💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 50 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Линде, не е истинско. Ханде премахна снимката от собствения си профил още миналия месец. А тази тук пише качена 6ти октомври, никое списание не би качило снимка , която вече е изтрита от профила й. Щом тя я е изтрила, значи не иска да се споделя. Търсят си белята, ако го направят. Joy Точно вчера разглеждах профила на alem, нямаше скорошни снимки с Ханде. Разглеждах го, защото на мен ми излезе това

Не знам дали и това е реално, но ако е реално, то е от 2020 година.

# 691
  • София
Мики, май си права! Grinning
Хареса ми, че Керем не "избяга" и коментира написаното от Zeynep Farah Abdullah. Равенството между хората във всичките му форми и проявления е негова позиция и винаги, когато има възможност защитава тази теза. Браво на него!
Интересно ми е какъв смисъл се влага в термина или израза "токсични мъже/жени"?  Rolling Eyes Защото напоследък доста често го срещам в мрежата. Mask

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:55 от Dilemi

# 692
  • София
Нека си припомним това видео, качено през м.април 2021 година. На него се виждат Ханде и Керем от Малдивите. Какъв ентусиазъм ни обзе тогава. Макар, че тогава имаше много, които не приемаха, че са те.

# 693
От стори на Керем

Да  попитам тази нова ли е на Ханде?

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 14:15 от azisiq

# 694
В стил Еда Йълдъз и Серкан Болат 😜

14.10.2020 - 14еп.😅

# 695
Азисия, не е нова.

Усещам, че желанието на феновете Ege Kokenli да бъде партньорка на Керем в Lemi, може и да се сбъдне. 😏

А Бурак Дениз казва в последното си интервю, че участието на Ханде в сериала не е потвърдено. Той ще участва със сигурност , за нея не е потвърдено, просто преди са обсъждали, че желаят да работят пак заедно. Потвърдил е, че неговият герой ще е с дисоциативно личностно разстройство, което означава, че той ще е "звездата" в сериала. Ако тази роля беше поверена на жената, вече виждах Ханде в нея, но щом ще е мъжът , не мерси. Joy Ще видим какво ще реши нашето момиче.

# 696
Здраейте хубава вечер ви пожелавам Purple Heart

Ханде е качила тези снимки с хаштаг  #neşeligünlernegüzel(приятен ден) като гледам  са стари но не са качвани

и нови на Керем от онзи ден

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:57 от sani1212

# 697
Ханде е голяма чаровница 🦋
Микиполи, много благодаря за интервюто на Керем ⚘

Ханде е качила тези снимки с хаштаг  #neşeligünlernegüzel(приятен ден) като гледам  са стари но не са качвани

# 698
  • София
Уау, ослепителна е тук Ханде! Много красива снимка.

# 699
Ханде е красива, прекрасна с ослепителна усмивка

# 700
Ханде е голяма чаровница 🦋
Микиполи, много благодаря за интервюто на Керем ⚘
Скрит текст:

Мики, благодаря ти за превода на интервюто. Flowers Hibiscus

Наистина ни е голяма чаровница! Flowers Hibiscus
Когато се конкурираш със себе си...

Flowers Hibiscus

# 701
Октомври официално е месецът на Керем Бюрсин 🤪

Мики, и аз благодаря. ❤️
Свикнала си ми капризите, 😁ако не те затруднявам ще помоля с превода да слагаш и линк към самото интервю 😘

# 702
Мики, и аз ти благодаря за превода на интервюто Hug

Gift Heart

Sparkling Heart

# 703
Николас пак я е налазил. Satisfied

„Най-добрият съвет, който някога съм получавал: В теб се борят два вълка, един добър и един лош. Печели този, когото храниш.“

https://www.instagram.com/p/Cjs4OdzD1wO/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 20:11 от midnight__sun

# 704
„Най-добрият съвет, който някога съм получавал: В теб се борят два вълка, един добър и един лош, който и да храниш повече, печели."
Малко е объркан превода,може би

„Най-добрият съвет, който някога съм получавал: В теб се борят два вълка, един добър и един лош!Печели този от двамата,който  да храниш повече!"

Общи условия

Активация на акаунт