💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Дали това е изненадата на Керем която той спомена на феновете -да очакват нова фото сесия за Vogue.

# 151
  • София
Керем е тъжен. Тази снимка е в ресторанта от снощи в Черна гора. Мислите му са другаде...

А в Истанбул днес е валял силен дъжд. И след дъжда се появява прекрасна дъга.

А след дъжда идва светлината... Както е написала Гамзе: "Светлина" и надежда....

# 152
Да не казваме, че Керем е тъжен, защото пак ще има загеснати 🙄. Как може изобщо да изпитва тъга за някакви хора, които не са вече в живота му (ирония) 🙃 нищо че той самият говори за емпатия във всичките си интервюта 🙃

Пък и за успокоение на тази снимка от днес тъгата вече е минала 🙃 и усмивката за феновете е на линия 🙃

Лека от мен със снимката на една силна жена. Вярно, не е много добра актриса, но пък е много красива 😂🙃. Ама хората какво са казали... красотата ще спаси света, а аз ще добавя от себе си... особено вътрешната 🙃

# 153
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 154
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ако не можеш да летиш-тичай,
ако не можеш да тичаш-върви,
ако не можеш да вървиш-пълзи.
Но каквото и да правиш,
винаги продължавай да се движиш напред и да вярваш в доброто....

Благодаря ви за споделеното, за прекрасните емоции и настроение в темата.
Страхотно е, да можеш влизайки и четейки да се откъснеш от злободневието ....
Посрещайте деня с усмивка и бъдете повече време с близките си, защото времето лети и се изнизва неусетно....

Великолепният тендем е много хубав сериал...не е много дълъг, но е съвсем различен от "Почукай на вратата ми"...

# 155
Здравейте Animal Bee

Линде, знаеш, че по ХанКер въпросът не сме на едно мнение, но мисля че тук намерихме чудесно баланса. Всеки си изказва мнението без да си репликираме нон стоп за всяка една дума. Hug
Гери Hug , точно в целта. Stuck Out Tongue Winking Eye
Гости Hug , радвам се, че се появи.

Днес в 4:04 ч. настъпи есенното равноденствие и започна астрономическата есен...

ТАЗИ ЕСЕН…

Тази есен, както всички други,
идва с листопади и мъгли.
Но когато вятърът задуха,
сякаш думи в стихове реди.

Може би отлитащите птици
пишат по небето – с крила.
Може някой в обич да се врича,
срещнал като чудо любовта.

Тази есен е като момиче:
гледаш ли го с влюбени очи,
то изглежда много по-красиво.
И сред зима пролетно цъфти…

Елица Ангелова

Есента започна , а аз си чакам да дойде обичайното през последните години циганско лято. Joy Пролет и лято са любимите ми сезони, с есента и зимата не се разбираме много. Joy Дойде есента , а нашата Есенна магия дали още ни чете? Thinking

# 156
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Гери, Hands Plus1 на два пъти се спирам да пиша, на третия не издържах.Satisfied  Видях, че оставят с грешно впечатление излъгалите се новодошли, че Керем е обиждан в собствената му тема, а Ханде с перце е галена. Animal Monkey Face Не си разваляйте настроението.
Да не се съпоставят двете теми. Сякаш има място за сравнение? Направо е обидно! Animal See No Evil

Нека им се гледат сериалите навсякъде, нищо че не са най-големите актьори. Реклами да снимат, да инфлуенсърстват, да си трупат последователите, да им броят парите и почивките. Satisfied Да си дават пауза от проекти 2 години ако искат. Този живот е непредвидим, трябва да му се й наслаждават в крайна сметка.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:41 от midnight__sun

# 157
  • Плевен / София
Проекти и работа винаги ще има...но пропуснатите моменти с близките хора не могат да бъдат върнати....

# 158
Керем чрез Instagram стори Wink

# 159
  • София
Привет! Flowers Hibiscus

Линде, Hug  Мики, Hug Гери, Hug Слънчице Hug

"Тъмнината не може да прогони тъмнина; само светлината може да го направи.
Омразата не може да прогони омраза; само любовта може да го направи."

Мартин Лутър Кинг.

Спомени 23.09.2020  11 епизод SCK

"Лудо влюбен съм в теб!"

https://twitter.com/i/status/1573073469423685635

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:39 от Dilemi

# 160
Слънце, аз направо бях в потрес от прочетеното и също не можах да се въздържа. Даже започнах да се съмнявам в себе си дали моята памет вече не ме предава?

Мен ме жегна, че се използва името на Мави, за да се провокира по тънката линия и да се каже нещо по адрес на Ханде или на хора, които имат по-различно мнение.

Ако един ден Ханде и Керем се сдобрят или вече са се сдобрили - много хора ще плачат.

# 161
От испанската фен клуб страница на Керем в туитър
Днес в 20:00 ч. испанско време
@divinity_es ще обяви изненада, свързана с #KeremBürsin и ние ще ги подкрепим, използвайки хаштага, който ще пуснат.

Този, който иска да пее, винаги ще намери някоя песен.😏 Шведска поговорка

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:33 от mikipoli

# 162
  • София
Родителите на Керем са пристигнали в Истанбул...

Спомняте ли си тези емблематични стълби?

# 163
"В един живот ще обичаш много пъти, но една любов ще изгори душата ти завинаги."

“SANA DELI GIBI AŞIK OLDUM!”

Гледам и се чудя, как е възможно да са толкова красиви и сияйни?!
Сякаш са родени един за друг и един без друг ще са изгубени....

Знам, че живота не е приказка, филм, сериал, но понякога измислица и реалност се сливат и става чудно красиво.
Кой не би искал да живее в тази красота Revolving Hearts

Дано сътворят тази чудна красота в живота си и бъдат щастливи Heart

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 18:46 от DeniAra

# 164

Общи условия

Активация на акаунт