💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
В очакване...

# 166
Инфо:
#SenÇalKapımı започва на 27 септември в Близкия изток и Северна Африка по канал  MBC4

Gift Heart

# 167
"Será Que Es Amor се класира на 6-то място в ТОП Най-популярни телевизионни предавания по HBO Max в световен мащаб."

Керем Х ESQUIRE TURKEY 2017

https://twitter.com/kerembrsnfans/status/826851030658928652

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 21:22 от midnight__sun

# 168
  • София
На въпрос, кога ще видим Ханде в нов проект от TVKuşu са дали следният отговор:

Ханде с позиция в защита на иранските жени.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 00:25 от БлагаВест

# 169
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 170
Добро утро момичета.
Една прекрасна събота ви пожелавам.
Ханде е публикувала това в сторито си

# 171
Добро утро, момичета 😊😘
Желая Ви прекрасен уикенд 😍🌺

Идвам с интересни новини 😎

След SCK и Bu Sehir, испанският канал Divinity ще започне скоро да излъчва "В очакване на слънцето". Така Керем ще бъде гледан вече с трети сериал в Испания 😏💗

И нещо любопитно (аз не смея да се радвам вече, защото съм се парила много пъти) 🤣😭:

Керем и Ханде са харесали едно и също видео със скачащи козички 🤣🤣🤣 в Туитър, но на две различни страници. Даже направих снимки на екрана, за да не са само приказки 😊:

Керем е хаотичен, но аз знам, че Ханде е по принцип много много внимателна за нещата, които харесва или коментира онлайн заради голямата бройка последователи 👀😳

# 172
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Дано следващата им среща да бъде по-скоро.

https://twitter.com/bursinbestie/status/1573448313877434368?t=p4 … FiuQfNgg&s=19

Хубав ден ви желая! Nature Sunny

# 173

Х: Харесвам кози!
К: Аз също
Х: А откога обичаш козите? Харесваш кучета, лъвове, деца, гаджета, сватби...
К: Откакто съм с теб, помниш ли? Ти също искаше да осиновиш служебната коза на Elle.
Х: Хванаха ме заради теб!
🙆😂

https://twitter.com/BettaYildiz/status/1573429535613280268?s=20& … wEunz_FOdb2ms08gw
 Духовити са ни колежките в Туитър, но и често доста смели във фантазиите и предположенията си😂

Гери, напоследък си в стихията си, 🔥🤣 но не го казвам с лошо да знаеш.

# 174
Марги ❤️, има материал в момента 😊🙃

Като например, че нашето момиче тази сутрин е последвало страница на фермерка в Юта, която живее в своето стопанство заедно с мъжа и седемте си деца. В страницата има клипчета на животни и на приготвяне на ястия с фермерски продукти.

Дотук Ханде има кучета и магаре за фермата си. Ще видим за каубоя 🤣
Ама трябва да призная, че за пръв път я виждам да се интересува от по семеен тип страници 👀

Слънце, костенурките Нинджа, но версия Ханде 🤣:

Иначе аз пожелавам на Мелис, Тео и Керем да се събират по-често и да не повтарят паузата от две години и половина. ❤️

# 175
Готови сме за "Фермер търси жена"! 🤣

# 176
И финалът на предаването 🙃😊:

Готови сме за "Фермер търси жена"! 🤣

# 177
  • София
Добре е да харесваш същото, което харесва най-добрия ти приятел!  А приятелството е най-добрият лек на ранената душа.

"Срещнали се веднъж Любовта и Приятелството.
Любовта надменно попитала:
- За какво си нужна на света ти, след като ме има мен?
Приятелството отвърнало:
- За да връщам усмивката там, където ти оставяш сълзи..."

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:53 от БлагаВест

# 178

С оглед на горните постове споделям и този с една малка подробност за която загатва този туйт.
Ханде и Керем като много други хора си имат поне по още един профил, чрез който си се следват и комуникират с когото си искат. Grinning Алгоритъмът на социалните мрежи не разпознава имена. Той работи на други принципи (последователи, следвани, интереси, реклами и т.н.) и не показва известия и новини, които по някакъв начин не са свързани с потребителя/акаунта. От това следва, че официалните акаунти са за публиката, а останалите за лични връзки. Това че известните лица си имат по няколко акаунта е известно на всички, но често се забравя и се следват само тези със синята иконка. И все пак понякога има подсказки кой профил споделя истини. Това че не ползвали социални мрежи е силно преувеличено, иначе защо на всяка снимка са се загледали в телефоните си и вечно нещо пишат или се смеят. Та те са хора като всички остнали и в свободбното си време използват кюкарниците за забавление.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт