💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 590
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Дени благодаря ти за превода.
От стори на Ханде.

# 331
  • София
Дени много благодаря за превода на интервюто с Ханде.    

Гери, моето мнение по въпроса за връзката Ханде-Керем изцяло се препокрива с твоето. Ханде и преди е давала уклончиви отговори за любовта. Когато с Бурджу излизаха от един ресторант, през ноември миналата година и я попитаха, какво очаква от Керем, дали очаква предложение, тя категорично каза, че не очаква нищо. Ханде   каза, защо не, ако е рекъл Бог ще се случи. Така че не виждам нищо различно и смущаващо в нейното мнение сега.
На мен ми направи много силно впечатление ето този отговор:

Цитат
Какви са вашите очаквания от една връзка?
Иска ми се да нямам връзка, която да създава очаквания, защото смятам, че наличието на очаквания прави хората нещастни. Когато вече сте във връзка, трябва да се оставите на течението един на друг. Никога не знаете какво ще ви донесе животът.[/size]
Много разумен отговор. Ханде е много мъдра за годините си.  Виждаме, че каквито и планове да си прави  човек, понякога се случват неочаквани обрати. Ханде беше пред брак с Мурат Далкълъч, но се появи Керем и брак няма! Пламна тяхната магическа любов, бяха на гребена на щастието си, но неизвестни обстоятелства промениха плановете им. Сега двамата отново се опитват да продължат любовта си, сигурно са си правили вече други планове (поне така се шушука зад кулисите), но ето че се появи тази неочаквана ситуация с Мави. В момента не вярвам да им е до показност и пищни тържества. Отново съдбата си играе с тях. И аз като Слънчицето не вярвам, че след една силна любов двама души могат да останат само приятели. Няма как това да се случи. Ако те продължават да се търсят, ако двамата имат нужда един от друг, то това не е обикновено "приятелство". Това е показател, че любовта не е изгаснала в сърцата им. В едно съм дълбоко убедена, Ханде и Керем са двете половинки на едно цяло. Двамата са родени един за друг. Друг е въпроса, какво е предвидила съдбата за тях. Затова Ханде е отговорила много точно и вярно: "Никога не знаете, какво ще ви донесе животът".
Много ми се иска живота да бъде милостив и да им донесе най-хубавото, от което двамата се нуждаят. А това е любов. Те са олицетворението на една красива любов. Виждаме, че дори родителите и близките им хора са до тях и ги подкрепят. Значи нищо не е приключило. Очаквайте неочакваното...

Разбира се, че всеки вижда различно и през своята си лична и житейска призма. Затова хората сме различни. Уважавам мнението на всеки. Но моето мнение не се е променило от първият миг, когато ги усетих, че двамата са влюбени. И до сега продължавам да си стоя на тази позиция. Те се обичат. Те не са спирали за миг да се обичат. И вярвам в добрият край. Въпреки препятствията, през които се налага да преминат.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:26 от БлагаВест

# 332

Не мога да не се сетя за този паралел.
Първата снимка е кадър от видео, което Ханде беше направила на Керем. Очилата му пак небрежно паднаха върху неговото лице, както днес. Случайност 🙃

Снимките от цитата като гифче Heart Eyes

Не вярвам в случайностите, защото според мен не съществуват, но понякога желанията и мислите ни създават картини, които не съществуват. И аз като всички търся, следя и откривам невидима връзка между активностите на Керем и Ханде в социалните мрежи, за да се опитам да нарисувам картината на любовта им в главата си. Иска ми се да знам, че една любов не може да умре заради хорската завист, негативизъм и лошотия, за които говори Ханде. Самата тя казва „Вече живея обикновен живот. Ежедневието ми е много нормално и спокойно.” Все едно докато са били двойка с Керем живота им не е бил такъв какъвто е искала. Някак си усещам някакво сравнение между тогава и сега. Дали усещането е заради превода, заради това, че не чуваме тона и виждаме изражението при изговаряне на думите или действително "обикновения" живот "вече" е достижим за нея не знам. Обаче, динамиката на ежедневието в месеците на връзката им не била положителна за нея. Май той е този, който винаги е в "центъра на събитията", папараците го следват по петите и тя просто е трябвало да приеме без възражения тези факти. За един интровертен човек, просемейно ориентиран, творец, художник и т.н. да се озове на място където всички с нездраво любопидство бъркат в живота му е адски стресиращо и уморяващо. Ханде беше известна и харесвана и преди Керем, но след вратата и връзката им сякаш попада в друг свят. И този свят не й е харесал, не е нейния и не иска да бъде в него. Тя разбира се с пълно право иска да има независим от медии, фенове, папараци живот и може би е успявала да го опази преди вратата. След това обаче става почти невъзможно да се скрие......

Оф, няма да продължавам, защото става безкрайно. Надявам се двамата да са щастливи и каквото е в сърцата им това да е в живота им.

Много ми се иска живота да бъде милостив и да им донесе най-хубавото, от което двамата се нуждаят. А това е любов. Те са олицетворението на една красива любов. Виждаме, че дори родителите и близките им хора са до тях и ги подкрепят. Значи нищо не е приключило. Очаквайте неочакваното...

БлагаВест, и аз искам, много искам живота, съдбата, Бог и всички да са милостиви към Ханде и Керем. Двамата заедно да видят общия си път напред и заедно да тръгнат по него с любов, надежда и вяра, че най-доброто за тях предстои. За съжаление моето желание е едно, а техните животи друго. Дано както казваш "нищо не е приключило" и защо да не очакваме влюбени младоженци и деца Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:38 от DeniAra

# 333
Линде, да си призная, чаках те с оптимистичен пост. Flowers Hibiscus

Дени, не знам колко е бил известен Керем преди сериала. Предполагам, че е имал своя аудитория, но големия успех за него идва със сериала. Да, Серкан за някои е обикновена роля, неразкриваща изцяло потенциала на Керем, както би направила една драма например, но той си го обичаше и живя повече от година и половина с този персонаж. Мисля, че и двамата бяха поравно в "центъра на събитията". Но Керем се радваше повече на вниманието, харесваше му. И Ханде си изглеждаше щастлива от успеха, но тя си е по-свита по принцип. Даже мисля, че Ханде беше по-интересна за всички с приключването на връзката си с Мурат, след това, дали ще се пренесе сериалната любов в реала, та минем през Мурат 2. Още си спомням снимките на 12 епизод пред кафенето и как папараците крещяха името на Ханде и Керем застана отпред пред нея, за да я скрие от камерите.
Сериалите по принцип се гледат от дами. Коментарите, туитовете, харесванията идват от жени и е нормално да припадат по главния герой.
Не знам кой е спечелил повече. За мен си беше като симбиоза.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:53 от midnight__sun

# 334
Flowers Herb Благодаря, момичета! Незаменими сте! Revolving Hearts
По всяко време на денонощието, влизам в темата и съм си у дома...
Още се наслъждавам на прекрасното есенно море, но неспирате да ме радвате и зареждате с позитивизъм... Как да Ви благодаря още, ами с това

Преводите, снимките, информацията за Ханде и Керем и Вашите позиции са напълно човешки, разбираеми и много позитивни. Какво е отредила съдбата ? - Времето ще покаже...Revolving Hearts
Хубавото е, че и двамата са слънчовци ...
Тази красота трябва само да се глада ...

Актуалните снимки са от Вас!

# 335
Никога не съм възприемала Ханде и Керем като хора, които обичат медийното внимание. Напротив. И двамата имат обикновени човешки занимания и интереси. За съжаление медийната машина, интересите на мениджърите и фанатизма бяха срещу тях. Няма да спра да повтарям, че за мен една от причините за раздялата са именно тези влияния. 🙃

И все пак любовта е борба, а не розов облак, на който стоиш през цялото време.
Ние феновете мислехме, че ХанКер няма да паднат от този облак, но те са хора като нас и преминават през препятствия.

Тези препятствия обаче учат и ги правят по-внимателни и по-разумни. И ако я има искрата, както все още се вижда от активността на двамата, не виждам защо да се изпада в унило настроение. 😘

# 336
не знам колко е бил известен Керем преди сериала.

Въпросът не е само до известност на някой от двамата, защото в кариерите им има успехи преди общата работа.
Въпросът е, че двамата явно са различни характери и докато той иска да е център на внимание, тя може би се опитва да минава незабелязано от камери, папараци и т.н. Някак си Ханде подхожда с повече финес, по-деликатно към публичността. Докато той сякаш винаги е там където ще го забележат или сам си пуска видеа и лайфове от разни места. Просто различни енергии, подход и стил. А всички знаем, че по-екстроверните хора сякаш повече се набиват в очи. Шумът около тях е повече и по-концентриран. Затова написах, че за Ханде този начин на изяви е стресиращ. Разбирам характера на Керем и много му се радвам, но разбирам и Ханде.

Както и да е, връщам се на сериала с един момент, който много харесвам Grinning

"За малко, само за малко, тази жена ме спаси от обичайното окаяно състояние. Тя ми напомни какъв мъж съм, или по-скоро човек. Че имам и черти на характера, които могат да живеят. Тя научи, че животът може да не е толкова безсмислен, колкото изглежда. Щом се отървах от оковите, пак се върнах в предишното състояние. Току-що осъзнах колко много имам нужда от нея."
"Мадоната с коженото палто" от Сабахатин Али

https://avianabg.com/en/node/109
https://cineboom.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82%D … 1%85%D0%B0%D1%82/

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 16:19 от DeniAra

# 337
не знам колко е бил известен Керем преди сериала.

Въпросът не е само до известност на някой от двамата, защото в кариерите им има успехи преди общата работа.
Въпросът е, че двамата явно са различни характери и докато той иска да е център на внимание, тя може би се опитва да минава незабелязано от камери, папараци и т.н. Някак си Ханде подхожда с повече финес, по-деликатно към публичността. Докато той сякаш винаги е там където ще го забележат или сам си пуска видеа и лайфове от разни места. Просто различни енергии, подход и стил. А всички знаем, че по-екстроверните хора сякаш повече се набиват в очи. Шумът около тях е повече и по-концентриран. Затова написах, че за Ханде този начин на изяви е стресиращ. Разбирам характера на Керем и много му се радвам, но разбирам и Ханде.
Средата, в която са израснали за мен е основния фактор. Керем е пътувал много, с широк мироглед. По-лесно завързва приятелства, по-комуникативен е. Разбира се, че има и минуси като това, че трудно се завързват дълги и стабилни приятелства, докато се интегрираш и трябва да се местиш. Стресиращо си е като цяло.
Ханде пък расте в Турция, а в някои части от страната още си живеят с остарелите разбирания. Баща й го е било страх навремето, да ги пусне със сестра й сами да излязат от квартала.
Различни характери, така е. Не ме е дразнило, че Керем примерно по-шумно е изразявал емоцията и радостта от успехите. Напротив, на всичко съм се радвала чистосърдечно.

Да вляза и аз в оптимистичен режим.

Може и да се получи, може и да не се получи, може и да приключи, но може и да няма край!

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 20:00 от midnight__sun

# 338
Абсолютно! Двамата имат различни характери, но заради това се допълват: Керем е непорасналото дете, което обикаля да говори с всички хора от квартала. Ханде го уравновесява с деликатния си характер. Ханде е по-прагматична и разумна, но пък за сметка на това Керем е романтична душа и на моменти доста емоционален. И все пак основни неща като емпатията, трудолюбието, любовта към семейството, грижата за природата и животните, желанието да направят света едно по-добро място и непрестанно да го опознават са общи и тези общи черти поддържат и до ден днешен вярата в ХанКер жива. ❤️

За мен е важно те да останат себе си, да слушат сърцето си и да не се подават на външни влияния, защото змиите около тях са много, но това е друга тема на разговор 😁😍

# 339
  • София
Много интересна тема заформихме днес. И се радвам, че я дискутираме.
Да Дени, много добре си разгадала характера на Ханде. Тя наистина не обича да я интервюират много често. Винаги, когато започват да я питат за личният й живот тя се притеснява и не се разкрива напълно. Това си е запазената, само за нея, лична територия. Много е привързана към семейството си. Определено е домашарка. Не сме я виждали да ходи по ресторанти и молове, за да търси медийни изяви. Виждаме как се държат други известни двойки. То не спират да преплитат ръце и да се гледат влюбено, нищо че връзката им току що е започнала. Това Ханде никога не е обичала да го прави. Тя иска да си изживява любовта без много шум.  Керем е по-отворен човек. Може би от значение е и средата, в която е израстнал. В други общества, други обичаи. Знаем и за затвореното турско общество, за техният псевдоморал.  За съжаление двамата са известни личности, а папараците от това се изхранват. Като прибавим тук и огромната фенска маса, която толкова силно ги заобича, че стигна до там да преминава границите на интереса към техният живот, това вече наистина сигурно много е натежало. Дойде им в повече и на двамата. Всекидневно да ги питат дали са гаджета, да ги причакват, да се следи всяко тяхно действие и движение. Наистина е стресиращо. Славата ги заля изведнъж толкова неочаквано за тях. Започнаха да пускат фейк новини и за двамата. Непрекъснато ги свързваха с някой или някоя. Това разбира се е тенденциозен ход на журналистите, за да ги принудят да си признаят, че са двойка. Но това в един момент започва да влияе на връзката им. Колкото и да вярваш на партньора си, започваш да се притесняваш дали пък няма доза истина в тези приказки. Някои злонамерени  "пишман"  приятели пък, много умело се опитаха да се възползват от тяхната популярност и да станат и те известни. Папараците само това чакаха и отново ги налазиха. Наистина, в един момент, те се изчерпаха и умориха от цялото това медийно внимание.
Трябва им спокойствие и уединение.  Ето, дори в интервюто си Ханде го споменава.
Цитат
Радвате ли се, че сте популярни? Някога искало ли ви се е да живеете по-обикновен живот?
Вече живея обикновен живот. Ежедневието ми е много нормално и спокойно. Разбира се, ограниченията, наложени от популярността, ми пречат да правя някои неща от време на време, но всичко има полза. Това е резултат от моята работа.
Точно от това имат нужда двамата. Да си живеят живота, както повечето обикновени хора, без непрекъснато някой да ги следи и наблюдава, все едно се намират в  "Биг Брадър" .

Да не говорим, че винаги има и злонамерени и завистливи фенове. Които не долюбват единият от двамата. Особено активни са тези фенки, които са влюбени  "виртуално"  в Керем и с невероятна ревност бранят неистово Керем от тази връзка с Ханде. Дори за тях тя е  "токсична" . Необяснимо защо. Не познават въобще, какъв човек е Ханде, но дават квалификации. Все едно им е отнела тяхното гадже. Не случайно Керем често минава на детоксикация в социалните мрежи.  В интервюто си Ханде споменава и за такива хора.
Цитат
Вие сте най-следваната известна жена в Турция. Имате 29 милиона последователи. Какво мислите за социалните медии и тази суперсила?
Както винаги казвам, социалните медии са инструмент за мен. Мост, чрез който мога да общувам и да бъда информирана. Това също е огромна отговорност и често неконтролирана сила. Има възможност да използваме тази сила за добри цели. Някои ги използват само за обидни и омразни коментари. И в този момент не намирам социалните медии за здравословни.
Социалните медии превърнаха всички в хора, които имат право да коментират, които могат да вземат  телефона си и без разрешение да пратят на някого съобщение и дори да не се притесняват от това... Не остана граници и уважение. Надявам се хората да възвърнат човешките си ценности възможно най-скоро.
Ханде не е човек, който да се самозабрави. Тя е едно много земно и реално момиче. Знае си цената, без да лети в облаците. Затова я обичам. При тази световна слава, тя е стъпила здраво на земята. Мисли за нещата реално. Възпитана е да цени хората. Както тя се изразява, че красотата не е само външна, а и вътрешна. А Ханде притежава и двете. Керем отдавна го е разбрал и затова винаги казва за нея, че тя е невероятен човек.
Цитат
Каква Ханде виждате, когато се погледнете в огледалото? Какво означава красотата за вас?
Когато се чувствам добре, когато съм щастлива, се чувствам красива. Красотата за мен е повече от физически стандарти. Тя обхваща и душата, и сърцето на човека.
Сега двамата се опитват да живеят именно по този начин. Както го правят обикновените хора. Без много шум и показни изяви.  Е, от време на време, благодарение на техните близки и приятели, успяваме да видим, че те не са прекъснали връзката си. Добре, че Нилайко ни пусна едни снимки от фитнеса, та да разберем, че спортуват заедно в един и същи фитнес. Мелис скоро на въпрос на фен в инстаграм, дали харесва Ханде, тя директно отговори, че Ханде е чудесен човек и тя много я харесва. Какво повече от това? Родителите на Керем не спират да следват Ханде в инстаграм. Керем преди един месец лично потвърди, че приятелството им продължава. Това са много сериозни доказателства, че двамата все още са заедно. Пък макар и да не ни го демонстрират. А ние ще си чакаме търпеливо, да дойде момента, когато те ще решат отново да ни се покажат.

Нека сега да им се радваме на успехите в работата.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 17:28 от БлагаВест

# 340
Стори на Ханде

# 341

Красив колаж и чудесна обърната илюстрация на днешната тема Heart
Ханде в ресторант, където се предполагат бурни изживявания, а Керем в библиотека, където човек остава сам със себе си и книга в ръка.

Искам, надявам се, пожелавам някъде напред във времето да прочетем коментари подобни на тези от снимката.

БлагаВест, "фенки, които са влюбени  "виртуално"" тези са ми много интересни и леко смешни. Не разбирам как е възможно някой да е влюбен в човек на другия край на света, който нито някога ще види, още по-малко ще познава, говори и т.н. И не става дума само за Керем, защото всички турски артисти имат по една фенска маса яростно фанатизирани фенове. Тези фенове създават "токсичната" атмосфера около имената, които уж са им любимци. Като фен на Акинозу и Шахин ми е много добре извесно за различните фен лагери на звездите. Ами някои са си направо за лудницата. И само да ви кажа (напиша), че щом при AKRU има надежда някъде напред във времето, за HanKer  е 100% Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря на всички за чудесния съботен ден и хубавото време прекарано в темата Flowers Hibiscus

Лошото е, че заради изтритите епизоди на вратата, тази вечер ще трябва да гледам без превод или да търся нещо друго което да грабне вниманието ми, ама нейсе, ще измисля нещо Grinning

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 18:21 от DeniAra

# 342
Фокс отново се сети за нас Wink
"Има факт, наречен сладост на семейство Болат."

Gift Heart

# 343

Малко да противореча..
Не виждам никакво съвпадение,а просто навик и закачка от  Керем!

# 344
Здравей те, мили момичета! Дени, епизодите на сериала ги има на заглавната страница в темата на Керем, вървят си - проверих!

Общи условия

Активация на акаунт