Може да са им свършили парите с тези " огромни" пенсии

Иначе досега до 10,30 са постъпвали.

Нали сме заедно децата ни приемат като постоянно присъствие.И сега слизам от 4 етаж.Занесох им за вечеря и то само на децата,че зетя не яде месо.Ами какво да правя като ние пък не ядем без месо.Ран винаги ме посреща с думите,че отново съм златна баба. Нали мама я няма поне малко да компенсирам ,че е далеч.Живот и здраве остана още месец и броени дни бързо минават.Вчера тичах за здравни карти,че не са занесли в у-ще,бележка за извинение на отсъствия,че Ран си дойде в сряда с оплакване,че го боли зъб,а зъболекарката му не е в София,а мама не дава да го водим на друг.Та се озорих докато му облекча болките.Приложих всички бабешки илачи дето знам.Накарах се на зетя,че миялната още стои в коридора и не е сменил старата с новата.После ме замъчи съвестта та измих натрупаните чинии мърморейки на двамата младежи,че като ядат да си мият чинията,а не да трупат.Свалих един куп посуда у дома,че е моя и съм носила нагоре нещо с нея.И сега релаксирам на дивана и се каня да гледам някое забавно филмче.
Хайде сервирах кафе и един бонбон за разкош. Да Ви е сладко.