💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 614
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета🍀
Бях си обещала да се включвам по-често в темата,но истината е че напоследък много ме натоварват определени неща .Забелязвам че темата е станала главно за двойката Ханде -Керем,а не за отделните личности Ханде и Керем .Всеки втори пост е че са заедно и как се крият.Мисля ,че всичко това е излишно и напрягащо.Всеки има право на мнение и го уважавам,но като гледам даже и на Керем му е писнало.Човека с главни букви е написал ,че е свободен мъж,и че от доста време не е неовързан.Защото Single точно това означава и нищо друго..Съжаляявам но всичко друго е просто мечти на нас феновете ,но идва момент в който трябва да го приемеш.Ханде също загатна за това.Не знам какво трябва да стане  хората да повярват ,че просто може би не се е получило между тях,  и са продължили ,и са само добри приятели .Сигурно да се омъжат и оженят не знам.
Извинявам се ако съм обидила някой с този мой пост,това не е била идеята .Просто исках да споделя.

# 406
Заедно или поотделно, пак си ги харесваме поравно Wink
Gift Heart

# 407
Заедно или поотделно, пак си ги харесваме поравно Wink
Gift Heart

Това е ясно.Мисълта ми беше съвсем различна,но който разбрал, разбрал🙂

# 408
Уж нямаше да се връщам, но поводът е специален 😂😁

1. Когато картите са открити и знаем къде се намираме, нещата ще се успокоят за всички.

2. Темата предоставя всякаква професионална информация за Керем и Ханде. И така ще бъде занапред.

3. Този, който се смее последен, се смее най-добре.

# 409
Момичета, чудесна новина, имаме си ерген на борда! Стягайте куфарите за Турция. Махнаха и червените паспорти. Който му има мерак, сега е моментът. Joy

Адашче, пиши си , когато и за каквото намериш за добре. Аз също не вярвам, че са заедно, но нямам никакво намерение да налагам цензура. Не знам как изчисли, че всеки втори пост е за ХанКер като двойка. Не мисля, че е така. От цензурата избягахме, да налагаме такава сега не ни отива. 🙃

# 410
Мики, а при липсата на нови проекти, какво да се обсъжда? Или да оставим темата на пауза? Толкова ли много се обсъждат взаимотношенията им? Мисля, че значително сме спрели, но като някой отскоро в темата прояви интерес, да го подминем ли? Предполагам, че на новите съфорумки и тези на балкона, които наскоро откриха сериала им е интересно и любопитно. Това, което писах онзи ден, не беше във връзка с любовния им живот. Смея да твърдя, че каквото ново има около тях в личен и професионален план е отразено в темата. Каквото е имало за превеждане, преведено е. Снимки, донесени са. Не знам, така си мисля. По-поддържана и "жива" тема в раздела няма. А двамата са без проекти.

Всяко мнение ми е интересно. Това, че имаме понякога разминавания, не означава, че не трябва да се пише.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 15:17 от midnight__sun

# 411
Чудя им се ня тия жълти репортери как може постоянно да ръсят някакви лъжи, за връзки които не съществуват а после Керем или Ханде да опровергават фалшивите новини.

# 412
След тази "бомбастична" новина БТВ к'во чака, да го взема за "Ергенът 3". Толкова народ му е навит, че ще "убие" рейтинга. Stuck Out Tongue Winking Eye

И специален поздрав за Сингъла Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 413
От стори на Керем

Тези 2 сторита на Керем от днес са във връзка с днешната дата.
Днес отбелязваме Световния ден за защита на животните. Денят е  ежегодно събитие на 4 октомври, отбелязващо правата на животните и хуманното отношение към тях по целия свят. Това е важен ден и се чества от 1925 г. насам, с нарастваща международна общност, която се стреми да сложи край на ненужното страдание на животните.
Световният ден на животните е отбелязан за първи път на 24 март 1925 г. в Германия. Началото му е поставено от Хайнрих Цимерман, кинолог, който организира първото тържество в Спортния дворец в Берлин, на което се съобщава, че са присъствали над 5000 души.
Денят насочва вниманието на хората по света към бедстващото състояние на животинския свят на нашата планета.

Глобалната защита на животните е критичен проблем, за който мнозина се борят и пред който се изправят ежедневно. Световният ден на животните помага за обединяването на хората за повишаване на осведомеността и подобряване на образованието в световен мащаб, така че животните да могат да живеят живота, който заслужават.
🤍

# 414
Мики, а при липсата на нови проекти, какво да се обсъжда? Или да оставим темата на пауза? Толкова ли много се обсъждат взаимотношенията им? Мисля, че значително сме спрели, но като някой отскоро в темата прояви интерес, да го подминем ли? Предполагам, че на новите съфорумки и тези на балкона, които наскоро откриха сериала им е интересно и любопитно. Това, което писах онзи ден конкретно аз, не беше във връзка с любовния им живот. Смея да твъдя, че каквото ново има около тях в личен и професионален план е отразено в темата. Каквото е имало за превеждане, преведено е. Снимки, донесени са. Не знам, така си мисля. По-поддържана и "жива" тема в раздела няма. А двамата са без проекти.

Всяко мнение ми е интересно. Това, че имаме понякога разминавания, не означава, че не трябва да се пише.

Като няма риба и ракът е риба... Така казват морските хора... Подкрепям това, че все нещо трябва да се обсъжда, пък току-виж между редовете някъде блеснала и самата истина... А Керем е свободен да прави каквото си иска - да пише, че е сам, да пише, че е необвързан, да пише, че е важен за себе си... И сега, от перспективата на годините, като се замисля, все за някого да мислиш, все някой да е по-важен от теб, все да се жертваш за другите... Е, това беше "хубавият" пример за мен, оставен ми от моите родители... От тяхното време, прекрачил в моето... С течение на годините разбираш, че наистина И ти си си важен - на себе си, на хората около теб и ако ти си добре и щастлив, това ще бъде изключително важно за твоята психика и рефлексията на твоето психично равновесие върху най-близките ти хора... Така че напълно разбирам Керем... И неговата роля за това, че всеки човек, било то и жена,  трябва да е важен за себе си, не само за другите... И веднага се сещам за онази девойка в Иран... Защото преценила, че собственият й комфорт е по-важен от измислените и напълно ненужни рестрикции спрямо женския пол в тази страна... O, tempora! O, mores!.../О, времена! О, нрави!... /

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:55 от mury9

# 415
  • София

Много точно Слънчице!
Не разбирам, защо някои хора неистово се опитват да казват, кой в какво да вярва? И ако си инакомислещ се започва канонада от обиди. Че чак се гневят. Ама моля ви се, не ми ставайте ментори. Достатъчно разумна съм и мога сама да си преценя, в кое да вярвам.    
А иначе, как да вярва човек на Керем. Точно, когато той най-отявлено казваше, че любов няма, че е сам, след време излезе друга истина.  Оказа се, че не само има любов, но тя е била в апогея си. Ако се върне човек в старите теми ще види, колко агресивно и ожесточено тогава нападаха тези, които си позволяваха да вярват, че Aşk Var. И до този момент не са се извинили за обидните квалификации.  Когато преди месец го причакаха журналистите на сватбата на колежката, той също първо каза, че е "сингъл" и след две минути отговори, че с Ханде продължават връзката си. За две минути, две версии. Коя е вярната? Времето ще покаже.

Много убедително твърди, че Aşk Yok. Как да не му вярва човек?

Керем е свободен, т.е. неженен. Значението е едно и също. Нещо невярно да е казал. В същото време с Ханде са приятели. И това е вярно. Сам го каза. Заедно си ходят на фитнес. Вярно не искат да ги снимат, но това не значи, че не се виждат. Близо година се криха и не можаха да ги снимат заедно. Те са специалисти в това отношение. А какво се случва между тях, само те си знаят. И какво тепърва ще се случи, никой не знае.

Е, може да са се засекли случайно...

Както се вижда доста често се чуват, а сигурно й се виждат, да си помагат като "приятелчета". Дори в един и същи приют си оставят кучетата, по едно и също време. Е може й да е случайно.

Сигурно съвсем случайно Керем си е оставил колата пред дома на Ханде. Случва се. Пък и Бенсу съвсем случайно ги е заснела, а после качила в Инстаграма. Пак случайно. Както и да е. В живота има много случайности. По-важното е, че са приятели и си помагат. Имам още много такива случайни снимки, които доказват за техните случайни срещи за тези 9 месеца. Но си ги пазя за себе си.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:56 от БлагаВест

# 416
Ханде май се е подстригала?
Не съм наясно нова ли е тази снимка,или е стара,но ми се вижда доста променена,отслабнала!

# 417
Ееееххх, колко интересно било днес в темата, пък аз се шматакам из градовете на България Grinning

Здравейте на всички вярващи и невярващи в ХанКер Flowers Hibiscus

Хвърлих един поглед тук, разбрах какъв е бил днешния сюжет.
Сега ще се прехвърля в другата тема, после в инста и туйтър.
На всяко от посочените места ще проета почти еднакви коментари, защото всеки има право да вярва или не вярва на една или друга теория. Точно както Керем и Ханде имат право (и си го отстояват) да пазят личния си живот от фенски набези, така и ние имаме право да си пишем и коментираме личностите им така като преценяваме. Достатъчно е да не използваме език на омразата срещу никого от тях или помежду нас си. Това се отнася за всяка социална и виртуална комуникация. Публичните личности знаят много добре, че всяка тяхна стъпка, действие или бездействие, среща, снимка или споделена публично мисъл (дума) може и ще бъде използвана по всички възможни начини срещу тях или в тяхна полза. В този ред на мисли казаното от Керем може да се тълкува от всеки различно - неженен, във връзка или без връзка, всеки като намери за добре. Няма никакъв смисъл да се разгарят страсти по темата. Гледайки на публичните личности като Керем и Ханде от позицията на фен, не ме засяга живота им, нито тях моя. За мен са само средство за забавления и отмора в качеството им на артисти. В лично качество, не е моя работа как живеят. Заедно ли са, не са ли заедно, ще бъдат ли някога заедно, какво са преживяли или не са, не определя моя живот. Така че, те могат да пишат каквото си искат за себе си, аз мога да вярвам каквото си искам за тях. На мен ми носи удоволствие да си мисля и вярвам, че ако една любов я има, тя няма да умре заради завист и злоба. Носи ми радост да вярвам, че една любов няма да умре заради човешка глупост, гордост, обида или още по-малко заради кариера. Така че дали са заедно или не, дали ще бъдат заедно или не, няма никакво значение за мен. Моята вяра не се определя от реалностите в животите им. Ако любовта на Керем и Ханде не съществува, е въображаема, е измислена, е нежелана, не е търсена и очаквана, винаги мога да разчитам на любовта на Еда и Серкан. Еда и Серкан никоя истина не може да ми отнеме.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 20:12 от DeniAra

# 418
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте момичета,
Purple Heart Важното е че тук всеки може да изказва мислите си и настроенията си, да обсъжда снимки, събития или действия на Ханде и Керем - затова  и темата е жива, интересна, има какво да творим без притеснения. Heart

Flowers Four Leaf Clover Тук сме различни, толерантни ,приятно ни е и се радваме заедно, скърбим заедно, макар и виртуално. Heart
Затова съм част от всички ВАС

Приятна вечер с любими хора! Heart

# 419
Два много хубави колажа ми попаднаха днес във връзка със Световния ден за защита на животните.

Сега ми излезе в туитър, че вчера е починал Хесус Кинтеро - много известен испански радио и телевизионен журналист. Гледала съм откъси от предаванията му, наистина много начетен човек и добър оратор.
Превод на един от любимите ми монолози.
Скрит текст:
Неграмотни винаги е имало, но липсата на култура и невежеството винаги са се приемали като срам. Никога както сега хората не са се хвалили, че не са прочели една книга през живота си, че не им пука за нищо, което може да мирише леко на култура или изисква малко по-висока интелигентност от тази на примата. Днешните неграмотни хора са най-лошите, защото в повечето случаи са имали достъп до образование, знаят да четат и пишат, но не се упражняват. Всеки ден има повече и всеки ден пазарът се грижи все повече за тях и мисли повече за тях. Телевизията става все по-подходяща за тях. Различните канали се състезават в предлагането на програми, предназначени за хора, които не четат, които не разбират, които пренебрегват културата, които искат да се забавляват или разсейват, дори с най-бруталните престъпления. Целият свят е създаден, за да отговаря на това ново мнозинство, приятели. Всичко е повърхностно, несериозно, елементарно, първично... за да го разберат и усвоят. Това са социално новата управляваща класа, въпреки че тя винаги ще бъде доминираната класа, именно поради своята неграмотност и липса на култура. И това се отнася за онези от нас, които не са доволни от толкова малко, към онези, които се стремим към малко повече дълбочина. Малко повече...  

П.с. Усмивка, май е колаж това. Но и с къса коса ще й отива много. Heart Exl

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:39 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт