💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ново

Лека нощ! Nature Sparkler

# 301
На къде ли пътува Ханде?

# 302

Марги, чудесни гифчета. Благодаря! Heart Exl Цитирам те да ги има и на тази страница. Страхотно клипче зад кадър. 🥰

Слънце, нещо ми е познат този фотограф? 🤔
Хоп, спомени от рекламата на БМВ

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 303

Emre bey - гримьорът на звездите Flowers Blossom

Керем и Ханде ползват едни и същи хора като екип.
Сучайност ли е....не мисля Grinning

Колажи и анализи не зъкасняха и този път. Grinning

# 304
Добро утро момичета .
Събуждам ви с новите снимки на Ханде от новата й фото сесия за Marie claire.
Какво събуждане само нали.

# 305
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Започваме месеца страхотно,

Ханде е невероятна Gift Heart

# 306
От стори на Ханде

# 307
Добро утро 🙃

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 09:42 от Margarita N.

# 308

Здравейте скъпоценни момичета, пожелавам ви слънчева и усмихната събота Flowers Hibiscus

Не съм специалист, но ще се опитам да преведа интервюто на Ханде за Marie Claire.
Не намерих линк към броя за октомври 2022, затова използвам един превод на английски, който се разпространява в Twitter.

HANDE ERÇEL X MARIE CLAIRE

Откъде идва твоята страст и страст към рисуването?
-От детството си много се интересувам от рисуване. Рисуването за мен е най-добрият начин да изразя себе си и да изразя чувствата си. Докато рисувам, забравям себе си, времето и мястото, където съм.

Ще видим ли скоро изложба на Hande Erçel?
- Това е тема, която възнамерявам и работя по нея отдавна. Скоро мога да дам добри новини.

Коя е най-доброта ви работа и представяне във вашата актьорска кариера? Кой герой ви хареса най-много?
- Обичам всички роли, наслаждавах в работата си върху всички. Но може би защото съвпадна с периода на пандемията или може би защото много приличам на себе си в тази роля, но всеки път, когато играех Еда в телевизионния сериал Sen Cal Kapımı, бях доволна от себе си

пс. Ще редактирам поста до края на интервюто. Или ако някой редува ще пусна всяка снимка отделно.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 10:06 от DeniAra

# 309
Дени, Благодаря ти Hug

Gift Heart Семейна подкрепа Wink

# 310

Бихте ли изиграли отрицателна роля? Каква роля и герой би ви харесал?
Мога да изиграя всяка роля, чийто сценарий ми харесва и работи за душата ми. Нямам много ограничения в тази посока. Просто историята наистина трябва да допадне на душата ми. Много ще се радвам, ако от мен се роди отрицателен персонаж. Обичам истории за антигерои.

Какви проекти, свързани с телевизията, ви предстоят?

Има красиви проекти, които ще се случват в Дисни. Изненада! Но може да бъде по телевизията по всяко време. Много ми липсва на екрана и снимачната площадка.

С какво най-много се гордеете в себе си?
Обикновено не искам да отговарям много на този въпрос, защото не мисля, че правилно да говоря за себе си с гордост. Мога само да кажа - благодаря на себе си, че намерих сили да премина през много трудни моменти.

# 311
2019                     2020                     2022

Gift Heart

Sparkling Heart

# 312
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Дени Flowers Hibiscus, ако мога да помогна с превод, само дай знак. Hands Plus1 Но пък е кеф да ти се превежда. Satisfied

От мен нещо кратичко.

Любима храна?
Морска храна

Твоята книга преди лягане?
Силата на настоящето от Екхарт Толе

https://m.helikon.bg/110152-%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE.html

Повдигаща духа песен?
You Could Be More as You Are от Saâda Bonaire

Скрит текст:
Видях те да се биеш и обичаш мъже
Възхищавах се на твоята страст и сила
Ти ми каза, че трябва да правя повече и от същото
Но не посмях, защото не вярвах в себе си

Можеш да бъдеш повече такъв, какъвто си, не виждаш ли?
Можеш да си всичко, можеш да си свободен

Споделяхме едно таванско помещение и любовници
Бяхме толкова близки и всичко беше истина
Но изведнъж се изплаши от мен
Никога не си мислил, че ще играя тази игра толкова добре

Видях те две години по-късно в Хамбург
Едва не припаднах, сърцето ми учести
Ти и едно момиче заедно като едно
Това наистина ме накара да се почувствам толкова щастливa отвътре

Комедия или драма?
И двете

Коя дума използваш най-често?
Преувеличение “Abart”

Кой беше последния човек на когото писа?
Гамзе

Най-добрият съвет, който си получавала?
Усмихвай се

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 10:53 от midnight__sun

# 313

Първо, нека поговорим за съвместната ни снимка за корицата в Будапеща. Как мина? Върна ли се оттам със спомени?
Будапеща беше очарователна. Въпреки че не отделих много време, бях много впечатлена. Има мистериозен въздух, който мирише на история навсякъде. Искам да се върна възможно най-скоро и да прекарам повече време и да разгледам града.

Да започнем, като се върнем малко назад... Например, за какво най-много мечтаехте като дете? И какви са вашите мечти сега, колко от тях осъществихте?
Имах свободно детство, играейки игри по улиците с часове. Винаги казвам, че мечтите, които имах като дете, бяха ярки и чисти емоции, които ме доведоха до мястото, където съм днес. Но с възрастта мечтите се променят с опита. Затова си правя нови планове, мечти и гледам на това, сякаш все още не са се сбъднали.

Имате ли някого, когото приемате за модел за подражание? Както в нормалния си живот, така и по отношение на актьорството и кариерата...
Моят най-голям модел за подражание е майка ми. Във всеки етап от живота си, във всяка ситуация, която ми се случва, вземам за пример нейната изправена стойка, свободния си дух и енергията, която тя никога не губеше.

Обединихте сили с утвърдена марка като Atasay. Как се разви този проект?

За нас, жените, аксесоарите винаги са нещо повече от просто бижу. Честно казано, една обеца със своите цветове и блясък има силата да промени цялата ни енергия през този ден. Поради тази причина моите бижута са незаменими за мен, за да създам силен стил. Пътищата ни с Atasay се пресичаха много слабо преди да бъда лице на марката. Atasay, която включва дизайни, подходящи за всеки стил, с разнообразие от продукти, които пасват на всеки момент от деня, от деня до вечерта, беше сред марките, които обичах и следвах в създаването на стил.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 10:43 от DeniAra

# 314
Дилеми, любопитна съм дали ти харесва фотосесията?

Trophy

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:18 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт