КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Кубрат/ Пишурка
И аз стискам палци, дано не е късно!

# 91

Ами добро утро и чудесен ден от мен!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 09:06 от дидимити

# 92
  • София
Привет, красавици!
ДИДИМИТИ, ако не е късно, имаш и моите стиснати палчета! Дано да сме ти на късмет.
МАРИНКА, пожелавам ти по-бързо да се изредите и редушката да не ви повтаря и потретва.
Днес сме на тиквички с ориз, по заявка на внучките. Адаптираха се към новите си класове, ходят на у-ще с желание. Получиха вече и първите си шестици. Поуспокоих се и аз.
От понеделник и щерката тръгна на лекции.
Вчера ходихме в Иван Рилски и в ИСУЛ. Направихме две консултации. И на двете места са категорични, че само операция ще помогне на гаджето. Естествено, че съм притеснена, но като видях колко голяма е дисковата херния, решението е това - операция. Никакви мазила, масажи или физиотерапия не могат да помогнат. Записахме час за приемане на 19.октомври - сряда. Тогава ще стискате палци за него. Blush

# 93
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник Петковден! Честит имен ден на Хули! Здраве, здраве и пак здраве!
Дано св. ПЕТКА пази домовете ни и семействата ни!

# 94
  • София
Честит Петковден!
Да са живи и здрави имениците! Специални поздрави с пожелания за здраве към Хули!
Според поверията днес свършва а есента. Хм, протестирам, пък.
Спим с Мрънличка, а тя ми занича в телефона.
Фло, в Лидл има от оня ден уред, който облегчава дискови и гръбначни проблеми. Не мога да дам линк от тел. В темата за Лидл го коментираха преди час. Може да погледнеш.

# 95
  • София
Айша, благодаря за идеята, но такова лидълско уредче едва ли ще ни помогне. Дисковата херния е заела почти половината от гръбначния канал и притиска нервите. Само операцията ще помогне. Надявам се всичко да мине добре.

# 96
  • София
Фло, вие си знаете. Те уредите бяха свършили за 1 час. Аз се убих да търся зъбен душ и няма. Но поне техните уреди и Кауфланд ските може да върнеш до 1 месец, ако не си доволен.
Дидимити, на гости ли отидоха децата или пак да се пробват?
Ние с Мрънколинка спим по никое време. А, събуди се.

# 97
  • Варна
Здравейте, здравейте!   Nerd
Отдавна не съм писала, та от къде да започна, не знам.
При нас болести, дал Господ. ДС беше цяла седмица с температура 38.5 - 39.5.....
На 03.10. го приеха в болница, на системи, антибиотици, смъкнаха я, оказа се че има камък в бъбрека и от възпалението подържа температурата. Десет дена му правиха изследвания, вече е в къщи. С катетър е.
Няма болки, но много отслабна, няма сили, няма апетит, все му се спи......
Професор предлага да му го разбият, записан е за началото на м.Декември. До тогава ще е с катетъра. Наказило!
Мен от времето ли, от ЕГН-то ли, ме боли кръста и десния крак от ябълката до петата, боли, върти, не спира!
Мажа, пия аулин, че заради алергията друго не мога, охкам, пъшкам, децата пазарят, ние лежим!
ДС е голямо гевезе, не яде какво да е, без месо не сяда на масата, дъщерите го записаха да му носят храна у дома срещу голямо заплащане, от някаква "ВИП- бебе кухня", но готвят и за възрастни. Утре ще му донесат за първи път, ако ни хареса храната ще запишат и мен, че да не ги тормозим да идват ден- през ден да ни пазарят.
Големи чудеса, големи трудности като остарее човек!
Пенсията ми изобщо не е пипната, пенсионирах се през 2009 г., уж била най-благоприятната година, ама ЯДЕЦ!
Поревах си, поревах от безсилие и това е!
Нито ще им ходя на избори, нито ще гласувам, нито ще подкрепям някого, нито ще симпатизирам на някого!
Нито гледам новини, даже и реклами не гледам, че според тях всичкои българи сме със гъбички, със запек или пък със стомашно разстройство!
Така съм решила!
На ДС пенсията е увеличена с 30 лева. Той се пенсионира през 2000 г.
Малееееее, дълго оплакване стана, ама на кого да се оплача освен на вас!

Лека!  Nerd

# 98
  • Кубрат/ Пишурка
Танче, ти хептен посред нощите! Много неща са ви нападнали и все лоши. Дано лошата серия ви отминава по - бързо! То нали и аз бях 2 седмици болна и с разстройство, но поне краката ми се отдуха! Галена се смее, че трябва да ми вземе два вида хапчета - за разстройство и против и на два месеца да си го предизвиквам за 2 - 3 дена, а после да се ликувам Joy

# 99
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Имам малко свободно време и рекох да мина и да почерпя.
С най- малката кукличка имаме имен ден.

Почерпете се за наше здраве,  дано и моята баница стане такава. Бързам да се оправям, че сме на гости.

# 100
  • София
Привет, красавици!
АЛФЕЯ, тези дни се бях подсетила за теб и мислех да ти се обадя. Радвам се, че се появи на хоризонта. Grinning
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВЕТЕ ИМЕНЯЧКИ. НА БАБА ЗДРАВИ КРАКА ДА ТИЧА СЛЕД ВНУЧКАТА. НА МАЛКАТА КУКЛИЧКА ЖЕЛАЯ ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ВЕСЕЛА!
ТАНИТКА, в лош цикъл сте попаднали, но дано по-скоро се оправите и да си подхващате работата. Добре, че децата ви са покрай вас и се грижат ежедневно.
ЯНЕ, нали вече си добре? Чувате ли се с Анжелка? Как е тя? А Криско тренира ли? Ще го гледаме ли по големите стадиони? Живи и здрави да са децата! Баба им също. Grinning
АЙША, няма да те питам какво ти е настроението. Разбира се, че е на макс. Мрънчо и Мрънличка заиграват ли се заедно? Ние така си свикнахме с децата, че даже ни е скучно докато са на училище. Малката утре е в Гьоте институт на изпит, за признаване на ниво А 1. Днес са правили тренировки и нея са я освободили още след първия час. Знае си го немския език детето. Blush
ДИДИМИТИ, не знам за какво трябва да стискаме палци на 20.октомври, но имаш и моята подкрепа.
МАРИНКА, оздравяхте ли? Не го обичам този преходен период. Тогава най-много хора се разболяват. У дома извадихме ел. радиатор, та отопляваме  децата.
Гушкам неспоменатите. HugHugHug
Време е за вечеря, че след 20.00 е забранено. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
Привет и от мен!

Алфея, здрави да сте баба и внучка!🍀🍀🌺🌸🌻

Танче,да минават болежките у дома ви!

Фло, стискам палци,докато кажеш!

Днес ходихме на сондата за вода,а после да си наберем малко шипки ,глог и т.н.
Ех,че приятно на "къра"!
Красотите есенни!

Приятна и спокойна да е ноща за всички ни!

# 102

Добро утро и да Ви сладко кафето от морето!
Следя откриването на Народното събрание. Уж 5 човека липсват от 240 те избраниници.Не виждам Бойко Борисов.Човешко е... Но той беше заявил, че няма да присъства. След химна на България, пускайки химна на Европейския съюз Костадинов и явно съпартийците му си седнаха на местата. Започват да правят това каквото си искат и как ще свършат един Бог знае.
Днес е денят на свети Иван Рилски, закрилник на семейството. Дано е на добро!
Успешен ден мили момичета!

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 09:43 от дидимити

# 103
  • тук, на мястото си
Добър следобед!
Благодаря на Фло, Гъбка и Дидимити за поздравленията!
Гъбке, и аз обичам есента в гората или "на къра". У нас хич не я обичам, голямо метене на листа, омръзва ми.
Фло, много хубаво, че си се сетила за мене, благодаря! Вече може да съм по-редовна тук. Дано!
Дидимити, имаш ли нерви да им следиш глупостите, нищо свястно няма да излезе и този път.
Отивам да чета назад, да съм в час, така да се каже.

# 104
  • Вила Великула
Ха, Дидимити, то това Народно събрание трябва да го разпуснат преди да е свикано. Не могат да изберат председател, а какво остава за законите, за които разчитаме на тях. Пълна простащина. Трябва да се забрани да карат повече от два мандата едни и същи хора.

Общи условия

Активация на акаунт