💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Дилеми, огромно благодаря за усилията и труда ти. Благодарение на теб споменът за сериала остава жив. На мен даже днес ми стана леко мъчно все едно същинския сериал приключва.

Хубави времена бяха, надявам се още по-хубави да дойдат ❤️

# 122
"Няколко кадри от нашето събитие, което се проведе вчера! Мислихме много, обсъждахме много, произведохме много. 🎨📝🥳 Защото равенството е възможно само когато го даваме рамо до рамо!"

https://twitter.com/HeForSheTurkiye/status/1572656000926089218

# 123
  • София
Огромни благодарности и от мен, Дилеми.
За огромният труд, за ентусиазма и за невероятното поднасяне на целият този материал. Все едно отново гледаме любимият ни сериал. Все още ни държи и не може да ни мине тази невероятна магия, която ни завладя.
Можем само да им пожелаем на нашите любимци нови , още по-успешни проекти. А защо не и нов, отново заедно. Надеждата умира последна.
Нека само са здрави. Техните близки и любими хора, също.

# 124
Бамбини, след малко се прехвърляме на Лейдито за поредния епизод Wink

Gift Heart

П.С.
Въпросче:
Искате ли да започнем преговор на друг сериал на нашите любимци? Примерно на "Великолепният тандем".... като за начало Wink

# 125
Аз съм за нов сериал. Искам да опозная и другите им сериали. С Вас тук може би ще бъда по-редовна 😊

# 126
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет на всички,
Дилеми,
    с умажение и поклон пред огромния ти труд
през последната почти година!
Не ни остави да скучаем, а отново и отново емоциите ни владееха - БЛАГОДАРЯ!
Както и на всички , които творим на поредните етажи и бавно се изкачваме по стълбата на още и още по-високо !
Финал на сериала

и на участието на този невероятен екип!

Оставаме в очакване за хубави новини! Heart
Целувки от мен
Спокойна вечер и до скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 127
  • София
Аз също съм готова за гледането на друг сериал на Ханде или Керем. Можем да ги редуваме. Един на Керем и един на Ханде. Много ще се радвам да изгледаме "Любовта не разбира от думи" с Ханде и Бурак Дениз.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 23:19 от БлагаВест

# 128
Много ще се радвам да изгледаме "Любовта не разбира от думи" с Ханде и Бурак Дениз.

Много приятен и забавен сериал. Ако някой не го е гледал му предлагам да го направи.
Ханде е чудесна и в тази роля. Хаят и Мурат са сладка и чаровна двойка. Ханде и Бурак постигат супер синхрон и правят много добро партньорство в този проект. Разбира се усещането е на светлинни години от химията на Еда и Серкан, но определено им се получава и са интересни за гледане.

# 129
Dilemi, огромно благодаря за удоволствието, което ни носеше всяка срада.

# 130
  • София
Ето кои снимки е премахнала Ханде от профила си в инстаграм.

Керемчик се разсейва и не слуша внимателно, какво говорят. Чати си с любимата...  

# 131
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

и Честит празник!

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 07:18 от mi_si

# 132
Добро утро.
Честит празник момичета .
Бъдете щастливи и се радвайте на днешния празник и ден.
Дилеми благодаря за превода на последния епизод. Епизод изпълнен с вълнение  , щастие , много любов и поява на едно малко същество. Серкан най накрая изпита щастието да поеме в ръцете си поне едно своите деца след като не успя това да направи с Кираз.
Завърши приказката на Една и Серкан, но да се надяваме в реалния живот да продължи вечно.
Хубав ден.

# 133
Блага вест ,насреща съм за Ханде и Дениз!!Дори смятам,че сценарият е много по-лесно смилаем и възприемчив от Почукай на вратата ми!!Голяма любов между двамата и страхотна игра!!!Ханде е много изразителна,когато иска да покаже любовта си,а и Бурак не и отстъпва!!!Наистина се е получил прекрасен тандем от двамата красавци!!Той там е много млад и физиката му все още не е много развита,но скоро го видях в някакви снимки,бая,бая мускулатура е натрупал!
https://www.instagram.com/reel/CiuTbXVsDPy/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 10:00 от usmivkata20

# 134

Дилеми, беше много хубаво да си припомним сериала заедно с теб! Благодаря! love001
Малко се натъжих, че снощи приключи преговора. Ще ми липсва този специален ден, посветен на сериала който ни събра.
Разбира се, сега може да се подхване и друг с някой от двамата, но не се знае ще е интересен ли за всички едновременно, колко от нас биха се включили в обсъждането и т.н.

Миси, стана ми любопитно докъде стигнаха по Лейдито

Бамбини, след малко се прехвърляме на Лейдито за поредния епизод Wink

Оказва се, че този епизод не е далеч. Снощи е приключил 25-ти оригинален.
Почти са го преполовили и по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт