💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 360
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много ме дразнят Михаела и Мирела.
Изключително грозно е да се гледа кой колко и какво яде. Това си е негова работа. Клюкарки.

# 91
Тия па двете броят хапките на Фифо. Ми да ядат и те
Въй, въй, Джаферович иска пак да е капитан.
Не я понасям.

# 92
  • Другата България
Само храната не им беше изял Фифо, сега и там проблем.
А Валерката вече официално е с жените, и както предположих, Женя го оплете много бързо.
Някой да ме поправи - Женя насила ли някой я е карал да си оставя децата вкъщи?

# 93
Иска сабите 🤣😭

# 94
Валери си е вързал гащите с Евгения и затова беше толкова възмутен, че Фифо иска коалиция. Каква наглост, да иска да измести мама Жени от поста й капитан.

# 95
"Аз не съм си оставила децата вкъщи, за да разчитам на късмета" - Евгения. Браво на мадам!

# 96
Ми да го беше взела като и ги предлагаха.
Може да се бие по гърдите че много смела, ама май я е шубе да иде на елиминация

# 97
  • София
Както и писах отдавна, Валери е мамино синче.
Жените обвиняват Фифо, че се опитва да направи коалиция, докато те самите са коалиция. Наглост. Grinning

Чудя се защо Михаела не иска да е капитан, аз за нея гласувах в анкетата, ама не и стиска. Ралица пък изобщо не попада в кадър.

# 98
Благодаря и на теб...обаче почваме с фалстарт. Никой не може да ме убеди, че някой ги е заставил да ги говорят тези неща...Хайде сега, момичета, коментирайте кой какво е изял..абсурд, това си е съвсем тяхна ситуация.
Оф, Жени ако не говореше сигурно много щях да я харесвам като участник.
Оп, айде класната смъмри Михаела Joy

# 99
Валери както е симпатяга, така го усещам, че и той като Жени много трепери от Филип. Мисля, че подсъзнателно усеща, че Филип може да го превъзхожда в някои компоненти.Нервак е, никак не обича да губи, не го приема лесно. Евгения лошо завъртя интригите в племето. Не е приятно да се разпорежда така еднолично.

# 100
  • София
Не им стиска на девойките, наистина.

# 101
  • Варна
Михаела какво каза, че не разбрах

# 102
Мамин умник Валери не се ли сеща, че щом останат той и жените, ще номинират веднага него 😭

# 103
"Аз не съм си оставила децата вкъщи, за да разчитам на късмета" - Евгения. Браво на мадам!
В десетката е Simple Smile
Михаела малко пресолява обаче Simple Smile

# 104
Мамин умник Валери не се ли сеща, че щом останат той и жените, ще номинират веднага него 😭
Ми явно не се. Така и не можах да го харесам Валери. Явно има защо.

Общи условия

Активация на акаунт