💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Ново от Керем

https://www.instagram.com/p/CjqUmIMAW0I/

https://twitter.com/hanker_updates/status/1580607601649516545

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:41 от midnight__sun

# 677
В очакване сме на : Wink
Офлаз
Леми

Кимия

Керем в Туитър:

# 678
От стори на Керем

# 679
От Туитър:
3 публикации за 13 дни, @KeremBursin наистина ли си ти 👀

И отговор: тихо, че ще го изплашим 🤣

# 680
Явно Джанер го играе фотограф и прави снимки на сестрата на Ханде, Гамзе

# 681
  • София

Трябва да се отбележи, че тази награда е най-голямата награда в Латинска Америка, няма гласуване и всички категории се избират от повече от 100 експерти. Наградите Produ Awards са наричани латиноамериканските Еми.
Успех на Hande

# 682
Интервюто на Керем излезе с испански субтитри, оставям ви пълния превод в скрит текст.
Скрит текст:

- Мисля, че ще ви видим скоро в нов проект, какъв тип ще е персонажът ви?
- Не мога да говоря нищо за проекта в момента, но дано да бъде хубав. Момчета, много съжалявам , но ме чакат, трябва да тръгвам, трафикът е ужасен тук.
- Но искаме да ви попитаме само няколко неща.
- Хайде само 2 въпроса. 😅 Не мога за споделя много за сериала.
- Добре, тогава ще ви питам друго. Мисля, че вашата партньорка ще бъде Ебрар, нашата малка актриса?
- Ебрар, да, но както вече казах все още не е ясно всичко, така че..
- Ще ви задам въпрос за една ваша колежка. Zeynep Farah Abdullah пусна един туит наскоро - че се търсят и избират жени партньори за мъжете актьори , все едно се избира стока. Иска ми се да разбера какво мислите по въпроса?
- Мисля, че е напълно права. Има право.
- Вие сте чувствителен по тези теми , разбира се,  вчера беше Международният ден на момичето (11.10.), затова ми е любопитно.
- За съжаление е права.
- Също така има и неравенство в заплащането, мъжете получават повече.
- Да, но това не е нещо специфично за нашата държава, за съжаление е така в цял свят. И не е свързано само с нашия сектор, така е във всички сектори. Не е приятно , но... Не  искам да обиждам никого , но да , има токсични мъже на нашия пазар и продължават да работят. Трябва да обръщаме внимание на такива неща. Светът им отдава значение, другите сектори също. Мисля, че трябва да увеличим малко това значение. Особено в момента, когато идват неща от чужбина. Има платформи и според техните политики тези неща са много важни. Расизъм, сексизъм, такива неща. Мисля, че трябва да обръщаме все повече внимание на тези неща.
- Всъщност актьорите мъже в главни роли участват понякога при избора на своите партьорки. Мислете ли, че е правилно? Актьорите да избират?
- Не го намирам за правилно. Мисля, че всички трябва да минат прослушване. Това ме изненадва. Правят се прослушвания в САЩ, в Англия, без значение от името и колко си популярен. Прави се прослушване, за да се прецени дали пасват или не. Мисля, че не е коректно да се прави избор на база име и популярност. Но понякога се случва, работи и се взимат правилни решения.
- Имаше ваша реакция през последните дни във връзка с любовна новина. Никога не съм ви виждал да реагирате така преди.
- Обичайно ,когато излизат фалшиви новини като тази, правя нещо. Казвам, че е глупост. И го казвам от години. Създаде се безсмислена новина с една моя приятелка. Просто реагирах, не е голяма работа.
- Поддържате връзка с г-жа Ханде, те преминават през един деликатен период.
- Да, не искам да говоря много за това. Това е деликатна тема за тях и искат да я запазят лична. Уважавам решението им.
- Ще ви задам малък въпрос , Мави...
- Не искам да говоря повече. Знаете , че това е деликатна ситуация и не искам да я правя сензация. От уважение към тях..
- Ние също ще уважим.
- Благодаря.
- Може ли да направим няколко снимки?
- Разбира се. Вие сте добре, нали? Всичко е наред?
- Бързате, иначе щяхме да ви зададем повече въпроси.
- Сигурен съм. 😅 Извинявам се, че ме чакахте.

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 09:20 от mikipoli

# 683
Добро утро момичета. Един чудесен ден.
Честит празник на всички празнуващи.

Ханде Ерчел и Керем Бурсин са номинирани за наградата Spanish Produ като най-добра неиспаноамериканска актриса и актьор за сериала "Почукай на вратата ми".

Сред номинираните са още:

Алина Боз, Фадик Севин Атасой, Ойкю Караел, Селин Сезгин, Акън Акинозу, Бурак Дениз, Джанер Циндорук.

Успех на Керем и Ханде.

# 684
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Flowers Hibiscus

# 685
Добро утро Animal Bee

Нова снимка

Да си припомним Кираз в 40 секунди Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/raredser/status/1580161401242255360

„Продължи само миг, но можеше да засенчи вечността.“ Boris Pasternak

# 686
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за интервюто! Из мрежата пак има различни версии на казаното от Керем, и пак сме изгубени в превода! Grinning

14 Октомври  Петковден Честит празник на всички празнуващи! Flowers Hibiscus

Денят се смята за повратен и в този смисъл на Петковден в някои краища, се спазва обичая „полезване”. Според него, какъвто човек ти стъпи първи в къщата, определя късмета и здравето през цялата година.

Скрит текст:
На масата ни на Петковден е хубаво да присъства: гювеч с овнешко, курбан чорба, сармички с лозови листа, шкембе, ястия с праз, обредни хлябове.

Този ден православната християнска църква посвещава на преподобна Параскева или Петка Българска.

Петковден е един от големите народни празници, с които българите отбелязват края на топлото време и настъпването на зимата. Обикновенона Петковден става и заплождането на домашните животни, известно сред народа като “мърлене” или “овча сватба”. Докато трае заплождането, жените не бива да подхващат никаква работа - не плетат и не шият, не перат и не месят тесто, за да се роди здрав и пъргав добитък. Затова пък след оплождането на овцете те изпичат пресни пити, които раздават помежду си из махалата.

Зимният Петковден не е само празник в чест на св. Петка (Параскева) като закрилница на децата, но и дава началото на почитта към покровителя на семейството и рода. Народът отбелязва този ден като начало на зимните празници - правят се оброчни курбани и сборове. Жените раздават питки за здравето на животните. Св. Петка покровителства брака и плодовитостта. В народните легенди светицата се смесва и с духа - покровител на къщата и семейството (затова се явява като змия - пазителка на дома). На Петковден се месят колаци, като най-големият от тях се нарича на св. Петка. Хлябът и къщата трябва да се поръсят със светена вода и цялото домочадие да се поклони трикратно на погачата.

# 687
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Още една нова снимка

С турските братя 😂

Хубав ден! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:01 от midnight__sun

# 688
Дилеми, кое ти се губи и не съвпада? 🤔
Ако говориш за онази част, че се бил обадил на Ханде , то е от друго интервю , от предната седмица, когато беше на изложението на БМВ. Просто статията я пуснаха във вторник. А това интервю сега е заснето в сряда и го пуснаха  вчера.

# 689
  • София
Момичета, това истина ли е???
Самата снимка вече е премахната от Ханде, заради Мави.

https://twitter.com/handercelbursin/status/1580641287317114881

Общи условия

Активация на акаунт