💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 340
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 105
За какво беше смъмрена Михаела от госпожата? Малко изтървах.

# 106
Алекса имам чувството, че ако беше изцяло  самостоятелен играч, щеше да е едноличен любимец  на зрителите.
П.с, тази така се развика, че помислих, че не Генчо, а Алекса е дошъл.

# 107
Жорката си е харесал Фейгин, май..?

# 108
  • София
Явно Куков е напрягал всички, та така се зарадваха на Генчо.
Все едно току-що спечелиха битка на Арената.

# 109
За какво беше смъмрена Михаела от госпожата? Малко изтървах.
За това, че не интриганства по- фино, а като слон в стъкларски магазин

# 110
Алекса продължават с едита му от Продукцията.
Но не оставя впечатления в мен на добър социален играч.

# 111
А каква е драмата на Алекса, че нещо съм изпуснала? Какво толкова му е направил Чакалов?

# 112
  • Другата България
Значи, да видим правилно ли съм разбрала.
Жените от жълтите, начело с дружинната и вече И мамин Валерко, са в съюз и доста силна коалиция.
Същите хора обаче, са ПРОТИВ това, че Фифо се опитва да направи същото, за да спаси себе си като цяло, и племето в частност? Или Фифо няма деца, той може да си ходи скорострелно?

Зорница и Звезда без макиаж малко ме притесняват.
А Жорката си харесал Фейгин, ти да видиш!

# 113
  • София
Иван Мирчев селската клюкарка след като каза, че иска да бъде номиниран заради проблеми с кръста (и с психиката според мен) издаде как с Чакалов са искали да номинират Алекса и Гайтанов.
Но пропусна, че с тях беше и Елина и то тя взе дейно участие в тройната коалиция.
Може ли така да наклепаш човек, който вече не е в племето, а ти искаш да напуснеш.
Това може да направи само един злобен и лош човек.

# 114
О, сега ще видим разговор с Мирела и Лефтеров.

# 115
Елица много се излага, ако наистина я гласят за победител, яко ще се орезилят 😭

# 116
Михаела дразни все повече .Има нещо много неприятно в това момиче .А Валери или е много глупав да върви по акъла на Евгения, или е много умен и вижда Филип като голяма конкуренция, и точно това го дразни и предпочита да го изкара от играта.

# 117
  • София
Елица много се излага, ако наистина я гласят за победител, яко ще се орезилят 😭

Те щото не се изложиха с досегашните победители, без Андрей донякъде. 😉

# 118
Фейгин е много красива, аз в началото се впечатлих много от Мирела, но сега като гледам, Фейгин е най- хубавата от жените там, като порцеланова кукла е. Мирела във визитката ми напомняше на Адриана Лима малко, а сега в виждам като тийн- красота повече. Добре се е ориентирало момчето. Simple Smile

# 119
  • Другата България
Валери от една страна го е страх от Филип, от друга е много млад и не вдява, че Женя ще го схруска на закуска само след като натири останалите мъже, ако успее да го направи, с негова помощ. Все още не съм го зачеркнала от списъка с харесваните, но е хубаво да не е толкова страхлив и да разчита повече на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт