💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Мелис и Керем Gift Heart

Gift Heart

# 361
nrgmama, забравих да те спомена и колко прекрасен коментар си написала. Sparkling Heart С удоволствие те прочетох!

По отношение на фотосесиите, не търся някакъв дълбок смисъл, който да е свързан с душевното им състояние. Не мога да гадая от снимките, които ни показват дали са тъжни или щастливи. Повечето от кориците, които излизат са в колаборация с марката, която рекламират. Дали ще са бижута, дрехи или козметични продукти, има ясна концепция как трябва да изглежда самата корица и какво настроение да носи. В случая Атасай, Ханде и красивата архитектура на Будапеща са в пълна хармония помежду си.

# 362
  • София
Слънчице,  Гери  феновете са отговорили най-точно на играта на криеница от ХанКер!

# 363
Нашите на "луди" ни направиха Stuck Out Tongue Winking Eye
Gift Heart

и едно поздравче в неделната вечер Wink

# 364
И първата снимка зад кадър от снимачната площадка на Леми (новият филм на Керем) вече е факт ❤️😊
Според мен е от преди няколко месеца.

# 365
Днес не можем да се оплачем Wink ... имаме материал Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Малко ретро Wink

# 366
Момичета, казвала съм, че е много хубаво с всички вас в темата! Nature Rainbow Пъстро, шарено, забавно, с различни мнения и позитивизъм. Flowers Hibiscus Не че нещо, само да припомня!

Бабче, Акавамрин, Сиси, загубихте се напоследък. Flowers Hibiscus

https://entretetizei.com.br/com-elegancia-e-simplicidade-hande-e … a-a-marie-claire/

Ханде Ерчел е на 28 години, родена е в Бандърма Турция и е най -следваната жена в своята страна с общо 29 милиона последователи.

И защо е толкова обичана? Ако ми позволите да изкажа мнение, редакторът, който ви пише, би казал, че това се дължи на следния факт: Handemiyy, както обича да я наричат, носи със себе си уникална енергия, способна да зарази всеки, възхитително смирение и естественост, до степен да ни докосне. На практика е невъзможно да не се влюбиш в Ханде Ерчел и хората, които я придружават, знаят това.

И тъй като Entretê винаги държи под око всичко, което включва малкия турски свят, нямаше как да не поговорим за тази дългоочаквана корица, публикувана тази събота сутрин (01), с Ханде Ерчел и очарователна и овластена фотосесия, в допълнение към интервю, от което всеки да се вдъхнови. Отзвукът в цяла Турция беше мигновен, общо над 100 хиляди туита в хаштага #HandeErçelXMarieClaire. В интервюто се запознаваме повече с Ханде, която описва себе си като ведър и спокоен човек, точно такава, каквато я виждаме „отвън“. "Всеки, който ме познава, казва, че изглеждам като един и същи човек на екрана и извън него. Ако наистина ме видите, аз съм това, което съм у дома “, казва актрисата.

В допълнение към цялата тази естественост, има и жена, която е узряла през последните години и се е научила заедно със световната слава да се справя с хейтъри и преувеличено излагане. Която е намерила начин да води нормален живот, далеч от светлината на прожекторите и хиляда и едно събития – и е възхитително да видиш, че тя наистина успява и е щастлива по този начин. „Имам по-спокоен и ведър живот, отколкото можете да си представите и съм изключително щастлива от това “.

По време на интервюто Ханде предостави подробности за кариерата си – скоро можем да очакваме работа в Disney Turkey , неговите вдъхновения, възприятията за любовта, положителните и отрицателните страни на социалните медии и много повече.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 10:06 от midnight__sun

# 367
Май са нови Wink

Бъдещите "Баща и дъщеря" Sparkling Heart - LEMI

# 368
Ние тук сме се наточили за Франция и Италия, а накрая се оказва многолюдно семейно събиране 😁🤣

# 369
Гери, пак са ми криви сметките. Satisfied

Най-милия фенклуб на Керем Sparkling Heart

И между другото...

Satisfied Не знам в коя държава в бил Керем през 1991 година, но за Ханде е ясно.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 19:54 от midnight__sun

# 370
  • София
@MarieClaireTR -  Тагът #HandeErçelXMarieClaire, който беше отворен за #HandeErçel на корицата на октомврийския брой на списанието, остана на дневен ред повече от 12 часа, достигайки общо 120 000 туита с участие от близо 90 държави. Ангажираността достигна 137 хиляди, потенциалният достигна 17,8 милиона.❤️‍🔥

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:13 от Dilemi

# 371
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет прекрасници, Heart

През последните дни голяма активност от Ханде и Керем и ново жужене в темата! Ill Sparkling Heart

Тук е чудесно с новини и споделени страсти, всеки свободно изказва мнение и затова ни е хубаво. Flowers Four Leaf Clover
Фотосесията на Ханде е в един от любимите ми градове-Будапеща - история и стил с прекрасна архитектура, ново и старо преплетено с изящество. На този фон Ханде е великолепна - красота, стил, недостижима е! Purple Heart
Фотосесията е работа с цел бижута и красота, не искам да влизам в разсъждения за състояния - просто ми харесва!

Какво е начертала съдбата-надявам се ще разберем.Важното е да са здрави и щастливи,да участват в нови проекти ,за да ни радват и ние да си творим тук! Flowers Four Leaf Clover

Спокойна вечер на всички в деня на усмивката - УСМИХВАЙТЕ се !

# 372
# 373
Керем Бюрсин посети баба си в Измир и сподели снимката в Инстаграм като написа:
"Обичам те бабо".
Хубаво е че Керем поддържа връзка с баба си. Много е мило.

# 374
  • София
Като две капки вода!

Общи условия

Активация на акаунт