💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
To be or not to be... Да перифразирам Шекспир... Ще бъде или няма да бъде - връзка между Ханде и Керем отново.. Навремето една моя приятелка беше в болница за задържане на бебче за пореден път... И тогава попитала доктора дали този път ще успее или не.. И той й казал - "Слушай, момиче... Ако е писано да бъде и това дете да се задържи, това дете ще успее, въпреки всичко... Както и, ако е писано това да не се случи, ние каквото и да направим  по силите си, напълно възможно е това дете да не оцелее... "За радост, моята приятелка успя, детето също успя да се задържи за нея... Въпреки предишните неудачи...  С течение на времето все повече и повече се убеждавам в тази истина, казана от доктора... Че ако е писано нешо да се случи, то ще стане, въпреки всичко... Малко философски звучи, но наистина няма нужда да се пренасилват нещата... Ако им е писано да бъдат заедно Ханде и Керем, то ще бъдат... Рано или късно.. Ако ли не - всеки по пътя си... Което може и да е за добро, всъщност... И за двамата...

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 21:18 от mury9

# 346
Здравейте Animal Bee

Феновете в туитър

Интересна дискусия сте заформили днес. Беше ми приятно да ви прочета , но не бих казала, че откривам своето мнение сред вашите. Не мога да бъда толкова категорична кой с какъв характер е. Да, ние ги опознахме до някаква степен , но това е само малка част от тях, тази част, която те са позволили да видим. По какво си приличат и по какво се различават само те си знаят. Много добре го е казала Ханде, че не трябва да се започва връзка с някакви очаквания , защото водят до разочарования. Ние така започнахме...с големи очаквания.
mury9, абсолютно съм съгласна с теб. Всяко зло за добро.

Цитат , който ми попадна онзи ден по темата за различията в характера.
Преди мислех, че сродните души са двама души, които си приличат , че трябва да търся някой като мен. Вече не вярвам в сродните души и не търся нищо. Но, ако вярвах в тях, бих вярвал , че сродната душа е човек , който има всичко това, което на теб ти липсва и се нуждае от всичко, което ти имаш. Не някой , който прилича на теб.

# 347
  • София
Цял ден гледам фотосесията на Ханде и не мога да откъсна очите си. Мога да я определя само с една дума:
 Великолепна!
Наистина всяка следваща изява на Ханде е едно ниво нагоре. Все по-красива и все по-недостижима.

Не знам, как се забравя такава жена? Дали въобще може да се забрави? И която и да дойде след нея, Ханде сигурно оставя трайни следи след себе си.

# 348
  • София
Привет, прекрасни слънчеви момичета! Flowers Hibiscus

Не мога да пропусна днешния ден, по-точно днешната дата! Не пиша редовно, понякога даже не успявам да прочета всичко написано и споделено редовно, чувствам се виновна, че разчитам на всички вас да поддържате темата! С това чувство за вина се замислям, какво мога да направя за вас и по-точно за темата! Като знак на благодарност спрямо всички вас, които творите ежедневно в нея и в знак на признателност за вашата толерантност, разбиране, съпричастност спрямо мен и другити появяващи се спорадично в темата! Затова, моят малък принос е посрещането на всеки месец в годината с подходяща снимка и красиви стихове:

Октомври

Октомври е. И вече ставам златна.
В прегръдките на есента притихвам.
Танцува вятърът ми листопадно.
А слънчев лъч, случаен, ме усмихва...

И знам, че още, още имам време.
Студът? Ще го забравя до вратата.
От дните си – надежда ще си взема.
От нощите – ще взема тишината...

И пак ще бъда толкова различна.
И жълта, и оранжево-червена.
Светът е цветен, колкото обичане,
и всяка есен се оглежда в мене...

През слънчев лъч денят е чисто нов.
А вятърът? Танцува радостта.
Октомври се превръща във Любов!
Когато е целунат от Жена...

Автор: Мира Дойчинова – irini

Първият месец от есента..... Липсват ми невероятните дискусии около сериала, споделените размисли и страсти, очакването, гледането! Малко позакъснели среднощни размисли от мен в скрит текст:

Скрит текст:
2020 година: Случайно открих, че се очаква началото на нов турски сериал с участието на Ханде Ерчел, която харесах преди години в сериала „Любовта не разбира от думи“! Тя е втората турска актриса, която ме впечатлява като визия и игра, избор на сполучлив сценарий и екранен партньор, а играта ѝ ми носи наслада и удоволствие! Естествената ѝ красота, непринуденото ѝ поведение при срещи с журналисти, дълбоката тъга забулила големите ѝ красиви очи по времето, когато се бореше за живота на маѝка си я правят много чиста, земна и истинска за мен! Започнах ежедневно да следя темата посветена на актьора Керем Бюрсин, чийто сериал „В очакване на слънцето“ пробвах, но не успях да изгледам, но разбрах, че той ще бъде партньор на Ханде Ерчел в новия ѝ телевизионен проект. Намерих темата му почти замряла в началото на 2020 год., но за моя радост след само два-три поста за първите четири месеца на годината, през месец май  изведнъж се появяват анонси за сериала с името „Почукай на вратата ми“, първи срещи на актьорите, първи снимки и информация за четенето на сценария (тема 34, стр. 48)! Тайно се надявам, че съм на правилното място! Нямам особено голям опит с турските сериали, вероятно не съм изгледала повече от десетина, но любопитството ми по отношение на този сериал е огромно при наложения престой  у дома по 24 часа и изведнъж решавам да пробвам гледане директно онлайн! И попаднах един в буквалния и преносен смисъл на тази дума друг, омагьосан свят! Свят на невероятно очакване, вълнение, напрежение, емоции, споделеност ..... През първите седмици на излъчването на сериала удоволствието от новооткрития от мен свят и преживяване станаха толкова значими, че се престраших да започна да пиша в темата, отначало леко нерешително, плахо и несигурно, постепенно все по-редовно, уверено и детайлно! Започнах да пиша за всичко което ме впечатлява, вълнува, интригува! Позволих си задълбочени коментари и анализи за изграждането на образите на Еда Йълдъз, Серкан Болат и Селин Атакан, за да установя, че получените в темата лайкове ми носят повече удовлетворение от цитатите на научните ми трудове! Силата на хората, застанали зад една красива, романтична и магична любовна история се оказа огромна! Присъствието ми в темата сред вас ме накара в един такъв период от време, когато светът напълно се затвори, когато милиони се бореха и продължават да се борят с нечувана световна пандемия да осъзная, че нещо напълно непознато като преживяваве преди, сега ме прави истински усмихната, ведра, уверена, успешна! В този момент от живота ми, това беше мястотото за ежедневната ми доза разнообразие, развлечение, забавление и отмора! Виртуалното пространство в което във всеки един момент се срещаш и общуваш със сродни души! На всички вас благодаря!

2021 година! През изминалата 2020 год. изгубих свои близки, колеги и приятели! Тъгувам по тях и по нелепия начин, по който си отидоха! Негодувам срещу тези, които са причината за тази пандемия! Негодувам срещу тези, които нехаят за съществуването на вируса! Негодувам срещу неясното! Негодувам срещу безсилието!
С нетърпение очаквах времето за поставянето на първите две дози ваксина някъде в края на месец април! Това за мен беше и си остава най-отговорния и най-правилния начин, за да избегна заразяване с вируса и/или евентуалните усложнения от него! И единствения начин да възстановя поне отчасти първоначалния си начин на живот, работа и пътувания! В края на юни 2021 год. напуснах България за шест месеца и този факт, както и възобновяването на режима на работа ме извади от депресията, която се опитваше да ме погълне от началото на годината! Няма да ѝ се дам! По-силна съм от нея!
Оставаше ми все по-малко време за любимия сериал, за задълбочени коментари и анализи! Приключването на първи сезон, началото на втори и финала на сериала през месец септември (08 септември 2021 год.) минаха някак неусетно покрай мен, покрай ежедневните ми ангажименти! Но пък независимо от затруднените условия за пътуване (маски, дезифектанти, дистанции, правилен избор на места за настаняване, избягване на места с натрупване на много хора като музеи на закрито, изложби, концерти, кино....) вече не изпадах в тъжни настроения! Опитвах се да влизам в темата всеки ден или поне веднъж на няколко дни, ако не за да отчета присъствие, поне да прочета внимателно написаното от вас! Щастлива съм, че всички вие, момичетата пишещи в темата бяхте и сте все така изключително толерантни и разбиращи! Чувствам ви все по-близки, научавам от постовете ви все повече за вас, за живота ви, за близките ви, за чувствата ви! Приемам ви като сродни души, като мои виртуални приятели! И съм ви безкрайно благодарна!

2022 година! Красивата приказва приключи! Истерията около личния живот на актьорите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин за кратко измести напълно темата за сериала! Последваха участия и на двамата актьори в красиви и изпълнени с цвят, красота и динамика реклами, пътувания в чужбина, участия в различни мероприятия, .....  и аз разсъждавайки по темата за сериала случайно откривам, че всички нас ни свързва и нещо друго, а то се нарича „спасение“! Всички ние бяхме „спасени“ благодарение на усещанията, които ни носеше този сериал, от любовта на главните герои, малките детайли, оригиналните хрумвания, уникалните реплики, задълбочените диалози, красивите романтични сцени, разтърсващата музика, интригуващите паралели, символиката и легендите, които направиха сериала оригинален, съдържателен, проникновен и неповторим! Емблематични остават за всички нас някои предмети и моменти от сериала като: белезниците със сърчица на тях, намерени в поканата за годежа на Селин и Ферит, които свързаха нашите главни герои завинаги; книгата на Еда „Езикът на растенията“, която Серкан намери в чантата ѝ, още след първата им среща преди да научи името ѝ; годежния пръстен с формата на цвете, символ на нежността, пролетта, женствеността, красотата; надписите по камионите и малките бележки, които Еда толкова много харесва и на които Серкан започна да обръща внимание; „разговорът“ на Еда по време на „фалшивия“ им годеж с маргаритките, символ на ново начало, чистота и невинност; дълго и внимателно пазена стъкленица от Серкан със стръкче от хортензия, цвете символизиращо благодарност и най-искрени чувства на любов и привързаност; фамилното име на Еда Йълдъз, което означава звезда и любовта на Серкан към астрономията; легендата за Аполон и неговата любима, която така и не го дочакала да се върне, разказана от Еда под звездното небе на Анталия и пред една бумтяща камина; чашата, която променя цветовете си според състоянито на човека, който я ползва; малко перце за китара, по-скъпо и ценно от най-скъпото бижу, защото Еда Йълдъз е различна и оригинална; звезда на небето, наречена на името на Еда с любов от Серкан; цитатите от любимата на Серкан книга „Мадоната с коженото палто“ на С. Али, прочетени винаги в подходящ в развитието на сюжета момент; символиката свързана с картините и декорациите от дома на Еда, на Серкан, в офиса на Art Life; „Малкият принц“, книгата събрала в себе си дълбоки и идеалистични мисли, мъдрости  за живота, любовта и смъртта, любимата книга на Еда и Серкан!
Заради всичко това което ни донесе този сериал и главните актьори в него се чувствам спасена! Спасена от тъжните и нерадостни мисли, от тъгата и болката, от безличието и безразличието ......    

Подготвила съм за вас и отдавна обещаните снимки от поредицата Пътешествия 2022, този път озаглавена: "Сини, жълти, зелени, червени, рисувани: многоцветието, пъстротата и традициите на Европа. Снимките са разделени на три части, тази вечер първата:

Скрит текст:

И накрая две черно-бели снимки на нашите любимци, защото харесвам португалския фотограф Руи Паля (Rui Palha) и защото обожавам неговата мисъл, че „Когато правите черно-бели снимки........“, вие си знаете! Цитирала съм тази мисъл поне три пъти в темата! Цвета на душите на прекрасните Ханде Ерчел и Керем Бурсин! Насладете им се!  

В новата рекламна сесия за Marie Claire 2022 Ханде Ерчел е невероятна! Heart

Желая ви прекрасен неделен ден! Gift Heart

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 08:50 от nrgmama

# 349
Добро утро  ☕

nrgmama, не си забравяш обещанията 🙃 Винаги ми действат зареждащо красивите снимки и размисли, които споделяш с нас.
Ще го превърнеш това със стиховете в началото на месеца в една много хубава традиция 😊Браво.

Мики, по вчерашната тема съм на твоето мнение и това на mury, а на останалите се радвам, че си споделят без притеснения. Интересни са ми различните гледни точки.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 07:58 от Margarita N.

# 350
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 351
  • София
Привет, момичета! Grinning

Слънчице, Hug
Благодаря, благодаря, благодаря! Grinning  на всички, писали и споделяли! За снимките, интервюто на Ханде, инфото за проекта на Керем, споделеното за Ханде, Керем, за двамата. Hug
Дали защото е началото на есента, дали от споделеното, дали защото информацията е много и все още не мога да осмисля добре всичко, но от всички видяно и прочетено ме обзе някаква необяснима тъга.
И фотосесията на Ханде ми навява меланхолия и тъга. Леко уморена, осъзната, зряла, меланхолична красота! И Ханде, и тоалетите, и цветовете, и обстановката. Разбирам, че е това е търсен ефект, но все пак ми цялата фотосесия ми е меланхолична.

Ханде и рекламата на Атасай от пустинята беше дива и красива, загадъчна, мистериозна,  страстна, очакваща и обещаваща.  В рекламата на Vogue беше пълна с желание за живот, приключения, срещи, общуване, споделяне. Това видях и почувствах. А сегашната ми е меланхолична.  Може би защото не ги приемам за реклами на дрехи и бижута, а като изкуство, изразяващо и отразяващо настроения и чувства. Smiley

Приятен ден ви желая! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:14 от Dilemi

# 352
Любовта се случва когато смелостта на единия е по-голяма от страховете на другия

Животът избира музиката, ние избираме как да я танцуваме.

По въпроса с "писаното" винаги съм била на мнение, че това което не е написано ще го напишем.
Демек, живота дава възможности за всичко, след това сме ние и изборите, които правим.
Единствените независими от нас избори са кога да се родим и кога да умрем.
Всичко друго са решения на свободната ни воля.

Весела неделя на всички Heart Eyes

# 353
Добро утро и от мен 🌻

Днес е изборен ден и се надявам всеки да е упражнил правото си на глас. 😊

А на мен последната фотосесия на Ханде ми стана една от любимите. Имам чувството, че качеството на снимките, пък и на цялостната концепция е ниво над останалите. Да, има меланхолия, но представена по изключително стилен и артистичен начин - като в кадър от филм.

Ханде и Мави тази сутрин ❤️😍
Не мога да видя възрастен на снимката 😂😉

nrgmama, поздравявам те за прекрасно написания пост. Харесва ми месецът да започва със стихотворение.

Още веднъж ще кажа, че страшно много оценявам уважението, с което всяко мнение се приема в темата. ❤️💕

Дени, съгласна съм с написаното, че ние ковем съдбата си и правим нашите собствени избори. Да, появяват се възможности, но двигател сме самите ние. Съдя по себе си. Няколко пъти ми се наложи да избирам - загубих и спечелих нещо, както почти винаги се случва. 😎

Хоп, Ханде постнала една от любимите ми снимки от Marie Claire в Инста:

Желая на всички прекрасна неделя! 😘

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:38 от Анонимен

# 354
  • София
Привет момичета.
nrgmama  Прекрасни снимки от Борано. Била съм там и наистина това е едно вълшебно място.
С огромен интерес прочетох резюмето за твоето откриване на този пристан наречен ХанКер. Много добре поднесено и много увлекателно. Наистина тук човек намира време за релакс. Отпуска се от ежедневието и зарежда батериите.

Вижте Керем, какво е туитнал вчера.    
Не пропуска нищо свързано с Ханде.  Любопитно!!!  Само като види, че пише Aşk Var и той веднага се залепва като пчела на мед.

Не мога да ги разбера тези двамката. Нарочно ли го правят или съвсем случайно влизат в един и същи сайт, за да харесат един и същи пост. Изглежда, че  вкусовете им са еднакви. А иначе минават за разделени. Как нацелват еднаквите профили, по едно и също време не ми е ясно. Чак пък такава  "случайност" ... Може би това е някаква телепатия!

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 14:38 от БлагаВест

# 355

Вижте Керем, какво е туитнал вчера.    
Не пропуска нищо свързано с Ханде.  Любопитно!!!  Само като види, че пише Aşk Var и той веднага се залепва като пчела на мед.

Ами обичливо ни е момчето, какво да го правим... Smiley Някой да има нещо против?!:wink: Няма такива в нашата група, приема се... Simple Smile

А що се отнася до темата, че всеки сам кове съдбата си... Да, вероятно и това е вярно... Но пък има и случаи, когато със сизифови мъки се опитваш да достигнеш до нещо, а то не става и не става...И в един момент, когато си се отказал, то вземе, че се случи, въпреки твоето бездействие и осъзната загуба на интерес... Т.е. според някои теории човек просто си мисли, че е успял само защото много се е старал... Просто е имало и друга воля, която да подпомогне достигането до целта или напротив, да осуети всичките усилия... Дали за добро или лошо, един господ знае... Други казват, че  дори самите наши избори и решения също са предначертани... И само си мислим, че са наши, а напротив... Плод са на една по-висша промисъл.. Е, различни теории, различни застъпници... И нашият народ също се е изказал по въпроса... "Господ помага, ама в кошара не вкарва.." Така че, който както го вярва, така да бъде... Важното е да има красота, лИбов и хубави дела, нали така?!....

# 356
На мен новата фото сесия на Ханде страшно ми харесва. В нея е загадъчна, съблазнителна, очарователна и много секси.
Немога да избера любима снимка защото за мен всички са еднакво красиви и прекрасни.

И двамата и Ханде и Керем с всяка следваща фото сесия показват душите си . Красиви, прекрасни и най-вече истински.

И да вметна че съм от отбора на онези които смятат и вярват че Ханде е с Керем. Заедно са , но не желаят да го афишират  а напротив държат личния си живот за себе си без много гласност.

# 357
Ново от Керем

Така е, бабите са специални! Sparkling Heart

Керем: Мелис, няма да повярваш какви снимки открихме.
Дори не знам на кой супергерой е костюмът ми, но както изглежда, вземах супергероите доста сериозно.

Дотук с парижката ми теория. Не мога да им хвана спатиите и до днес. Satisfied

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 17:31 от midnight__sun

# 358
Привет, момичета,
На мен фотосесията на Ханде ми допадна много. Ако трябва да я опиша с три думи, те биха били - история, класа и стил.

Няколко пъти започвах да пиша, след това се отказвах, но в крайна сметка реших да споделя и моите не толкова романтични мисли. За мен това са снимки, които са направени по  поръчка /както и всички, които са направени за списания, реклами .../. В случая, целта им е да представят бижутата на Атасай, а не душевното състояние на Ханде Ерчел. Мисля, че при избора на място и начин на представяне, водеща е била концепцията за бижутата на Атасай, които са „подходящи за всеки момент от деня, от деня до нощта, и дизайни, подходящи за всеки стил“. Снимките на фона на старите сгради навяващи мисли за история, аристократизъм, европейски стил са противоположността на неограничеността, свободата и простотата, която дава пустинята. И излъчването на Хане чудесно се вписва в атмосферата на двете дестинации.

От интервюто най-много ме заинтригува частта за бъдещи проекти:
„Какви проекти, свързани с телевизията ви предстоят? Има добри проекти, които ще се случват в Дисни. Изненада! Но може да бъде по телевизията, по всяко време. Много ми липсва да бъда на екрана и снимачната площадка.“
Дали подготвя повече от един проект за Дисни. А дали няма да се появи първо в проект на Фокс. Или пък положението е загубени в превода?
Относно отговорите на въпросите, не мисля че е казала нещо по-различно от казаното в предишни интервюта. Въпросите са стандартни и отговорите също. Не мисля, че зад който и да е от отговорите й стои едно лице или едно събитие.

# 359
Франция май ще се окаже Турция? 😂
Тука има, тука няма стана работата 😂
Аз вече само гледам, уморих се да гадая 😂😂😂
Иначе Керем си е чаровник от малък ❤️

Малко зад камерата кадри от Унгария 😁

Общи условия

Активация на акаунт