💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 586
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

HANDE ERÇEL X MARIE CLAIRE

Радвате ли се, че сте популярни? Някога искало ли ви се е да живеете по-обикновен живот?
Вече живея обикновен живот. Ежедневието ми е много нормално и спокойно. Разбира се, ограниченията, наложени от популярността, ми пречат да правя някои неща от време на време, но всичко има полза. Това е резултат от моята работа.

Вие сте най-следваната известна жена в Турция. Имате 29 милиона последователи. Какво мислите за социалните медии и тази суперсила?
Както винаги казвам, социалните медии са инструмент за мен. Мост, чрез който мога да общувам и да бъда информирана. Това също е огромна отговорност и често неконтролирана сила. Има възможност да използваме тази сила за добри цели. Някои ги използват само за обидни и омразни коментари. И в този момент не намирам социалните медии за здравословни.
Социалните медии превърнаха всички в хора, които имат право да коментират, които могат да вземат  телефона си и без разрешение да пратят на някого съобщение и дори да не се притесняват от това... Не остана граници и уважение. Надявам се хората да възвърнат човешките си ценности възможно най-скоро.

Каква Ханде виждате, когато се погледнете в огледалото? Какво означава красотата за вас?

Когато се чувствам добре, когато съм щастлива, се чувствам красива. Красотата за мен е повече от физически стандарти. Тя обхваща и душата, и сърцето на човека.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:04 от DeniAra

# 316
Добро утро от Керем, някъде на път.

https://www.instagram.com/p/CjKZN8egJeC/

https://twitter.com/Diliana_G/status/1576114124605378560

Уморена съм и аз като Марги от себе си, честно ви казвам. Satisfied

# 317
  • София
Привет мили момичета!
Какво по-красиво събуждане в събота сутрин от това прекрасно момиче наречено Ханде!  Отново и отново тя надминава себе си. Невероятна сесия за Marie Claire. Такава палитра от цветни и черно-бели снимки. Коя от коя по-красиви. Недостижима е в момента Бамби в рекламата. Мога да кажа, че дори е от световна класа.  Толкова красота, лъхаща на чистота и изящество. Много я обичам. От сърце й желая да бъде много щастлива...

А тези нейни крака... Колко ли мъже точат лиги да ги притежават?

Прекрасни черно-бели снимки. Едни от любимите ми.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:35 от БлагаВест

# 318

HANDE ERÇEL X MARIE CLAIRE

Какво мислите за любовта? Как мислите, че понятия като любов и романтика се изразяват в 21-ви век?
Понякога си мисля, че любовта е отживелица понякога виждам двойка да пише любовна история заедно и вярванията ми се променят. Дори мисълта за тази концепция кара хората да се усмихват. Просто е тъжно да търсим повече от нея в хората на нашето време.

Какви са вашите очаквания от една връзка?

Иска ми се да нямам връзка, която създава очаквания, защото смятам, че наличието на очаквания прави хората нещастни. Когато вече сте във връзка, трябва да се оставите на течението един на друг. Никога не знаете какво ще ви донесе животът.

Тази серия отговори ме натъжи, защото си мисля, че са директно насочени към една съвсем определена връзка.
За мен тези думи означават, че между Керем и Ханде няма нищо повече от взаимно уважение и дори приятелството им е пресилено. Може би на феновете ни се иска да има развитие и някакво ясно доказателство, че са заедно като влюбена двойка, но определено не е така. Какво точно се е случило в началото на годината, кой е кривнал от пътя, кой се е уморил от всичко нямам представа, но усещанията ми са категорични - двамата спазват дистанция, отдадени са на работата си и може би са си дали период на почивка един от друг, за да разберат дали чувствата им са истински. В момента, в който осъзнаят, че има любов, вярност и отдаденост един към друг, ще се появят заедно. В противен случай всичко ще остане само красив или тъжен (зависи от гледната точка) спомен за всички.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:40 от DeniAra

# 319
Добро утро и от Керем

# 320
Някой май лети за Париж Wink

Скоро може да имаме още една фотосесия .... Wink

Никак няма да ние зле

# 321
Миси, Керем тъкмо го последва.

Николас е в Париж за седмицата на модата. Така че, най-вероятно след 2 години харесване, коментиране, охкане и ахкане се добра до Керем. Satisfied Ханде още не я е хванал, но сигурно в скоро време ще му падне пред обектива. Снимал е доста известни личности и е упорит. Не може да не му се признае. И той доволен и ние. Satisfied

Дени, сега ти прочетох редакцията на поста. Така мисля и аз за положението.
В приятелството след любов не вярвам. По-скоро думите на Керем от интервюто в деня на сватбата ме подразниха, но като типичен водолей, успявам да намеря и забавното в ситуацията.

Като съм тръгнала да пиша и онази прегръдка с "брат" Джем Йълмаз също ми се видя излишна и превзета, но нека всички са щастливи. Animal Monkey Face

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:47 от midnight__sun

# 322
Явно и двамата и Ханде и Керем са решили да ни зарадват с нови фотосесии .

# 323
Слънце, явно се очертава още една изненада, което е добре дошло за нас  Wink Октомври ще е страхотен Sunglasses

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
Здравейте Animal Bee

Прекрасни са новите снимки! Heart Exl Дени, много ти благодаря за превода на интервюто. Kissing Heart

Какво търсиш в този живот?
„Да бъда щастлива и да оставя следа в света“ Two Hearts

Съгласна съм, че отговорите й по темата за любовта звучат някак тъжно. Сякаш се е уморила да я търси в хората...

# 325
Миси, чакаме изненади този месец. Очертава се да са активни.

Дени, благодаря ти, че преведе интервюто. Flowers Hibiscus
За теб! Flowers Bouquet

"Забавно момче"

# 326
Не знам дали знаете, но епизодите и папките на  "Почукай на врата ми" в ok.ru са блокирани или направо изтрити. Освен това моят интернет доставчик е блокирал достъпа до vk.com и там също не мога да гледам нищо. Мисля, че имаше нещо в mega или нещо подобно беше, където можеше да се тегли, но не го откривам.
Така че моля за помощ....ако има друго място, група, сайт или каквото и да е да ми пусне някой линк.

# 327
Сега погледнах, липсват епизодите в ok.ru. Най-вероятно заради излъчването по БТВ Лейди.

Едит: Марги, права си и този са блокирали. В сайта на askum-bg също не тръгват. А Нуши препраща към много реклами и съмнителни сайтове, но и там не става.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 12:55 от midnight__sun

# 328
Слънце, блокирани са и в първия сайт, този втория на Нуши го избягвам и не ми се проверява... Точно заради излъчването по тв се случва...
Видях в Контакта си стоят,но Дени няма достъп...

Дени, благодаря за превода на интервюто. 🌹

# 329
Здравейте, момичета 🌺🌺🌺
Пожелавам Ви прекрасна събота 😘
На мен главата ми ще експлодира от толкова много съдържание за Ханде и Керем 😂😂😂 Не знам дори откъде да започна, но знам, че имам да кажа доста неща. 😊😂

Обожавам лъчезарната Ханде от кадрите на Дисни. Тя носи много специален заряд и успява да озари пространството около себе си. Пожелавам на Ханде усмивката никога да не слиза от нейното лице.

Ханде е божествена в новото издание на Marie Claire. Снимките спират дъха ❤️.
Слагам моите три любими 💜:

Дени, тук е моментът да ти благодаря за превода на интервюто. ❤️

Днес се събудих в добро настроение и в мен се зароди много позитивно усещане за това, което ще видим в бъдеще 😎
В това интервю аз чух една порастнала, помъдряла и интелигентна Ханде. Както винаги се изразява като специалната личност, която е. Без да съм имала опита на Ханде, аз също мога да кажа, че концепцията за любовта не е това, което беше по времето на моите родители. В наши дни говорим за жената като професионалист, за кариера, за личностно израстване, за опознаване на света и.т.н. Животът е твърде динамичен и за съжаление любовта не е достатъчна. Партньорите трябва да координират мечтите и целите си. Отговорът на Ханде беше по-скоро зрял и реалистичен, а не меланхоличен. Честно казано лично аз мисля, че двамата с Керем точно в този момент се борят с отстраняване на този камък от каруцата и искрено им пожелавам да успеят. За съжаление розовият период приключи и сблъсъкът с реалността не беше и не е лесен. Двамата направиха грешки, минаха през болка, но може би точно този опит беше необходим, за да се върнат по-силни и дай Боже защо не да имат една по-силна и зряла връзка. Също така ще добавя, че интервюто на Ханде в Elle, което се появи в навечерието на тяхната раздяла, беше с много по-голям негативен заряд от днешното. Сега ядът е останал настрани и на негово място е дошло разумното осмисляне на ситуацията. 💗

Заедно с нея се появява и Керем 😀. Уж всеки е продължил напред, но тайно гледа през вратата какво се случва 🤣

Не мога да не се сетя за този паралел.
Първата снимка е кадър от видео, което Ханде беше направила на Керем. Очилата му пак небрежно паднаха върху неговото лице, както днес. Случайност 🙃

Керем и Николас са двамата най-големи фенове на Ханде 😀 Взривоопасна комбинация 😂 Няма лошо... Ще дойдат още красиви снимки. 💕

Общи условия

Активация на акаунт