💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 19:15 от Dilemi

# 181
# 182
Този ден започва и завършва бляскаво.
💗😊

Очевидно фотосесиите на Ханде (Vogue 2022) и Керем  (Esquire 2022) са направени от един и същ фотограф 😏

Този фотограф определено зарадва феновете. След стори с Керем направи и пост с Ханде 🙃 Случайност 😳

# 183
Много взеха да стават случайностите .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма лошо Wink , .... но по принцип: Sunglasses
"Случайностите не съществуват - има само невидими закономерности"

Wink Gift Heart

# 184
Подарък за Ханде

"Ханде, светът се нуждае от чистотата и красотата на сърцето ти. Нека всички твои дни бъдат красиви и сладки като тези рози. Всички най-добри неща те очакват, бъди винаги добре. Ние сме с теб и те обичаме толкова много."

Flowers Hibiscus

# 185
Ханде е ослепителна

# 186
  • София
Керем днес на "Вosphorus cup - 2022"!

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:50 от БлагаВест

# 187
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 188
Добро утро момичета!
Една слънчева и усмихната неделя.

# 189
# 190
# 191
Flowers Herb Добро утро, момичета!
Да пийнем кафенце, покрай моренце!

Толкова много информация на кое да вярваш и на кое не??? Rolling Eyes
Знам, че за мен са прекрасни СЛЪНЧОВЦИ Revolving Hearts
и по отделно,

и заедно!

# 192
Добро утро, момичета.
Желая Ви прекрасна неделя 🌻🌺

Много се радвам да видя, че Ханде се е завърнала в Инстаграм. Даже и Ноче е публикувала 😁❤️

Керем тази сутрин, но в Туитър ❤️:

Розовото е цветът на Керем 💕:

# 193
  • София
Привет момичета. Тези дни съм се отдала на приготвяне на зимнина. Но това не ми пречи да надниквам и тук при вас.
Хайде малко клюкини за известните турски двойки от известният сайт TVKuşu, който е много навътре в бекстейджа на турските звезди.

Да поясня.
1. Ебру Гюндеш е една от най-популярните и обичани турски поп певици. Тя има издадени 15 независими албума, като първия е от 1993 година. Певицата има хиляди концерти и участия в страната и чужбина. Тя е притежател на доста музикални награди и оценки. През годините тя е била водещ и жури в доста тв предавания, измежду които е и няколко сезона на " Гласът на Турция ". Тя беше в журито на нашите ХанКер при участието им в това предаване м.декември 2020г. Интересното при нея е това, че зад гърба си има 3 несполучливи брака. Най-фрапантен е последният й брак със скандалният, роден в Иран бизнесмен Реза Зараб. С него тя се развежда през м.май 2021г. Съпругът ѝ  стана скандално прочут откакто беше арестуван в Съединените щати още през 2016 година и по-късно се призна за отговорен по шокиращи обвинявания за дейности, които се твърди, че той е направил, с цел да помогне на Иран да избегне американските стопански наказания. Тогава той даде показания за обвиняването в развой против Мехмет Хакан Атила, някогашен изпълнителен шеф на държавната турска банка Халкбанк. Вече няколко години е под попечителството на Съединени американски щати. Той подписа съглашение с американския съд и беше освободен под гаранция, като местонахождението му се пази в загадка. От години той не е в Турция. С него Ебру има 11 - годишен брак и един син. Това е единственото дете на певицата. След развода неговото настойничество съдът даде на майката.

Скрит текст:

2. Пънар Дениз и Каан Йълдъръм...
Относно тази двойка имам един въпрос. Кога двамата успяха за два месеца да се влюбят толкова силно, че вече и за брак говорят.  До преди няколко месеца всички жълти медии спрягаха Каан с Ханде. Е, не успяха да ни убедят, нито да ги прихванат, както сега го направиха с Пънар. За Пънар много отдавна се шушукаше, че има връзка с някой си Каан. И всички си мислеха, че това е Каан Урганджъолу. То пък излезе, че не е този Каан, а другият Каан Йълдъръм. Явно Ханде му е била нужна за параван. Големи "лимонки" излязоха Пънар и Каан. А последният се оказа много нелоялен приятел. Ханде явно късно го разбра, но пък бързо го изтри от списъка на приятелите. Явно любовта на този Каан пламва бързо и също толкова бързо прегаря.  Дано Пънар да не изгори. За него се говори, че сменя жените, като носни кърпички.  

3. Подминавам Кубилай Ака и Дамла Билинч, защото любовта им едва сега започва.
4. Не знаем, коя е двойката, която е пред развод.

5. И сега се фокусирам върху:
 "Много известна двойка даде таен брачен обет."
Зад кулисите на театралните среди се шушука много сериозно и вече се знае, коя е двойката. Аз имам много сериозни факти, но засега ще си ги задържа за мен. Само се моля да са живи и здрави, пък другото скоро ще се разбере.

Още в началото на м. август този сайт публикува новината да очакваме неочакваното през м.септември. И ето, че започват някои от тези новини да излизат. За други има известно забавяне, поради възникнали неочавни събития.

Ханде е невероятно красива.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 14:29 от БлагаВест

# 194
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
“Изкуството да бъдеш щастлив идва от силата да извличаш щастие от обикновените неща”

Спокойна неделя момичета ❤

Общи условия

Активация на акаунт