💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
.... скоро май ще имаме НОВИНА Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Gift Heart

Heartpulse

# 706
„Най-добрият съвет, който някога съм получавал: В теб се борят два вълка, един добър и един лош, който и да храниш повече, печели."
Малко е объркан превода,може би

„Най-добрият съвет, който някога съм получавал: В теб се борят два вълка, един добър и един лош!Печели този от двамата,който  да храниш повече!"
Усмивка, редактирах с трети вариант. Animal Hear No Evil
И все пак ще я сложа цялата притча.

Скрит текст:
ДВАТА ВЪЛКА В НАС
Притча на индианците чероки
Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.
Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:
-И кой вълк побеждава?
-Този, когото нахраниш. – отговорил старият чероки.

Ханде в медиите

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:48 от midnight__sun

# 707
Здравейте, момичета 😀😀😀💋
Лелее човек да не прави ремонти вкъщи 😄😄😄
То новини, снимки, интервюта, видео 😋
Октомври е много събитиен месец 💝

Ханде и Керем изглеждат много, ама много добре ❣️

Сюжетът от новия сериал на Бурак е страхотен, но се върти около мъжкия персонаж. Ханде заслужава да има централна роля в проект, защото нейното име носи пари. Не е тайна какво мисля за Бурак и няма да го повтарям. Само ще добавя, че мнението ми се затвърждава след като изгледах днешното му интервю и неспособността му да каже, че съжалява за случилото се. Разчитам на преценката на Ханде, но според мен този проект ще донесе повече негативи като отношение на публиката към нея. 😉

Такъв Керем харесвам - пълен с проекти и горд да ги представи. Нямам търпение да срещна Офлаз и Леми ❣️

И нещо любопитно от последния час. Стар познайник харесва отново снимките на Ханде след като беше спрял през февруари. Atolye Orsan е акаунтът на приятеля на Керем, който изработва ножове и брадви. Любопитно 👀

# 708
  • София
Неслихан Айдан не е останала безучастна. Лайкнала е и двамата. Под снимката на Ханде е написала: "Нека тези дни са много".

Нещо много приятели са се активирали.
Една фенка се е пошегувала в Туитър.

# 709

Това в поста на Миси където е коментарът на Неслихан Йелдан под публикация на Ханде истинско ли е?! Брей... Ще поживеем, ще видим hahaha

# 710

Красиви очи срещу красиви усмивки, чудна комбинация Heart Eyes

Не знам Ханде какво, с кой и за коя продукция ще избере да играе и снима, но аз ще я гледам с всеки и във всяка роля. В интервюто си каза, че сценария трябва да я докосне, развълнува сърцето й, за да избере точно него. Така че тя и екипа й знаят най-добре какъв проект ще донесе желаните положителни резултати за кариерата й.

Минало

Защо не и партьорство с ето този титан на турската кино и телевизионна индустрия.

Бъдеще

# 711
Скрит текст:

Красиви очи срещу красиви усмивки, чудна комбинация Heart Eyes

Не знам Ханде какво, с кой и за коя продукция ще избере да играе и снима, но аз ще я гледам с всеки и във всяка роля. В интервюто си каза, че сценария трябва да я докосне, развълнува сърцето й, за да избере точно него. Така че тя и екипа й знаят най-добре какъв проект ще донесе желаните положителни резултати за кариерата й.

Минало
Защо не и партьорство с ето този титан на турската кино и телевизионна индустрия.

Бъдеще

[/center]
Между другото, това е моят фаворит за партньор след Керем. Дано им се пресекат професионалните пътища някой ден. Нищо не се знае.

# 712
  • София
Дени напълно съм съгласна с теб. Какъв човек е Бурак Дениз извън снимачната площадка си е за него. Мен това не ме интересува.Това не е свързано с работата.  А знаем, че Ханде и Бурак се разбират. Ако той се държи лошо с партньора си на снимачната площадка е друго. Аз също ще си я гледам независимо, с кой партньор ще играе. Убедена съм, че двамата ще направят невероятен тандем. Ние феновете понякога сме много лоши. Добре, че не ни питат, кой с кого да играе. Тогава ще настъпи невероятна каша, защото мненията ще са много. Ако някой мой колега си попийва и прави глупости извън работно време, това не може да ми повлияе и аз да не искам да работя с него. Друг въпрос е, ако в работата се държи неприлично и обижда колегите. До този момент не съм прочела, че Бурак Дениз е имал проблеми с колеги.
Не съм съгласна, че Бурак ще е водещата фигура в евентуалният проект. Както разбрах от сценария, сюжетът е преплетен между живота на двамата. Ханде (Asli) ще е тази, около която ще се въртят събитията. Тя ще потърси помощ от стар приятел, за да разгадае, кой е отвлякъл дъщерята и мъжа й. Двамата ще се сближат и това ще доведе и до влюбване. Единият не може без другия. Все пак крайното решение е на Ханде.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:10 от БлагаВест

# 713
# 714
  • София
Много са съобразителни феновете. Веднага са разпознали, че тези две снимки са от едно и също място. А това е планината Каз, хотел "Каса Мила". 

Прихванали са Бурак Дениз на излизане от ресторант, заедно с неговата приятелка. Ето ви интервюто с него. Има възможност за субтитри с бг. превод.
В това интервю той потвърди, че с Ханде са имали предварителни разговори за общ проект, но засега нищо не е потвърдено. Питаха го и за инцидента с Нилпери. Той каза, че тя не е приела неговото извинение и затова отиват на съд. Каза, че не е точно това, което се е изписало по медиите.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 22:32 от БлагаВест

# 715
Уау, ослепителна е тук Ханде! Много красива снимка.

И на мен очите ми останаха на тази снимка. Heart Exl

2 милиона за 9 часа Nature Boom

"Всеки дава това, което има в сърцето си, и всеки получава със сърцето, което има."
Оскар Уайлд

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 716
Добро утро момичета!
Една прекрасна събота.
Прекрасен Керем

# 717
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 718
  • София
Добро утро в събота, скъпи Ханкерки! Почивайте, релаксирайте и се радвайте на живота...
Заедно с това красиво момиче с най-лъчезарната усмивка.

С чаровника Керем...

И с най-красивата и хармонична двойка  Ханде и Керем.

# 719
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Спокойни и приятни почивни дни ви пожелавам! Grinning

"Виждате ли хората зад мен? Бързат на работа без да обръщат внимание на нищо. Понякога сме толкова затънали в ежедневните си задължения, че забравяме да се насладим на красотата на живота. Ние сме като зомбита. Вдигнете очи и извадете слушалките от ушите си. Кажете "здравей" на някого, когото виждате. Прегърнете някого, ако смятате, че човекът изпитва болка. Помогнете на някого. Трябва да живеете всеки ден, сякаш е последен. Едно нещо, което хората не знаят за мен, е, че имах депресия преди няколко години. Никога не съм казвал на никого за нея. Трябваше да намеря собствен начин да го преодолея. Човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив, бях АЗ. Всеки ден е ценен и трябва да се отнасяме към него подобаващо. Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живейте днес!"
Киану Рийвс

Общи условия

Активация на акаунт