На финала играха момичетата от последното световно, което беше през септември у нас. Много сме доволни! Страхотни са гимнастичките ни!
ГЪБКЕ, как изкарахте празника?
Лека нощ, милички. Хайде утре нов ден, нов късмет.

# 490
......../в една година сме се женили/.......

И аз съм с вас в същата година само,че през април! Yum

И аз, ама на 15    август.

# 491
  • Варна
Фло, честита ви годишнина!  Flowers Four Leaf Clover
Живи-здрави да сте и все така
рамо до рамо, ръка във ръка!  Sparkling Heart  

Поздрав за Гъбчето за рождения й ден, но с поздрава от Фейса, че вече е много късно и не ми се мисли нещо ново.
Или вече е "твърде рано"!!!

Гъбче, честит рожден ден!
Да си здрава, обичана, все така красива,
отдалече да личи колко си щастлива!
По-малко да работиш у дома, по двора,
повече да си на маса с любимите хора,
възлагай  и на другите задачи,
помисли и за себе си  значи-
готвиш, чистиш, косиш и копаеш,
стройна снага ти без фитнес ваеш,
правиш туршии, сладка, компоти- ега си!
Как ти стига времето, бе Краси?!
Наздраве, обичана работарке наша,
за твое здраве вдигам пълна чаша!  🍷

Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart

Фло, не го мисли ДС, докато му разбият камъка в бъбрека съм му дала "ваканция", не го притеснявам изобщо.  Nerd
Пипи, за сега има полза от процедурите, за по-нататък ще видим!   Nerd

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 03:41 от tanitatania

# 492
Добро утро.
Разочарована съм, у наше село сняг-йок, а ъж четох, че тази нощ ще вали...
На вън е мръчкаво и мокро, а на мен ми се очертават няколко излизания.

Танитка, ти кога спиш, бе жено Simple Smile?
Чудно стихче си спретнала за Гъбка, мнооого картинно...

К.А.Г , как си?
Бабината детска градина, пардон, те вече ти пораснаха внученцата, та по-скоро е бабино училище, слушат ли?

Адашчице,  ,,многомашинничка-стахановка'' си ни ти Simple Smile
Навсякъде огряваш, многопосочни са ти задачките-закачки и се справяш отлично Simple Smile
Да си жива и здрава, все така дейна и до теб да са гаджето, децата и внуците ти Simple Smile. Хубаво е когато къщата е пълна...

Алфея, радвам се да те срещна тук.

Дидиа, що така кратко?
Скоро те мислих - какво става с твоето труд и творчество, преди време чуден декупаж ни показваше, а сега само манджи,  питки и за филмчета полегнала на диванчето, пишеш?

Айша, как е днес крака?
Кога ще го водиш на чичко-доктор?

Яжка, и ти с твоя крак - по-полечка с разходките и раздвижването..

Мамси,  почивай когато ти се падне.
И моите чавета са малки ураганчета, особено по-малкото - за два дни гости ми съзтвориха неща за няколко дни възстановяване...

Янчик, ти как я караш?
Вече няма, кой да ти разхвърля, пораснаха и са надалечко...

Майчик-Зайчик,  на твоите тайфунчета ум е лесно..., когато решат притичват по стълбите или с асансьора и воала баба и бабините вкусотии:)...

Пипилотка, днес ли си тръгваш от изследванията?
Виждаш ли, че е могло да не се кахъриш, какво те очаква, като обстановка... Дано да са ползотворни изследванията...

Борянка, ти си се преквалифицирала в тортоправачка, а пусни някое стихотворение новосъздадено...
Може и не толкова ново, може и няколко Simple Smile

Гъбката, идвай на отчет как мина празника Simple Smile.
Какво ядохте, какво пихте и най важното как изкарахте и с какви подаръци те зарадваха ...

Малеее, то 9.00 наближава.
Не съм изпила кафето, но бързичко трябва да се спретна за излизане.
На вас, ако не ви се налага, не си давайте зор...
Хубав ден и спорна последна ноемврийска седмица.

# 493
  • в сърцата на любимите ми хора
КЛЕЧИЦЕ, у ваше село като у наше - нямаааа. Аз от 5 ч. надничам през прозореца да видя дали има сняг.Не че ми е дотрябвал, но като казаха, че ще вали, и аз си го чакам.
Малкото е с хрема - вчера са били в парка почти четири часа и явно е понастинала. Сега ходи с една кърпичка и само повтаря: Ома, посол. То само водичка тече, но явно я дразни. Дано се разминем само с хремата. По принцип тя не боледува често, но знае ли човек ...
Днес трябва да стигна до Лидл, защото съм харесала учебната дъска, която предлагат тази седмица. Да има с какво да се занимаваме с Еми. За разлика от баткото, тя обича такива занимания и ще й бъде интересно. Вече знае 8 букви и брои до десет на немски и на български. Абе, умно като баба Simple Smile
Последно да попитам: Има ли някой промяна в адреса и телефона от 2016 г. насам? Ако има, моля да ми пусне новия адрес на лични.
Толкова засега от мен. Хубав и интересен ден ви пожелавам!

# 494
  • Вила Великула
Хайде добро утро. Минаха сутрешните манипулации, сега чакам визитация. Утре по обяд ще си ходя.
Отлежах се тези дни и точно започнах да свиквам и да ми харесва и то ще свърши.
Следва една седмица яка работа на тръстиката и после 5 дни разходки и коледни базари.

Общи условия

Активация на акаунт