💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
Ново стори на Ханде

Явно е минала процедура за разкрасяване при една малка фея Hug

Красотичка! Heart Eyes

Още малко красота и от мен.

ЕдСер Heart Exl

https://twitter.com/soma_butterfly/status/1576221576345047040

"Героите на сериала "Почукай на вратата ми". Не бях гледала сериал от много дълго време. Този ми беше препоръчан от сестра ми, но така и не успях да си го пусна. Но се случи... Не съм филмов критик, но ще кажа: харесах сериала. Нуждаех се от нещо, което да ми помогне да се разсейвам от ненужните мисли и да не се натоварвам повече. Хубава е да видя любовта на тези двама души, тяхната връзка... До актьорите Керем Бюрсин и Ханде Ерчел: Благодаря ви за вашите емоции. Много сте талантливи!"

Хората от цял свят им пишат, намират позитивизъм в сериала, харесват го и им помага по един или друг начин. Година мина, а магията достига до все повече хора.
Другите какво мислят (слаб сценарий, Керем не му отива да играе в ромком, Ханде само хубавее)...не е важно. Animal Monkey Face

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:31 от midnight__sun

# 391

Керем Бюрсин празнува с приятели на рождения ден на Кемал Чьомелек.

Ханде сама със залеза....

# 392
  • София
Привет прекрасни и усмихнати момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря на Марги, GeryFan, Слънцето и БлагаВест и всички останали момичета, които са били докоснати по един или друг начин от поста ми! Значи времето и усилията ми посветени на темата не са били напразни! Линде, специални поздравления за теб, след като по чужди снимки успя да разпознаеш снимките от остров Борано! Да, част от снимките в първата част от поредицата са наистина от остров Борано! Hands Plus1

В последните дни темата ври, кипи и направо прекипява от нови снимки и информация, което много ме радва, защото е свързано с професионалното развитие на нашите любимци! Моето скромно мнение по въпроса е, че не трябва да очакваме непременно/задължително от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин само и единствено участие в нов филм/сериал като основно значимо събитие в техния професионален живот и кариера! Схемата успешен актьор - продуцент е отдавна прилагана от успешни актьори в Холивуд и очевидно Керем Бюрсин поне за момента е избрал този вариант на кариерно развитие (филми продуцирани лично от него или неговата компания)! От своя страна Ханде Ерчел притежаваща неподправена, естествена и много разпознаваема красота, както и над 29 милиона последователи в Instagram напълно естествено е силно (да не кажа неистово!) желана от различни по своя вид и характер ракламни агенции, фирми/брандове и представителства за тяхно рекламно лице! Затова трябва да бъдем много търпеливи и изключително толерантни по отношение на тяхните професионални проекти в момента! Сигурна съм, че след невероятния успех в световен мащаб, който им донесе сериала "Почукай на вратата ми" и двамата, както и техните мениджъри са особено внимателни по отношение избор на следавщ проест! И двамата снимат през последната година много успешни реклами на изключително популярни марки/брандове и всичко това трябва да ни радва, защото те са тези, които ни правят усмихнати тук в темата и тези, които ни спасиха чрез любовта си през изминалите 2020 и 2021 година!:gift_heart:

И защото изпълнявам обещанията си (както напълно каректно отбеляза Марги) ви оставям следващата, втора част от поредицата "Сини, жълти, зелени, червени, рисувани: многоцветието, пъстротата и традициите на Европа.". В скрит текст е частта с рисуваните къщи на Европа, които символизират най-вече старите традиции които са запазени във времето:

Скрит текст:

И накрая, за да съм по темата в темата две снимки на нашите любимци, които много харесвам:

С пожелание за успешен, усмихнат и удивителен работен ден! Nature Sunny
Лека нощ и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:32 от nrgmama

# 393
Добро утро момичета!
Един чудесен ,спокоен и лек вторник ви пожелавам.

# 394
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции, добро настроение и усмивки Wink
Gift Heart

Blush

# 395
Допълвам с това, любимо ми е 😍

# 396
Добро утро и от мен!
Желая Ви прекрасен и ползотворен ден. 😊😊😊

След много дълго мислене реших да си дам почивка от Ханде и Керем за известно време. Когато започнах активно да ги опознавам покрай СЧК, това ми донесе много радост и вяра в доброто. Напоследък обаче тези чувства започнаха да избледняват и този хаос около тях по-скоро ме огорчава и натоварва. В момента не гледам на събитията и съдържанието със същата емоция, както преди, а Ханде и Керем заслужават феновете им да бъдат истински развълнувани за това, което предстои в професионален план. ❤️

Нещото, което мен лично като фен, ме жегна беше следният лайк на Керем от снощи:

Освен, че ми прозвуча малко нарцистично, че обичаш себе си и излизаш на среща със себе си 👀, някак си не ми се стори и правилно отношение към феновете. Когато обичаш себе си, тогава и разчиташ на себе си, на своя труд, на своя талант и на своите собствени фенове. Не става така единият ден, когато излиза снимка от новия ти филм да харесваш акаунти, 90% от които имат снимката на Ханде или се казват HanKer Ask Var, а на следващия да се изтъкваш като индивидуална личност и едва ли не да сипеш сол в раната на същите тези хора. В тази ситуация не е редно да се обвиняват единствено феновете, че били глупави да вярват. Когато си публична личност, ти имаш отговорност каква информация изпращаш към публиката. Да не говорим, че той много добре знае с какви очи феновете гледат на тази комуникация в Туитър. Напоследък подобни действия и прояви ме озадачават и ме карат да се замисля дали наистина познавам човека, към когото имам толкова уважение и адмирация за последните две години.

Обичам Вас и темата много. 💗🌺
Със сигурност ще се върна, когато позитивното надделее. 😁

# 397
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Гери, мнението ми за тази активност, основно в Туитър се припокрива с твоето изцяло. Предпочитам начина, по-който действа Ханде, отколкото Керем.

Ние сме си позитивни! Flowers Hibiscus По-скоро си редуцирай посещенията в Туитър, отколкото в темата. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 09:51 от midnight__sun

# 398
  • София
Привет на всички! Flowers Hibiscus

Пак спомени Grinning

04.10.2020  Беше неделя през октомври...

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1577057609630199808

04.10.2021

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1577057953546280961

По въпроса за написаното или лайкнатото в социалните мрежи - не знам дали си заслужава да се задълбочаваме в дълбоки разсъждения.  Не се наемам да тълкувам доколко споделените от Керем фрази са наистина негово мото или принципи, но от това, което съм чела, гледала, слушала от и за него съм останала с впечатлението, че той не е самовлюбен, егоистичен, нарцистичен тип. По-скоро обратното.  
Без да съм специалист в областта,  според мен написаното или споделеното в социалните мрежи може да отразява позиция, осмислено убеждение, моментно настроение, а може и да е откровен опит за заблуждение, отклоняващ вниманието на публиката маньовър, т.н червена херинга.  Зависи от човека, от целите и намеренията му.  Бъдещето и делата ще покажат каква е истината. Mask

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 11:44 от Dilemi

# 399
Привет, момичета Flowers Hibiscus
Днес се появи отбор чаровници Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
От стори на Керем

# 401
.... купонът едва сега започва Stuck Out Tongue Winking Eye
Gift Heart

Sparkling Heart

# 402
  • София
Оставиха на спокойствие Ханде за малко, сега са подхванали Керем. Изкараха, че новата приятелка на Керем е Ясемин!!!   Това накара Керем да опровергае тази лъжа.

Цитат
Обикновено не правя това, но това са глупави новини... Неженен съм, така че ще съм благодарен, ако вие и всеки, който чете това, спрете да разпространявате глупави новини и просто се съсредоточите върху собствения си живот или истинските новини. Любезно ви благодаря.

# 403
Линде, превеждам си го, че е свободен, бая сингъл, сингъл, но и неженен става. Satisfied

Линде, ще те изям, много си ми мила! Sparkling Heart

# 404
  • София
Слънчице ..........    

Има едни зомбирани, които се надсмиват на други зомбирани ...
Едните твърдят, че чашата е наполовина празна, а другите казват, че тя е наполовина пълна!
Затова нека да се поогледат и тогава да се надсмиват. Защото й те са толкова зомбирани, колкото й другите. В смисъл и те са за лечение... Ако ме разбирате!

Вярвам на думите на Керем от последното му интервю, че с Ханде приятелството им продължава. Казано е от първо лице, единствено число. Всеки да си го разбира, както му изнася. На мен лично така ми харесва. Нека да са си приятели, другото само ще се нареди.   

Общи условия

Активация на акаунт