КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 934
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дидиа, в Райфайзен ( бившата).
Може да са им свършили парите с тези " огромни" пенсии Cry
Иначе досега до 10,30 са постъпвали.

# 76
Дидиа, в Райфайзен ( бившата).
Може да са им свършили парите с тези " огромни" пенсии Cry
Иначе досега до 10,30 са постъпвали.
                  Аз си мислех,че моята банка е най-стисната! Yum

# 77
  • София
А моята Пощенска  банка сън не спала - превели ми парите в 04.35 нощес. И понеже СМСите ги пращат след 08.00 съответно нямам известие. Но пък като си вляза в ел. банкирането и се вижда превода. Увеличение няма, но аз съм на стипендия от 03.2021 и не съм чакала.
Дидиа, утре ще дойдат мрънчоците. Сега ги гушка другия дядо - т.н. Дядо Бос. В сряда ги видяхме за  2 ч., че Мрънч го водят на плуване в хотел Витоша, срещу нас. А ние с Мрънла си поспахме 2 ч.
Като писах за Дядо Бос - Мрънч разсъждава, че трябва да има и Баба Бос. Съответно трябва да наречем някоя от бабите така. 2те прабаби отпаднаха веднага. В конкурса останахме ние с г-жа Главната баба в Герм. Той помисли малко и реши да ме удостои с титлата Баба Бос. Умно детенце се оказа.

# 78
Как няма да е умно нали се знае коя е бабата Бос! То си е наследствено!  В къщи е скрита конкуренция на сватята за златна баба,ама аз съм си златна отвсякъде и отдавна. Yum Нали сме заедно децата ни приемат като постоянно присъствие.И сега слизам от 4 етаж.Занесох им за вечеря и то само на децата,че зетя не яде месо.Ами какво да правя като ние пък не ядем без месо.Ран винаги ме посреща с думите,че отново съм златна баба. Нали мама я няма поне малко да компенсирам ,че е далеч.Живот и здраве остана още месец и броени дни бързо минават.Вчера тичах за здравни карти,че не са занесли в у-ще,бележка за извинение на отсъствия,че Ран си дойде в сряда с оплакване,че го боли зъб,а зъболекарката му не е в София,а мама не дава да го водим на друг.Та се озорих докато му облекча болките.Приложих всички бабешки илачи дето знам.Накарах се на зетя,че миялната още стои в коридора и не е сменил старата с новата.После ме замъчи съвестта та измих натрупаните чинии мърморейки на двамата младежи,че като ядат да си мият чинията,а не да трупат.Свалих един куп посуда у дома,че е моя и съм носила нагоре нещо с нея.И сега релаксирам на дивана и се каня да гледам някое забавно филмче.

# 79
Хайде сервирах кафе и един бонбон за разкош. Да Ви е сладко.
Уж имам цялото време на света а все рано ставам.До 7 30 е обичайното ми спане.
Въпрос на навик.
Кари радвам се да те чета.Много ми е интересно за мангото-нямам спомен да съм вкусила от този плод. Сега ще правиш палачинки с новото сладко.Виж са го одобрили младежите. Напомня ми на нашите смокини-много нещо и докато ги проядох-те свършиха.Друга година правя повече сладка. Е компоти направихме.Това ни е зимнината.Другото от магазина. Само здраве да е.
Снощи късно гледах нещо от София и храм паметника Александър Невски и се сетих за нашето Здравче.Звъннах и.Малко е болна.Дай Боже бързо да се възстанови.
Да ставам, че моето кафе ме чака.
Приятни почивни дни и неписалите да се явят на проверка!

# 80
  • София
Ето ме и мен. Цяла сутрин висяхме в Централната лаборатория на Cibalab, до обувния завод. В събота само там вземат кръв и урина. Да знаете. Децата имаха направления за лаб. изследвания - профилактични. Слава Богу резултатите им са наред.
Онзи ден правих сладко от круши. Стана много добро. Сега отивам пак при същите приятели, че много круши имат и няма какво да ги правят. Ще си имам занимание. Не правя зимнина, че трябва всичко да купувам. Няма смисъл. През ноември, около 7 - 8 слагаме зелето и за Коледа е готово.
За пенсиите и аз да се похваля с моето увеличение - цели 20 лева без 4 ст. Здрава да съм, да ги харча. Да ми е живо и здраво гаджето, той ще компенсира. Grinning
Онзи ден исках да тегля пари от банкомат. Повече от 500 лв. не даваше. Друг път съм теглила и по 1000. Възможно е да беше заради пенсиите. Нашите съобщения дойдоха към 17.30. Ние сме към бившата Райфайзен.
Здраве да ни е, да дочакаме и следващи повишения.
Отивам за крушите.

# 81
  • София
Фло, лаборатория Кандиларов на ул Бузлуджа 64 до НДК също работи в събота. В Аджъбадем/Токуда/ също работи лабораторията. Да си знаят всички.
Ние с Мрънла се гледаме. Упорито играе с гърнето.

# 82
  • Кубрат/ Пишурка
Дидия да ти кажа един бабин илач за зъб. Може и да го знаеш. С листо мушкато. Покриваш зъба вечерта преди лягане, така че от едната страна го държи бузата, от другата - езикът. На сутринта болката я няма и не се връща скоро. Като идвахме с Танитка за срещата аз после отидох у кака си ( която познавате) и ме заболя зъб. Та тя така ме лекува и до ден днешен не ме е заболял още. С ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ЗЪБОЛЕКАРКИТЕ НИ!

# 83
Янче,благодаря!Това не го знам и ако се наложи ще пробваме.За сега не го боли,а неговата зъболекрака в понеделник е на работа и той ще отиде сутринта.

# 84
Добра вечер момичета!

За зимнина пишете.Време и е.
Тази година и аз съм много скромна.Печени чуЖки във фризера,сурови за пълнене, десетина компота праскови,лютеницата я поръчах и чакам да се обадят.
Малко сладко от дюли и желе се каня,но чакам приятели наши да ги донесат.
Да докладвам - градината шзчистена от до.
Чакам си трактора за оране.
Любим период😀🙃😜
Тиквите обрани и разпределени колко,на кого и за къде.
Вече мога да подхващам щори,прозорци и т.н.
Между многото работа онзи ден отскочихме до Одрин с щерките.
Купихме си разни хранителни и нехранителни неща.
Разходихме се,хапнах прословутия Тава джигер,пихме кой кафе кой чай и обратно у дома .Приятна разходка беше.
Днес беше дълъг деня.
Поизморих се,че и децата и те.
Сега вече изкъпана и неофициално залегнала на спалнята гледам филмчета по Диемата😀🙃
Утре семейно ще се подстригваме с ММ,а и да позаредя фризерите и хладилника.

Рапорт даден.

Моята пенсия е увеличена със 160 лв.Бях изненадана .Приятно разбира се.
ММ - 0

Лека и спокойна нощ за всички ни .

# 85

Имам нужда от стиснати палци-подкрепа а Вие се радвайте на живота!

# 86
  • София
Добрутро и от мен! Рано станах, изпих едно кафе, сега ще подхващам обяда - пълнени чушки и крем супа от броколи и карфиол. У дома сме всички - нещо редушка ни хвана - така ли се казваше. Един след друг се разболяваме. Добре, че засега минава леко, живи и здрави.

Дидимити, стиснати палчета имаш от мен! Всичко да върви по мед и масло. Sparkling Heart

Хубава седмица, момичета! Май от днес дават четиридневен валеж. Ще си седим вкъщи.
Със здраве!

# 87
  • в малка спретната къщурка
Добро утро и от мен!
Дидимити, стискам палци и пращам положителна енергия.
И аз при ранобудните. Сложих обяда във фурната и нямам план за днес. Прелитам из интернет и си губя времето.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02YwT6ocRefv49d1zQvEvw72Fkff7QExBtxXLyhs2wqjSf11ds7eNcPc2bgKuHufFTl&id=100001464614356
Дано се получи нещо, от това, което Ви пращам като поздрав. Аз ще си пусна второ кафе, че нещо не усетих първото.
Лек, приятен и усмихнат ден, момичета!

# 88
  • София
Дидимити, успех днес!
Ние си имаме дядо в отпуска и се гледаме.

# 89
Дидимити, и от мен стиснати палчета! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт