💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
БлагаВест, страхотен анализ 😊.
Научих доста нови неща особено за Ебру Гюндеш 👀. Относно Пънар и Каан имам резерви. Събуди любопитството ми за двойката с таен брак. 😂

Днес очевидно се снима новата реклама за Nocturne с Ханде ❤️

# 196
И когато устните ни се срещнаха, бях сигурен, че мога да живея сто години и да познавам всяка страна по света, но нищо не може да се сравни с интензивността на онзи момент, когато за първи път целунах момичето на мечтите си, мислейки, че нашата любов ще е завинаги."
- Никълъс Спаркс

Когато погледът е пълен с думи и чувства

Феновете пишат, че днес се навършва точно една година от интервю за италианска телевизия, в което Керем споделя колко специална е Ханде и колко много означава за него.
Журналистката му казва в края на разговора, че очите му светят когато разказва за Ханде.
Той направо се изчервява от чутото и само отговаря "Така ли, добре".
Вижда се колко е смутен, влюбен и емоциите буквално го издигат на метри от земята.

Ами щом имаме една година признание, значи имаме годишнина Heart Eyes
Да е честита на тях и на нас Heart
Да пребъде любовта им за дълги и щастливи години Revolving Hearts

Точно на годишнината от това интервю, италианските фенове организират камапния и искат в страната им да бъдат излъчени 4 от емблематичните роли на Керем.
Пускат хаштагове с имената на сериалите и отбелязват италиански телевизионни канали.

# 197
  • София
Гери, говорят за "Брачен обет", а не за сватба. Това е форма на клетва за вярност и вечна обич, един вид искрено обещание да бъдат заедно.      

След Ханде и Керем и Мелис е харесала ферма.

В Туитър феновете ни припомнят тази закачка на Керем към Ханде, че много обича животните, а тя му отговори с едно зайче...

# 198
БлагаВест, уби ме 😂
Такава клетва само съм виждала по филмите 👀
Май съм старомодна, защото моите представи са годеж и брак 😂

Междувременно Тео и Керем ❤️

# 199
  • София
Гери, поразчупи се.      
Това е един вид годеж без да има показна, церемониална форма.  Понякога ситуацията го налага. Всичко по реда си.  Пък не се знае точно какво се случва.   За тази двойка отдавна се говореше, че се готвят за брак през септември, но не винаги всичко се нарежда, както го плануваме.  Живота ни поднася изненади.  

Нещо, което беше заснето, но не беше излъчено в СЧК!

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 18:53 от БлагаВест

# 200
  • София
Привет! Flowers Hibiscus

"Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай ума си върху настоящия момент."
 Буда

Grinning

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 19:34 от Dilemi

# 201
  • София
Керем в ролята на Али Смит от "Този град ще дойде след теб".  Много силен образ направи.

# 202
Добър вечер момичета!

# 203
  • София
Керем много вдигна летвата при избор на мъж. Фенките в Туитър вече го ползват, като еталон. Вижте на какви критерии трябва да отговарят бъдещите кандидат мъже.

Ханде Ерчел: "Винаги съм мечтала да се кача на самолета с човека, когото обичам, и да изчезна. Струва ми се много романтично."

https://twitter.com/thinkinsinkin/status/1574118492651290625

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 22:38 от БлагаВест

# 204
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 205
  • София
добро утро! Flowers Hibiscus Лек ден и спорна седмица ви желая! Grinning

Ханде на снимки Grinning

# 206
Добро утро и от мен 🌺

Тези резки промени в температурата отново не ми понесоха и настинах 🙄
Сезонът на чайовете е официално отворен.

Ханде също тази сутрин реши да каже добро утро. Днес продължават снимките за Ноктюрн, които са й изпратили и този красив букет:

Керем вече е на линия 😁

Желая Ви хубав ден и хубава седмица 😀

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 10:00 от Анонимен

# 207
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Идвах с новото стори на Керем. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ден 2, снимките продължават. Flowers Hibiscus

https://twitter.com/allaboutercel/status/1574255914609430528

https://twitter.com/allaboutercel/status/1574160961870745600

Първият епизод на сериала в Южна Африка е бил гледан в 3 милиона домове.

Хубава седмица ви желая! Nature Sunny

# 208
Керем си е Керем 😂😭

# 209
Седмичната класация от Socipol и IMDb. Отново заемат челни места, а са без проекти от година. Trophy

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

🧿 🧿 🧿

"Сериалите В очакване на слънцето, Въпрос на чест, Сърцето на града и Великолепен тандем, с участието на италианските фенове на Керем Бюрсин, успяха да останат в дневния ред с часове с хаштага #kerembürsindiziitaly , за да бъдат излъчени в тяхната страна."

Общи условия

Активация на акаунт