Бях си обещала да се включвам по-често в темата,но истината е че напоследък много ме натоварват определени неща .Забелязвам че темата е станала главно за двойката Ханде -Керем,а не за отделните личности Ханде и Керем .Всеки втори пост е че са заедно и как се крият.Мисля ,че всичко това е излишно и напрягащо.Всеки има право на мнение и го уважавам,но като гледам даже и на Керем му е писнало.Човека с главни букви е написал ,че е свободен мъж,и че от доста време не е неовързан.Защото Single точно това означава и нищо друго..Съжаляявам но всичко друго е просто мечти на нас феновете ,но идва момент в който трябва да го приемеш.Ханде също загатна за това.Не знам какво трябва да стане хората да повярват ,че просто може би не се е получило между тях, и са продължили ,и са само добри приятели .Сигурно да се омъжат и оженят не знам.
Извинявам се ако съм обидила някой с този мой пост,това не е била идеята .Просто исках да споделя.

Ханде май се е подстригала?

Здравейте момичета,
Важното е че тук всеки може да изказва мислите си и настроенията си, да обсъжда снимки, събития или действия на Ханде и Керем - затова и темата е жива, интересна, има какво да творим без притеснения.